שאלוןן "הכי-הכי"

קרני44

New member
../images/Emo109.gif שאלוןן "הכי-הכי"

אוקי, אני אומרת הגדה כלשהי ואתם אומרים את הדבר שאתם הכי אוהבים, למשל: אוכל: סיני, מאכל: פיצה. בהצלחהה
ערוץ בטלויזיה:
תוכנית טלויזיה:
סוג סרטים:
סרט:
פרסומת:
סוג אוכל:
אוכל:
רוטב:
צבע:
נעליים:
סוג מוזיקה:
שיר:
כלי נגינה:
חיה:
ארץ:
שם לבנים:
שם לבנות:
מקצוע בביצפר:
זמר:
זמרת:
להקה:
שחקן:
שחקנית:
דוגמן:
דוגמנית:
עיתון:
תחביב:
פורום:
קומונה:
ספר:
שמפו:
מרכך:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה לעצמי

ערוץ בטלויזיה: HOT 3
תוכנית טלויזיה: שנות ה-70
סוג סרטים: קומדיהה
סרט: "תעביר את זה הלאה"
פרסומת: של כללית
סוג אוכל: איטלקי
אוכל: פסטה
רוטב: שמנת ופטריותת
צבע: ירוק בהיר
נעליים: אדידס ואולסטאר
סוג מוזיקה: רוק קל ופופ
שיר: שי המוןןןן
כלי נגינה: אורגניתת
חיה: כלבים
ארץ: ארה"ב
שם לבנים: עידן
שם לבנות: שירה
מקצוע בביצפר: ערבית
זמר: ג'סטין טימברלייק
זמרת: אשלי סימפסון
להקה: סימפל פלאןן
שחקן: סטיב מרטין
שחקנית: דרו בארימור
דוגמן: דודי בלסר
דוגמנית: מלאני פרס
עיתון: קוסמו גירל
תחביב: לרקוד
פורום: שאלונים וסקרים
קומונה: בננות בע"ממ
ספר: יש הרבהה
שמפו: הרבל אסנס
מרכך: הרבל אסנס
הודגש באמצעות מדגישומטיק

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה.. ../images/Emo9.gif

ערוץ בטלויזיה: ביפ.
תוכנית טלויזיה: הרצועה.
סוג סרטים: קומדיה/אימה.
סרט: עיר של מלאכים. [כן, אני יודעת שזה לא קומדיה ולא אימה..]
פרסומת: לא'דעת.. אני אחזור אליכם עם זה..
סוג אוכל: איטלקי.
אוכל: אורז.
רוטב: עגבניות.
צבע: אדום+שחור.
נעליים: אולסטאר מקושקשות/ואנס.
סוג מוזיקה: רוק.
שיר: אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר
כלי נגינה:
, כמובן.
חיה: כולן. חוץ מדגים..
ארץ: ישראל.
שם לבנים: דני.
שם לבנות: משתנה כל 10 דק'. כרגע
ניקול.
מקצוע בביצפר: מתמטיקה..
זמר: רובי וויליאמס.
זמרת: כריסטינה אגילרה. או לחילופין, מירי מסיקה.
להקה: לא מסגולת להחליט... כרגע
היהודים.
שחקן: לא'דעת..
שחקנית: ניקול קידמן.
דוגמן: לא'דעת..
דוגמנית: לא'דעת.
עיתון: לא קוראת עיתונים..
תחביב: רולר בליידס. ונגינה ב
.
פורום: ימי הולדת ומתנות.
קומונה: שנאת חינם.
ספר: חכמת הבייגלה.
שמפו: פנטן.
מרכך: ^^

ירדנדן

New member
עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

ערוץ בטלויזיה:גם ערוץ HOT3 וגם ערוץ ביפ.. תוכנית טלויזיה:"האלופה"!!! סוג סרטים: לא משהו ספציפי.. סרט:מלך האריות!!שליטעעע פרסומת:של עפר שכטר לבמבה סוג אוכל:ג'אנק פוד אוכל: המבורגר..וקרמבו.. רוטב:סלסה צבע:תכלת נעליים:סקצ'רס סוג מוזיקה:לא משהו ספציפי..אמינם,גיים בויז,בקסטריט בויז,עברי לידר,אביב גפן,אהרון קרטר... שיר:מחבואים של אקזיט כלי נגינה:גיטרה חיה:קרקל..(בתמונה) ארץ:ארה"ב שם לבנים:עפר,אדם,רועי.. שם לבנות:מיטל,עדי,רוני.. מקצוע בביצפר:אמממ..משחק..יענו תאטרון.. זמר:אמינם,אהרון קרטר,עברי לידר,אביב גפן..ג'יימס בלאנט! זמרת:שירי מימון,מלי לוי,מירי מסיקה.. להקה:גיים בויז,בקסטריט בויז,הדג נחש,כלא 6.. שחקן:עפר שכטר!!!!! שחקנית:לירז צ'רכי דוגמן:עפר שכטר..מייקל לואיס.. דוגמנית:מורן אטיאס עיתון:ראש1 תחביב:תאטרון(משחק..) פורום:"האלופה",אקזיט קומונה:אין.. ספר:כפכפי העץ של אנדרה(על השואה),רוץ ילד רוץ(על השואה) שמפו:הרבל אסנס מרכך:הרבל אסנס

kate162

New member
../images/Emo3.gif

ערוץ בטלויזיה: 2 תוכנית טלויזיה: איש משפחה סוג סרטים: אימה סרט: מת לצעוק פרסומת: --- סוג אוכל: צרפתי אוכל: פיצה רוטב: אלף האיים צבע: ירוק נעליים: אולסטאר אדומות
סוג מוזיקה: רוק שיר: MCR-to the end כלי נגינה:גיטרה חיה: נחש ארץ: בריטניה שם לבנים: ג'יימס שם לבנות: קייטי מקצוע בביצפר: מתמטיקה זמר: זמרת: להקה: MCR שחקן: ג'וני דפ שחקנית: ניקול קידמן דוגמן: דוגמנית: טיירה בנקס עיתון: מעריב לנוער תחביב: מחשב פורום: סקרים ושאלונים קומונה: ספר: הארי פוטר שמפו: לא אכפת לי מרכך: כנ"ל

ady18

Well-known member
תשובות

ערוץ בטלויזיה:ערוץ 10 תוכנית טלויזיה:ילדות רעות סוג סרטים:תעודה סרט:אסקימו לימון פרסומת:לקוקה קולה סוג אוכל:על האש אוכל:בשר רוטב:עגבניות צבע:כחול נעליים:מגפיים סוג מוזיקה:ישראלית שיר:נצחת איתי הכול כלי נגינה:גיטרה חיה:דולפין ארץ:ישראל שם לבנים:אוראל שם לבנות:מעיין מקצוע בביצפר:ספרות זמר:עמיר בניון זמרת:שירי מימון ואיריס פרחי להקה:בית הבובות שחקן:יהודה לוי שחקנית:אגם רוטברג דוגמן:דודי בלסר דוגמנית:שלי גפני עיתון:ידיעות אחרונות תחביב:מוסיקה פורום: קומונה: ספר: שמפו: מרכך:

sweet shir

New member
עונה..

ערוץ בטלויזיה: הרבה.. תוכנית טלויזיה: אבודים, ורוניקה מארס, בנות גילמור, רבלדה, פלוריסיינטה, האוס וה-4400. סוג סרטים: קומדיה רומנטית סרט: אין רק אחד.. פרסומת:
סוג אוכל: ג'אנק פוד אוכל: פיצה רוטב: שמנת עם פטריות או שמנת עם רוטב עגבניות. צבע: שחור, סגול, כתום ותכלת. נעליים: הנעלי נייק שלי..
סוג מוזיקה: רוק שיר: הרבה.. כלי נגינה: פסנתר חיה: גורי כלבים וחתולים ארץ: אנגליה שם לבנים: מייקל וטומי שם לבנות: אהה.. קייטי מקצוע בביצפר:
זמר: אין זמרת: אשלי סימפסון ואבריל לאבין. להקה: סימפל פלאן שחקן: בראד פיט, צ'אד מייקל מורי ופאביו די תומאסיו. שחקנית: אנג'לינה ג'ולי וקריסטן בל. דוגמן: מייקל לואיס וצ'אד מייקל מורי. דוגמנית:
עיתון: מעריב לנוער וראש 1 תחביב: ציור, מחשב, טלויזיה ולקרוא. פורום: סקרים ושאלונים, פלוריסיינטה, רבלדה, האוס והארי פוטר. קומונה: משחק תפקידים של פלוריסיינטה ספר: ה"פ, סדרת ג'ורג'יה ניקולסון וספרים של שרון קריץ'. שמפו: הד אנד שולדרס מרכך: הד אנד שולדרס

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונהה../images/Emo13.gif

ערוץ בטלויזיה: 3
תוכנית טלויזיה: האלופה סוג סרטים: קומדיה סרט: הנסיכה הקסומה
מומלץ!! פרסומת: חחחחח סוג אוכל: פיצה
אוכל: פיצה
רוטב: .... צבע: סגול נעליים: נוחות
סוג מוזיקה: אממ שיר: your song כלי נגינה: גיטרה חיה:חתול
ארץ: ישראל
שם לבנים: יש כמה שאני אוהבת שם לבנות: רותם
סתם לא יודעת מקצוע בביצפר:מתמטיקה זמר: אממ לא יודעת
זמרת: שירי מימון
להקה: יש המון שחקן: עפר שכטר שחקנית: טלי שרון^&$#&^#$^&#$@
טוב הגזמתי קצת
אבל לא איכפת לי
טלי$^#%@
דוגמן: להללהלה דוגמנית: מלאני פרס
עיתון:פנאי פלוס תחביב: מחשב
פורום: טלי שרון קומונה: יש כמה ספר: הארי פוטר שמפו: הוואי מרכך: כנ"ל

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

ערוץ בטלויזיה: מוזיקה 24
תוכנית טלויזיה: השיר שלנו
סוג סרטים: הכל נחמד. סרט: 13 וטיטאניק. פרסומת: שאני אשפשף? יש קליה! סוג אוכל: איטלקי
אוכל: פיצה
רוטב: עגבניות ובולונז
צבע: שחור נעליים: אולסטאר סוג מוזיקה: רוק
שיר: "נינה" אני טוחנת אותו כל היום, מקסים
כלי נגינה: גיטרה חשמלית
חיה: כלב
ארץ: ישראל
שם לבנים: סער. שם לבנות: יעל, יעלה, ריקי, אופל, שרון. מקצוע בביצפר: ספרות ותיאטרון. זמר: אביב גפן וסער בדישי
זמרת: נינט
להקה: סימפל פלאן
שחקן: אושרי כהן, ניר לוי, ניב רז, רן דנקר, פיני טבגר.. שחקנית: יעל שרוני
ונינה קוטלר
דוגמן: איתי תירוש ועומר ברנע החתיכים דוגמנית: קייט מוס עיתון: רייטינג, פנאי-פלוס. תחביב: עזבו
פורום: הפורום של יעלי
קומונה: הקומונה של מלודי סוחרביץ
ספר: הארי פוטר, מכשפה וקוסמת. שמפו: כלמיני
יש לי איזה 50.. מרכך: ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

d r o r y

New member
עונה:

אוקי, אני אומרת הגדה כלשהי ואתם אומרים את הדבר שאתם הכי אוהבים, למשל: אוכל: סיני, מאכל: פיצה. בהצלחהה ערוץ בטלויזיה:5,5 פלוס,וערוץ הסרסים הישראליים(ששם יש גם השיר שלנו) תוכנית טלויזיה:השיר שלנו,משחקיי כדורגל של פעם(של אייאקס),והיאבקות מפעם. סוג סרטים:דרמה סרט:מלך הסלים פרסומת:אין סוג אוכל:אמממ...הכל כמעט אוכל:הרבה מאוד דברים רוטב:ויניגרט,אלף האיים,שמנת,פטריות,ועוד צבע:ירוק-כחול-לבן-טכלת,זהב-טורכיז-שחור-סגול נעליים:אין...שיהיו נוחות וייראו נורמלי סוג מוזיקה:ישראלית שיר:יש מליון(כמעט כולם ישראליים) כלי נגינה:גיטרה,תופים,פסנתר,ועוד חיה:דולפינים,דגים ארץ:ישראל שם לבנים:דניאל,רותם,דרור,אילן,יוסי,שחר,ו...יש עוד כמה ששכחתי שם לבנות:רותם,דניאל/ה,יעל,שרון,דנה,ורד,ו....זהו? מקצוע בביצפר:אין זמר:אריק איינשטיין,גידי גוב,אביב גפן,דני סנדרסון,מאיר בנאי,יגאל בשן זמרת:דנה ברגר,גלי עטרי,יהודית רביץ,ג'וזי כץ להקה:החלונות הגבוהים,אתניקס,משינה,גזוז,כוורת,אבטיפוס שחקן:גולדברג(מתאבק),דובי גל(מלך הסלים), שחקנית:יעל שרוני דוגמן:אין דוגמנית:אין עיתון:אין תחביב:מחשב,טיולים,כתיבה,חלימה בהקיץ,שיחות נפש(רק אם האדם שאיתו אני מדבר לא מעצבן אותי ויש הבנה טובה בינינו) פורום:פורומיי תפוז למיניהם קומונה:כנ"ל ספר:לא יודע שמפו:אין מרכך:אין

ester6

New member
../images/Emo192.gif

ערוץ בטלויזיה: ערוצי הסרטים של YES
תוכנית טלויזיה: השיר שלנו
וילדות רעות
סוג סרטים: אני רואה בעיקר קומדיה..
סרט:
סיפור אהבה בלתי נשכח
פרסומת: עופר שכטר בפירסומת לבמבה..
סוג אוכל: ג'אנק פוד
אוכל:
או
או
וכאלו בסיגנון...
רוטב: אני לא אוהבת כל כך רוטבים..
צבע:
נעליים: Sketchers.
סוג מוזיקה: בעיקר פופ ורוק קל..
שיר: יש מלא..
כלי נגינה:
חיה:
ו-
ארץ:
שם לבנים: שחר
שם לבנות: טל, חלי..
מקצוע בביצפר:
אני לא סובלת את כולם..
זמר: Jesse McCartney
זמרת: Kelly Clarkson
להקה: Simple Plan
שחקן: רן דנקר
שחקנית: מיה דגן ויעל שרוני
דוגמן: אין ספציפי.. דוגמנית: בר רפאלי.. עיתון: ראש 1!! תחביב:
,
,
,
ועוד כאלה.. פורום: השיר שלנו, ילדות רעות, רן דנקר וראש גדול.. קומונה:
GIRLZ, לימור אטיאס
, אלדר ברנטמן
, קרן ברגר.. ספר: יומנה של בריג'ט ג'ונס..
שמפו: פנטן.. מרכך: פנטן..

Ligeiro

New member
~

ערוץ בטלויזיה: לא הבנאדם לשאול אותו D: תוכנית טלויזיה: זינה, אליאס, לוסט סוג סרטים: אימה, מתח, דרמה סרט: האחרון שאהבתי - Frida. פרסומת: וואי אין לי מושג :X סוג אוכל: גורמה
אוכל: ממולאים רוטב: כמעט כל רוטב צבע: צהוב ואפור נעליים: איזה שבאלי סוג מוזיקה: כרגע פסיכודלי וגואה שיר: הרבה מאוד... נאמר.. המ Dali - X כלי נגינה: פסנתר[?] חיה: שבלול ארץ: הולנד, אנגליה, הודו. שם לבנים: אופיר וטום (כן, עם ט') שם לבנות: מאי מקצוע בביצפר: מחשבים זמר: זמרת: להקה: שחקן: שחקנית: הרבה
דוגמן: דוגמנית: עיתון: The Marker תחביב: חדר כושר ולישון פורום: 1083 קומונה: 50 ספר: Visual Basic 6.. ברגע שיהיה לי כוח שמפו: לאדע מה שיש מרכך: גם :X

..

ערוץ בטלויזיה: ערוצי המוזיקה תוכנית טלויזיה: אין סוג סרטים: קומדיה ואימה סרט: מלך האריות פרסומת: אין סוג אוכל: בצקים אוכל: ספגטי רוטב: של ספגטי צבע: לבן כחול תכלת וסגול נעליים: סופרטיביות או אלגנטי כזה עדין סוג מוזיקה: דאנס הוס שחורה ומזרחית שיר: אין כלי נגינה: אין חיה: אוי ווי, אין ארץ: יראל נראלי שם לבנים: אדיר, אליאור שם לבנות: לירון, דניאל, שנהב מקצוע בביצפר: לשון, אלגברה זמר: אין זמרת: אין להקה: אין שחקן: אין שחקנית: אין דוגמן: אין דוגמנית: אין עיתון: אין תחביב: לישון פורום: סקרים ושאלונים קומונה: מכירים את זה ספר: אין שמפו: הרבל אסנס מרכך: פנטן

dana re3

New member
עונה

ערוץ בטלויזיה: 22, 82,80, תוכנית טלויזיה:ארץ נהדרת סוג סרטים:קומדיה, רומנטיקה, מתח סרט:כל מיני.. פרסומת:אין.. סוג אוכל:סיני חחח אוכל:מאכל? פיצה רוטב:אלפאיים איך שלא רושמים חחח צבע:כחול סגול, ורוד פוקסיה נעליים:אולסטאר
סוג מוזיקה:פאנק
, ראפ, היפ הופ שיר:יש הרבה.. כלי נגינה:
חיה:סוס ארץ:ישראל שם לבנים:ניר, עידו שם לבנות:דנה, רוני מקצוע בביצפר: חנ"ג, ביולוגיה זמר:אין זמרת:אבריל לאבין
להקה:סימפל פלאן, בלינק 182, sum41, גריין דיי שחקן:צא'ז מייקל מורי
שחקנית:ג'ניפר אניסטון
דוגמן:אין דוגמנית:יעל בר זוהר עיתון:ראש 1 תחביב:רכיבה על סוסים פורום:אבריל לאבין
ושאלונים קומונה:טירוףףף
ספר:סודות נעורים שמפו: לא זוכרת איך קוראים מרכך:" " " "

לושהה

New member
שלע ../images/Emo3.gif

ערוץ בטלוויזיה: MTV ןYesStars
תוכנית טלוויזיה: מגרש ביתי.
סוג סרטים: קומדיות רומנטיות. סרט: ילדות רעות
פרסומת:
סוג אוכל: ג'אנק פוד
אוכל: פיצה.
רוטב: עגבניות. צבע: אני אוהבת את כל הצבעים.
נעליים: ואנס.
סוג מוזיקה: רוק,פאנק,פופ. שיר: לא יכולה להחליט.
כלי נגינה: גיטרה,תופים.. חיה: כלב
ארץ: אנגליה. שם לבנים: עדן,אור,שחר. שם לבנות: גיל,נוי,ליבי. מקצוע בבצפר: מתמטיקה ואנגלית. זמר: ג'סי מקרטני. זמרת: אבריל לאבין וקלי קלארקסון. להקה: באסטד.
שחקן: אדם ברודי,רופרט גרינט,ג'יימס לפרטי,צ'אד מייקל מורי.
שחקנית: הילארי ברטון,רייצ'ל בילסון,קיירה נייטלי.. דוגמן: מייקל לואיס.
דוגמנית: אסתי גינזבורג. עיתון: ראש 1.
תחביב: מוזיקה וריקוד. פורום: מקפליי. קומונה: מועדון הסגידה לג'יימס בורן
ספר: הארי פוטר. שמפו: קרליין 10. מרכך: קרליין 10.

עונה

ערוץ בטלויזיה:ניק , הוט פאן וביפ תוכנית טלויזיה:השמיניה וארץ נהדרת סוג סרטים:קומדיות רומנטיות סרט:יש הרבה פרסומת:אין סוג אוכל:מהיר אוכל:פיצה רוטב:אלף האיים צבע:ורוד נעליים:אולסטאר סוג מוזיקה:רוק שיר:כל השירים של עברי לידר כלי נגינה:גיטרה וקלידים חיה:חתולים ארץ:צ'כיה שם לבנים:הראל שם לבנות:לא יודעת מקצוע בביצפר:הסטוריה ותאטרון זמר:עברי לידר זמרת:אין להקה:שייגעצ וכוורת שחקן:מקס אולארצ'יק
שחקנית:אין דוגמן:מקס אולארצ'יק
דוגמנית:אין עיתון:מעריב לנוער וראש 1 תחביב:מחשב וחברים וכתיבה וקריאה פורום:סקרים ושאלונים , ופורום מקס אולארצ'יק קומונה:אין ספר:יש כל כך הרבה ... אבל הכי הכי זה : אבני הנבואה וכפר אשמדים שמפו:לא יודעת מרכך:כנ"ל

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifטרלהלהלהלהלה טרילילילילי

ערוץ בטלויזיה:82 ג'טיקס תוכנית טלויזיה: "חברים" ו"פלוריסיינטה".. סוג סרטים: אימה,דרמה. סרט: הנשכחים,טיטאניק,קינג קונג,50 דייטים ראשונים. פרסומת: זוגלובק
סוג אוכל: פרסי,איטלקי,אמריקאי,סיני... אוכל:נודלססססססססססססססססססססססס
|*מזילה ריר* רוטב: שמנת ופטריותתת
צבע: ירוק נעליים: אולסטאררררר שליטע
סוג מוזיקה: שיר:bad day כלי נגינה:פסנתר
או תופים למרותש לא מנגנת חיה: כלבבבבבב
ארץ: ארצות הבריתתתת! שם לבנים: תום שם לבנות: ליזי/אוליביה/אשלי. מקצוע בביצפר: מחשבים זמר: ג'יימס בורן זמרת: בריטני להקה: באסטד שחקן: בנחמין רוחאסףפליפה קולומבו שחקנית: קמילה בורדונבה,ג'ניפר אניסטון דוגמן:
דוגמנית:
עיתון:ראש1 תחביב:מחשב,טלויזיה,בילויים פורום:אי אפשר לבחור...כולם אותה מידה קומונה: בוב ספוג
(שלי) -בחתימה! כנסו
ספר: פוליאנה שמפו: panten ו-crema מרכך: כנ"ל שאלון נחדמ ביותר=)

הכו2שת

New member
:)

ערוץ בטלויזיה: ערוצי הסרטים של הוט, ערוץ 3 & 2 תוכנית טלויזיה: --- סוג סרטים: מתח,אימה,קומדיה סרט: --- פרסומת: שונאת..! סוג אוכל: ממתקים וכאלה [= אוכל: פיצה,צי'פס, שוקולד רוטב: מה איתו? חח צבע: אדום נעליים: מגפיים* סוג מוזיקה: NYH שיר: Offer Nissim Feat Maya-Perfect Love Original Love Mix כלי נגינה: =\ חיה: מיאו, חתולה :p ארץ: לעולם לא :) שם לבנים: ? שם לבנות: אליסיה מקצוע בביצפר: לא לומדת, פרשתי.. זמר: עברי לידר זמרת: מאיה סימנטוב להקה: ? שחקן: שחקנית: אנג'לינה ג'ולי דוגמן: --- דוגמנית: ליאת בלו עיתון: אם כבר, "ידיעות אחרונות" תחביב: מסיבות\ריקודים\לצחוק ולהשתגע פורום: פורום ב''ש ;) חחחח קומונה: ? ספר: ?! שמפו: Dove מרכך: Dove [=

עונה... :]

ערוץ בטלויזיה: ויוה.. :]] תוכנית טלויזיה: כרגע האלופה סוג סרטים:קומדיה סרט: המסע אל החלום! פרסומת: לא יודעת :\\ סוג אוכל: בריא אוכל:סלט רוטב:- צבע:צהוב נעליים:אולסטר סוג מוזיקה:שירים בספרדית בעיקר.. שיר: לא עולה לי כרגע כלי נגינה:גיטרה חיה:כלב ארץ:ישראל שם לבנים:תום שם לבנות:מלי מקצוע בביצפר:היסטוריה זמר:אייל גולן זמרת:שירי מימון להקה:ארווי שחקן:אגוסטין סיירה שחקנית:קמילה בורדונבה דוגמן:אנחל בונני דוגמנית:מלאני פרס עיתון:ליום יום-מעריב שובעון שכזה-רייטינג תחביב:לישון פורום:- קומונה:- ספר:אחרון שקראתי מחזה לביצפר הקמצן-זה מדהים! שמפו:מוי כייף מרכך: מויי כייף היה נחמד

למעלה