שאלון שכתבתי..

קרני44

New member
../images/Emo109.gif שאלון שכתבתי..

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?
כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?
קיץ או חורף?
קניון או שוק?
תארו במילה אחת את בית הספר שלכם.
מה המקצוע האהוב עליכם?
אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?
מיהו המודל לחיקוי שלכם?
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?
עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו?
מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?
תנו משפט מוחץ לסיום: יום טובבב

עונה../images/Emo214.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מים ברוב המקרים
כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 3 במקרה הטוב..באמת אני לא אוכלת הרבה..
קיץ או חורף? קיץ!!
קניון או שוק? את שניהם אני אוהבת מאוד
תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. נהה...
מה המקצוע האהוב עליכם? ג"ג/ספרות/ספורט
אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? ימינה
מיהו המודל לחיקוי שלכם? אין לי.אני פשוט משתדלת ללמוד מכל אדם שאני פוגשת
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? בסין!סתם..מאיפה לי..אולי הוואי (חרוז?)
עם מי הייתם רוצים להיות עכשיו? בא לי שנעם תחזור כבר!!!!
מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? אני לא אוכלת עוף..אין לי ממש דעה..אבל אני אוהבת את קוריצה!
תנו משפט מוחץ לסיום: לא לא לא לא לא לא לא ציפורה!לא לא לא לא לא גם דבורה לא! רק רק רק רק את ליאורה יראו על המסך!אההההה!!!! אל אל אל תביט אחורה צא במחול ההורה כי את את את את ליאור כל העם יראה או או@!!!!

dana re3

New member
עונהההה

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? משקה מוגז חח כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?3 +ארוחות ביניים חחח קיץ או חורף?קיץ קניון או שוק?קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם.חרא מה המקצוע האהוב עליכם?חנ"ג אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?צרפת מיהו המודל לחיקוי שלכם? איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?מה יש להגיד? תנו משפט מוחץ לסיום:"בנות הן כמו ארטישוק צריך להשקיע כדי להגיע לליבן " חחחח.... זה מהפנתר הורוד... =] יום טובבב

cheelly33

New member
עונה

1. מים לא נוגעת במוגז) 2.תלוי ביום... 3. קיץ!!! 4.שוק 5.שכחתי אותו.... זה היה מזמן. אבל באופן כללי:כלא 6.מתמטיקה 7.הודו!! 8.מרצה שלי מהמכללה 9. הודו 10.עם ספר טוב על איזה מקדש בהודו 11.רק לא קוריצה!! 12. אם אין אני לי - מי לי?

pilpelon1

New member
[:

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?שניהם טעימים. כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?2 בעיקרון אבל לפעמים גם 3(בלי בוקר) קיץ או חורף?חורף. קניון או שוק?קניון. תארו במילה אחת את בית הספר שלכם: קמצנים.. מה המקצוע האהוב עליכם? ספרות. אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?ימינה מיהו המודל לחיקוי שלכם?אמא. איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?בשופינג,לא בעצם בסיור בכל אירופה עם אמא ובת דודה שלי. עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו?הדס. מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?עושים מזה היסטריה אבל צריכים להיזהר בכל זאת. תנו משפט מוחץ לסיום: נתתי משפט מוחץ לסיום,לא סתם. "פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לכם מה לומר תגידו פתגם סיני עתיק"

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?משקה מוגז אבל תלוי איזה כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?3-4 קיץ או חורף?קיץ קניון או שוק?קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם.נחמד מה המקצוע האהוב עליכם?אינלי כוח לכתוב את כולם
אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?ימינה
מיהו המודל לחיקוי שלכם?ההורים כניראה איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?אצך ירדיי... במרתף החמים
עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו?ירדן
מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?אימאל'ה:S נמנעת מלאכול עופות בנתיים
תנו משפט מוחץ לסיום:נה?

green rebel

New member
../images/Emo189.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מוגז כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 2-3 (עם נשנושים בין לבין!) קיץ או חורף? קיץ קניון או שוק? קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם: במקום מילה אייקון-
מה המקצוע האהוב עליכם? ספריה... (-: אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? זה אמור להיות ההפך... אבל אם כבר אז ימינה מיהו המודל לחיקוי שלכם? ____ איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? בארה"ב (אף פעם לא הייתי בחו"ל...) עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? עם אח שלי באילת! מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? קצת מפחיד.. תנו משפט מוחץ לסיום: אני ייתן שניים (ואחד אני המצאתי..
) כל מה שנמרח הוא ממרח! |
כי עוף זה ציפור- ופרה זה חיה

My self and i

New member
../images/Emo110.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? משקה מוגז כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 2 + משו בין לבין קיץ או חורף? קיץ
קניון או שוק? קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. כלא
מה המקצוע האהוב עליכם? אנגלית ומוזיקה אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? ימינה מיהו המודל לחיקוי שלכם? אין לי מושג איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? שם. עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? י' מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? אני רוצה את ביצת העין שלייייי!!!1
תנו משפט מוחץ לסיום: Always look on the bright side of life

d r o r y

New member
עונה:

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?תלוי מתי.רוב הזמן,מוגז.אבל כשאני ממש צמא,אז מיים. כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?3 קיץ או חורף?קיץ קניון או שוק?ברור שקניון... תארו במילה אחת את בית הספר שלכם:סיוט(היה סיוט,בלשון עבר) מה המקצוע האהוב עליכם?לא יודע אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?שמאל(הודו) מיהו המודל לחיקוי שלכם?אמממ....יש כמה וכמה,אבל זה לא מציאותי שאצליח לחקות אותם איכשהו.לצערי... איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?במקום שכולו טוב עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו?לא יודע מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?מצד אחד,מזעזע.מצד שני,אני לא יכול לשקר לכם שזה נושא שמטריד אותי. תנו משפט מוחץ לסיום:"כשאתה יכול תרצה,כי כשתרצה לא תוכל".

sukrazit

New member
עונה

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? קיץ או חורף? קניון או שוק? קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם.משעמם מה המקצוע האהוב עליכם? אנגלית אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? צרפת מיהו המודל לחיקוי שלכם? אינלי איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? על פסגת איזה הר בשקט עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? לבד מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? מפחידד תנו משפט מוחץ לסיום: אינלי..=/

sweet shir

New member
עוננה

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? משקה מוגז.. יאמי
כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 3.. קיץ או חורף? קיץ קניון או שוק? קניון! תארו במילה אחת את בית הספר שלכם- שעמום מה המקצוע האהוב עליכם? אין אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? ימינה!! מיהו המודל לחיקוי שלכם? אה"מים למיניהם..חיחי
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? לא פה..
עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? אמ.. בראד פיט? מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? אממ.. נו סה תנו משפט מוחץ לסיום: "כתבתן שזה אדום?!"

../images/Emo203.gifעונהנה

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?מים כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?2-3 בערך קיץ או חורף?קיץ
קניון או שוק?קניון
תארו במילה אחת את בית הספר שלכם.כלא. מה יש לתאר? מה המקצוע האהוב עליכם?יש כזה? סתם. אממ לא נראהלי שיש אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?ברור שימינה
מיהו המודל לחיקוי שלכם?אני חושבת שאין
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?במסיבה משומה
עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו?איתו מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?מסוכן?:S תנו משפט מוחץ לסיום:בלה בלה בלה הודגש באמצעות מדגישומטיק

מ

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מוגז כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? קיץ או חורף? קיץ קניון או שוק? שוק תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. אני לא תלמידה מה המקצוע האהוב עליכם? כנל אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? הודו מיהו המודל לחיקוי שלכם? אף אחד איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? במקסיקו עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? עם ליאור מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? מטורף לגמרי תנו משפט מוחץ לסיום: ראו בחתימה

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo27.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?מים כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?שתיים שלוש קיץ או חורף? קיץ קניון או שוק?קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. נחמד
מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? צרפת מיהו המודל לחיקוי שלכם? טלי שרון איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? לא יודעת עם מי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם טלי
מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?שומדבר תנו משפט מוחץ לסיום:משעמם לי

.

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מים כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 3 קיץ או חורף? קיץ קניון או שוק? קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. מעניין מה המקצוע האהוב עליכם? לשון ואלגברה אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? צרפת. יש להם אחלה נשיקה מיהו המודל לחיקוי שלכם? אני בעצמי איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? בנתניה עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? עם צוצי שלי מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? חלאס נמאס לשמוע על זה כבר תנו משפט מוחץ לסיום: אממ.. כואב לי הראש

מ ו ג ה

New member
עונה

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מים מים מים כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? חחח 3, ממש מלאות ובין לבין טוחנת לי קיץ או חורף? חורף בגלל הלבוש המהמם, קיץ בגלל האווירה חח קניון או שוק? כמובן שקניוןןןןןןן תארו במילה אחת את בית הספר שלכם? זבל מה המקצוע האהוב עליכם? היסטוריה
אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? צרפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
מיהו המודל לחיקוי שלכם? אין לי, אני עצמי =] איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? כרגע?! בפריז, יודעת שהכל הסתדר...רק אני והוא
או עם בת דודה שלי זה לא משנה חח...כובע צרפתי ברקע just the two of us, אחח ושוכחים מהעולם ! עם מי הייתם רוצים להיות עכשיו? כמובן שאיתווווו מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? מפחיד מאוד
אבל מדינה קצת היסטרית תנו משפט מוחץ לסיום: איי יווווו!!!!!

sniii

New member
=]

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?אמ תלוי מה בא כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?זה ממש לא מסודר אצלי.. קשה להסביר.. קיץ או חורף?שתיהם קניון או שוק?גם וגם=] תארו במילה אחת את בית הספר שלכם.ישפוטנציאל(חח מילה אחת לא?=]) מה המקצוע האהוב עליכם?לא יודעת אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?אממ טוב נו צרפת מיהו המודל לחיקוי שלכם?אין איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?לא יודעת.. צריכה לחשוב על זה עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו?=\ מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?מפחיד תנו משפט מוחץ לסיום: אני עייפה.

Rot3m

New member
תשובות :)

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? לפעמים מוגז לפעמים מים, תלוי באותו רגע. כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 2. קיץ או חורף? קיץ. קניון או שוק? קניון. תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. משעמם אבל לפעמים נחמד. מה המקצוע האהוב עליכם? אין כ"כ. אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? הודו. מיהו המודל לחיקוי שלכם? אין. איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? קניון עם חברות. עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? חברות. מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? מפחיד, מסכנים העופות :( תנו משפט מוחץ לסיום: משעמם לי ואני רוצה לישון.

יש להכניס נושא להודעה../images/Emo15.gif

היי,חדשה בת 12:) מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?מוגזD: כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?2 קיץ או חורף?חורף קניון או שוק?קניון (שוק זה מסריח:S) תארו במילה אחת את בית הספר שלכם:חרא מה המקצוע האהוב עליכם?מוזיקה,אני חושבת
אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?כ"כ ימינה מיהו המודל לחיקוי שלכם?אני עצמי ואנוכי [?] איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?בצרפת|ריר| עם מי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם המפשחה המורחבת מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?לדעתי,לא מגזימים תנו משפט מוחץ לסיום:*משפט מוחץ*

למעלה