שאלוןן "הכי-הכי"

תשובות

ערוץ בטלויזיה: ביפ תוכנית טלויזיה: פריקים וגיקים סוג סרטים: אימה סרט: שבעה חטאים פרסומת: אין סוג אוכל: של סבתות אוכל: של סבתא רוטב: לפיצה צבע: שחור נעליים: תנכיות סוג מוזיקה: רוק ומטאל שיר: יש הרבה כלי נגינה: גיטרה חיה: סוס ארץ: ישראל אוף קורס שם לבנים: שחר שם לבנות: אופק מקצוע בביצפר: אין כזה זמר: יש הרבה זמרת: יש הרבה להקה: יש הרבה שחקן: ג'ים קארי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי דוגמן: אין כזה דוגמנית: אין כזאת עיתון: מעריב תחביב: ציור פורום: כל מיני קומונה: כל מיני ספר: יש הרבה שמפו: הוואי מרכך: הוואי

1Shir

New member
../images/Emo176.gif

ערוץ בטלויזיה: ערוץ 3 לשעבר ערוץ המשפחה תוכנית טלויזיה: שאלה קשה, יש לי כמה סוג סרטים: אקשן סרט: cruel intentions פרסומת: שוקולד פרה סוג אוכל: סנדביצ'ים אוכל: סלט רוטב: עגבניות צבע: ורוד נעליים: לא משנה לי סוג מוזיקה: פופ שיר: precious, דפש מוד כלי נגינה: אין לי חיה: חתול ארץ: גרמניה וישראל שם לבנים: דני שם לבנות: קים מקצוע בביצפר: סוציולוגיה זמר: מקסימיליאן הקר זמרת: קלי קלארקסון להקה: הקראנבריז שחקן: טום קרוז שחקנית: ג'וליאן מור דוגמן: לא מכירה דוגמנים.. דוגמנית: עדי נוימן, בר רפאלי עיתון: רייטינג תחביב: סדרות טלויזיה פורום: תיקים באפלה קומונה: אין לי ספר: "בילי בלום אוהבת ככה"

shanchan

New member
עונה../images/Emo105.gif

ערוץ בטלויזיה: 3. אבל גם ביפ... בחירה קשה :/ תוכנית טלויזיה: יש פוווול! חברים, ג'ואן מארקדיה, אלי מקביל, מה בנים רוצים... :/ סוג סרטים: קומדיה רומנטית ואימה. סרט: אפקט הפרפר |וגם חלון סודי...| פרסומת: הפרסומת של כללית עם החיסדות P: סוג אוכל: טעים אוכל: לזניה רוטב: עגבניות צבע: כולם בעיקרון נעליים: אוסלטאר שחורות עם שרוכים בירוק זוהר D: סוג מוזיקה: רוק שיר: Immortal של דה ראסמוס בעברית, מגרד של יוני בלוך ואפרת גוש בעברית כלי נגינה: תופים חיה: צפרדע D: ארץ: אוסטרליה שם לבנים: איתי שם לבנות: אגם מקצוע בביצפר: רישום זמר: יוני בלוך זמרת: אין ממש... להקה: דה ראסמוס שחקן: כריסטופר מרקט |אדם מג'ואן מארקדיה| שחקנית: קירסטן דאנסט דוגמן: לא מכירה :$ דוגמנית: כנ"ל... עיתון: מעריב לנוער תחביב: לישון D: פורום: דה מג'יק אוף הארי פוטר בהייד פארק. קומונה: לא מכירה קומונות :$ ספר: הארי פוטר. למרו תשגם באדלוינה וגם מלאכים ושדים... שמפו: פנטן PRO V מרכך: תכלת של הוואי

שיליי

ערוץ בטלויזיה: ערוץ E ערוץ וויוה ערוץ 24 תוכנית טלויזיה: רבלדה רולאבוגן האלופה פלורנסיינטה סוג סרטים: קומדיה סרט: שחקי אותה מותק,מה שבחורה רוצה פרסומת: לבמבה של אסם ופרסומת ישנה שממש אהבתי של הבויאקה סוג אוכל: גאנק פוד אוכל: פיצה רוטב: צילי צבע: כחול אדום צהוב סגול נעליים: אולסטאר סוג מוזיקה: פופ שיר: אשמור את ליבי כלי נגינה: אממ אין חיה: קרקל ארץ: ארה"ב שם לבנים: אושרי שם לבנות: סיון כרמל מקצוע בביצפר: אהוב? אין זמר: הראל מויאל
זמרת: אבריל לאווין קלי קלארקסון להקה: גיימבויזז
שחקן: צאד מייקל מורי בראד פיט יש המון מצוינים שחקנית: וואו גם יש הרבה מצוינות אבל הכי מצוינות אלה לינזי לוהאן הילארי דאף גניפר אנסיטון דוגמן:יש כמה אסף זקסמן איתי תירוש דוגמנית: ליאת בלו טיירה בנקס עיתון: ראש1 ומעריב לנוער תחביב: ריקוד פורום: 1417 גיימבויז קומונה: מייקל מריון לואיס ספר: אין ספר מיוחד שמפו: אממ לא יודעת אני לא מסתכלת אבל משהו עם 10 ( אני לא בבית אני לא יכולה לכתוב) מרכך: גם משהו עם 10

עונה:)

ערוץ בטלויזיה: 22 תוכנית טלויזיה: השמינייה וחברים! סוג סרטים: דרמות טובות או קומדיות מוטרפות סרט: 12 במחיר אחד! פרסומת: כל דבר שלא קשור לג. יפית!!! סוג אוכל: איטלקי אוכל: פסטה~שוקולד~קניידעלך! רוטב: עגבניות ושמנת (ביחד!) צבע: לבן..תכלת..סגול בהיר.. נעליים: אולסטאר
סוג מוזיקה: ישראלית ומיוזיקלס שיר: יש המון כלי נגינה: סקסופון!יש לו צליל יפה.. חיה: דולפינים ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת פחח שם לבנים: שם לבנות: מקצוע בביצפר: ספרות זמר: הראל מויאל...עידן רייכל..שלמה ארצי
זמרת: מירי מסיקה ושירי מימון להקה: בית הבובות שחקן: גולן אזולאי ויורם טולדנו שחקנית: הדס קלדרון ומרים זוהר דוגמן: רז מאירמן~ דוגמנית: בר רפאלי עיתון: כולם תחביב: משחק..ובכלל כל דבר שקשור לתאטרון פורום: השמינייה וזה קומונה: פטפוטיידה ומחזות זמר ספר: מחזה..יחפים בפארק שמפו: קרמה מרכך:קרמה

noa elisha

New member
עונהה =]

ערוץ בטלויזיה: 26, 3, 24 תוכנית טלויזיה: רולאבוגן והאלופהה!! סוג סרטים: קומדיה רומנטית סרט: סיפור סנדרלהה =] פרסומת: של עפרר עם הבמבהה =] סוג אוכל: ממתקיםם ודברים משמינים...חח... אוכל: צ'יפס והמבורגר רוטב: שונאתת!! צבע: ורוד נעליים: נעליים מזרה סוג מוזיקה: שיר: כלי נגינה: גיטרהה חיה: דולפין ארץ: ישראלל =] שם לבנים: דניאל שם לבנות: הילה, מור, ירדן, לירון. מקצוע בביצפר: ספורטט זמר: אוהד אלישע זמרת: שירי מימון להקה: גיים בויז ובקסטריט בויז שחקן: ע=פ=ר ש=כ=ט=ר ויודה לוי שחקנית: דוגמן: עפר, יודה, רן דנקר דוגמנית: בר רפאלי אגם עיתון: ראש 1 תחביב: לשחק כדורסל, ולראות טלויזיה פורום: הפורום הזהה =] קומונה: עפר אוהד אלישע ומייקל לואיס ספר: סיפור בלתי נשכח וקיץ אחד ביחדד =] שמפו: כיף מרכך: כיף

קלף חזק

New member
תשובות לשאלון

יש שאלון "הכי-הכי" לאורחים שבאים לעדן הראל ב"נפגשים" בערוץ E! הכי הכי... ערוץ בטלויזיה: 99 תוכנית טלויזיה: אייכלר יעקוב סוג סרטים: מתח סרט: מפגשים מהסוג השלישי פרסומת: מאמאעוף סוג אוכל: מזרחי אוכל: חומוס רוטב: אלף האיים צבע: טורקיז נעליים: נייק סוג מוזיקה: פופ שיר: אם ננעלו, עפרה חזה כלי נגינה: פסנתר חיה: כלב ארץ: איטליה שם לבנים: אלמוג שם לבנות: נועה מקצוע בביצפר: מקצועי-מחשבים, מסלול לא מקצועי-מתמטיקה זמר: חיים משה זמרת: עפרה חזה להקה: NoNa שחקן: ג'וליאן מק'מן שחקנית: שרון סטון דוגמן (ישראלי): איתן אורבך דוגמנית (ישראלית): בר רפאלי עיתון: יומי-ידיעות, מקצועי-Pc Magazine תחביב: מיסטיקה פורום: 593 קומונה: החברים של סקייטי ספר: 1. "חיתוך הזהב"/מריו ליביו, 2. "סרנדיפיטי"/רוני שחר שמפו: משתנה מדי פעם מרכך: משתנה מדי פעם

למעלה