נמנמנמ...

I n n u e n d o

New member
הופה../images/Emo70.gif

על איזה מכה עברת תא התאוריה
צבע אהוב
מאכל אהוב
סרט אהוב
להקה אהובה
מקום הכי אהוב בארץ
כמה פעמים היית בלונה פארק
יש לך חיות מחמד
תעברי לצד האפל תמורת עוגיות
ו..זהו.

דוריני ../images/Emo99.gif

על איזה מכה עברת את התאוריה - פעם ראשונה
(למדתי 4 ימים )
צבע אהוב - סגול
מאכל אהוב - פסטה.
סרט אהוב - סרט בערוץ הולמארק. שכחתי איך קוראים לו. אבל הוא מדבר על אחד שקוראים לו מרקו פולו ואישה אחת שהם אופים קינוחים. ומתאהבים
להקה אהובה - בלינק 182
מקום הכי אהוב בארץ - אמ אמ אמ... חדר עריכה אצלנו בבית ספר (אייי י"גים....
כמה פעמים היית בלונה פארק- 3-4 פעמים...
יש לך חיות מחמד - אלף
(תמונה מצורפת)
תעברי לצד האפל תמורת עוגיות- כל עוד הן לא עוגיות עם וניל

coullette

New member
שלייייייייייייי

על איזה מכה עברת תא התאוריה:שניה
צבע אהוב: ירוק-כחול מאכל אהוב: סושי! וגם פסטה. סרט אהוב:ואי יש כל כך הרבה... להקה אהובה:גרין דיי!!!!! וגם נירוונה! וגם NOFX!! טוב יש הרבה.. מקום הכי אהוב בארץ:ירושליים ותל אביב (אני טיפוס אורבני). כמה פעמים היית בלונה פארק: אף פעם.הייתי רק בסופרלנד בראשון. יש לך חיות מחמד:ללללאאאא תעברי לצד האפל תמורת עוגיות:כמובן.

שלמתתת../images/Emo99.gif

חלק מהשאלות מאיזה אתר אחד שלי
אז ככה,מה שלומך? למה את כזאת מושלמת
מה הדבר האחרון שבגללו בכית לאחרונה? מה הדבר האחרון שממנו צחקת לאחרונה?:p מה דעתך על ההתנתקות?(איזה יציאות יש לי..
לפנות את גוש קטיף? את חייה בסרט? איזו מין ילדה היית? הופעת פעם? אם כן איפה? בתור ילדה, את מי הכי הערצת? ואת מי עכשיו את מעריצה(חוץ מטיילור
)? איזה קיי לדעתך הייתה הכי טובה עד עכשיו? [חוץ מהראשונה כמובן חחח] מי המודל לחיקוי שלך? מה החלום שלך? מה את הכי אוהבת בבני אדם? מה את הכי שונאת בבני אדם? אהבה ממבט ראשון כן או לא? מה הכי יקר לך? מהו הדבר שהכי ריגש אותך לאחרונה? מהו הסרט האחרון שראית? טיסי או מיגל? טאביתה או טימי? ולסיום, תני לנו משפט קצר עלייך: חח תהני על מה שבא לך... מתה עלייך

coullette

New member
אני יודעת שהשאלון לא בשבילי אבל משע

+מם לי אז אני אענה בכל זאת... אז ככה,מה שלומך? ככה-ככה.עייפה. למה את כזאת מושלמת? אז זהו שאני לא מושלמת. מה הדבר האחרון שבגללו בכית לאחרונה? דונט ריממבר מה הדבר האחרון שממנו צחקת לאחרונה?:p דונט ריממבר מה דעתך על ההתנתקות?(איזה יציאות יש לי..) אההה...זה מורכב.. לפנות את גוש קטיף? אני אתן לך צלצול כשאני אחליט את חייה בסרט? כן! בסרט אימה! איזו מין ילדה היית? שקטה אבל מים שקטים חודרים עמוק!! הופעת פעם? אם כן איפה? מי? מה? בתור ילדה, את מי הכי הערצת? ואת מי עכשיו את מעריצה(חוץ מטיילור)? את עצמי.(צנועה). איזה קיי לדעתך הייתה הכי טובה עד עכשיו? [חוץ מהראשונה כמובן חחח] 3 מי המודל לחיקוי שלך? מהטמה גנדי. מה החלום שלך? להיות דוגמנית אנורקסית ולהפיץ שלום בכל העולם!! מה את הכי אוהבת בבני אדם? כלום מה את הכי שונאת בבני אדם? הכל אהבה ממבט ראשון כן או לא? לא מה הכי יקר לך? 100 שקל מהו הדבר שהכי ריגש אותך לאחרונה? דונט ריממבר מהו הסרט האחרון שראית? היומן טיסי או מיגל? שניהם מעצבנים טאביתה או טימי? טאביתה ולסיום, תני לנו משפט קצר עלייך: אני משוגעת ולא אכפת לי!!!

מעיין ../images/Emo99.gif

אז ככה,מה שלומך? בסדר. אבל זה השאלון שלי!!! אני רק עונה עילו לא אחרים
למה את כזאת מושלמת? אני לא. הצדג הרע שבי משולם. מה הדבר האחרון שבגללו בכית לאחרונה? אמחא שלי בבוקר. היא לא כיבסה רררר מה הדבר האחרון שממנו צחקת לאחרונה?:p על חברה שלי שמופיעה בסרט פרסומת שלנו. היא הולכת ויש לה כלב מתוק וצחיק
מה דעתך על ההתנתקות? אין תגובה לפנות את גוש קטיף? ראה אחד למעלה
את חייה בסרט? כן. אני המופע של אורטל. איזו מין ילדה היית? רעה הופעת פעם? אם כן איפה? כיתה ו' - מסיבת סיום. בתור ילדה, את מי הכי הערצת? ואת מי עכשיו את מעריצה(חוץ מטיילור)? את מיכל ינאי (|מוזרה|)עכשיו? אפחד
איזה קיי לדעתך הייתה הכי טובה עד עכשיו? [חוץ מהראשונה כמובן חחח] השלשישית בסדר כזה אבל הרביעית... חמודה
מי המודל לחיקוי שלך? אין מישהו כזה.. מה החלום שלך? להתחתן, ילדים, קריירה במשפטים.. מה את הכי אוהבת בבני אדם? אממממ כנות, יושר וכו' מה את הכי שונאת בבני אדם? שקרנים ומעצבנים אהבה ממבט ראשון כן או לא? כן מה הכי יקר לך? החתול מהו הדבר שהכי ריגש אותך לאחרונה? סדרה בטלוויזיה מהו הסרט האחרון שראית? לא זוכרת את השם... טיסי או מיגל? החלטה קשה. טיסי לשלטון
טאביתה או טימי? אל תאלצי אותי לבחור. ולסיום, תני לנו משפט קצר עלייך: אני אורטל, ואני מתה על הפורום הזה
אני מתה עלייך יותר

darklighter

New member
אורטל../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אני אביא לך שאלות מGFC ויוסיף כמה משלי
שאלות שלי: איך הרגשת שעברת את התיאוריה
איתן-חמוד או קרציה
קיי1-העדפת אותה לפני התספורת או אחרי
את אוהבת אותי
המממ... תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: אמרו לך פעם שאת דומה ל: מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך? מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה סקסי בעיניך? מה רומנטי בעיניך? אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? סתם שאלון: 1. האם את יודעת לצייר כיבשה? 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. 7. יש לך חתול? 8. מה צבעו? 9. מהם הנטיות המניות שלך? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? 11. כתבת אי פעם שיר? 12. פורסם/למגירה? 13. את אוהבת את הצחוק שלך? 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? 21. מהי דעתך על הצבע כתום? 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? 23. את מדברת הרבה בטלפון? 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? 28. האם את מאמינה באהבת אמת? 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? 32. האם את צלמת חובבת? 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? 35. בוכה בשירים? עוד סתם שאלון: אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה בכיתם? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\ה יש? אתם מאוהבים במישו? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) הארי פוטר... מחכים לשישי? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם חושבים שאתם חברים טובים? אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? יש לי ילדה מכיתה שממש נידבקת אליי.. מה כדיי לעשות? איך אתם מציאים חברות/יציאה למישהו\מישהי? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? אוהבים את המורה? את בית ספר? את הדודות? מה אתם רוצים ליהיות שתיהיו גדולים?? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מאפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? שאלות ג'וני המוזר (כל הזכויות שמורות לTheCharm) את יפה? את יודעת לצייר פרח? את יודעת להכניס את בוהן הרגל לפה? את עושה פיפי עם המכנסיים לגמרי למטה? את לא רוצה לענות על השאלות האלה? אם הייתה ניתנת לך האפשרות לא לענות על השאלות, לא היית עונה עליהן? חבל, כי לא ניתנת לך האפשרות. מה יש לך להגיב על זה?

coullette

New member
שוב אני יודעת שזה לא בשבילי אבל....

מ-ש-ע-מ-ם ל-י!!!!! איך הרגשת שעברת את התיאוריה: שמחה עילאית. איתן-חמוד או קרציה: ק קר קרצ קרצי קרציה קיי1-העדפת אותה לפני התספורת או אחרי: לפני את אוהבת אותי: כן! המממ... תכונות טובות שלך:אני נחמדה תכונות רעות שלך: אני מעצבנת. אמרו לך פעם שאת דומה ל: אומה תורמן. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתעוררת מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? נרדמת מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא חושבת בבוקר.לוקח למוח שלי איזה חצישעה לעשות ריסטרט. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את השכן למטה מה מפחיד אותך? סמארה! מה מרתק אותך? היבלות שלי ברגליים מה מעציב אותך? היבלות שלי ברגליים מה משמח אותך? בובספוג מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אוטו נורמלי! ודירה אולי! מעשה נועז שעשית? כלום.לא עושה מעשים נועזים. מעשה טפשי שעשית? יותר מידי סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: יש לי סטיה-אני מאוהבת בבוב ספוג האם היית בחו"ל, ואיפה? אירופה והמזרח הרחוק איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון!!!! (קולינג
) מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ציצים מה סקסי בעיניך? שפתיים מה רומנטי בעיניך? נרות,מסעדה/חוף הים,מוזיקה רומנטית והאדם המתאים. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגן.לא היו לי בעיות,הכל היה אז תמים ויפה.הדילמה היחידה שהייתה לי אז היא-האם לשחק בקוביות או בבובות. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 2 הסבים שלי ז"ל איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לעוף!! או לקרוא מחשבות!! או לעצור את הזמן!! מה היא המילה האהובה עליך? אהבה מה היא המילה השנואה עליך? שנאה סתם שאלון: 1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: אצבעות ארוכות,עור לבן,קווים דקיקים. 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? פאנק-רוק 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן! מפורום רידנדנט!!! 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. היא ישראלית שחיה בשנתיים האחרונות בלונדון ולפעמים היא נכנסת לפורום רידנדנט שזה פורום של גרין דיי באנגלית והיא ממש חמודה.היא ואני היחידות שיודעות עברית שם ולימדנו את כולם קללות בעברית. 7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו? אמרתי שאין!! 9. מהם הנטיות המניות שלך? סטרייט לפחות לעת עתה 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? לא... 11. כתבת אי פעם שיר? כתבתי כמה שירים 12. פורסם/למגירה? למגירה 13. את אוהבת את הצחוק שלך? לא 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? לא ממש 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? סקס (?) 21. מהי דעתך על הצבע כתום? לא ממש אוהבת 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? לקפץ למעלה ולמטה 23. את מדברת הרבה בטלפון? כן 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בערים הסמוכות 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? לא יודעת.הם פשוט חברים. 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? כן 28. האם את מאמינה באהבת אמת? לא 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? שיום יבוא וכולנו נישרף 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא (טפו טפו טפו בלי עין הרע מלח מים) 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? אסטרונאוטית. 32. האם את צלמת חובבת? לעעע 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן! 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? כלום 35. בוכה בשירים? לפעמים עוד סתם שאלון: אוהבים את החדר שלכם? לא! אוהבים את ההורים? לא! מתי בפעם האחרונה בכיתם? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני המון שנים את מי אתם הכי שונאים? את היטלר. והכי הכי אוהבים? את אמא חבר\ה יש? יש. אתם מאוהבים במישו? עדיין לא יודעת.נראה.. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) לא הארי פוטר... מחכים לשישי? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? בעט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אתמול.אבל זה לא נחשב חולי סתם כאב לי הגרון קצת יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? כן יש לי ילדה מכיתה שממש נידבקת אליי.. מה כדיי לעשות? להדבק אליה בחזרה ואז היא תיסוג מעצמה איך אתם מציאים חברות/יציאה למישהו\מישהי? לא מציעים אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? תלוי אוהבים את המורה? יש לי הרבה מורים (יותר נכון מרצים) ואת כולם אני לא סובלת את בית ספר? אוניברסיטה אצלי. לא אוהבת את הדודות? כן למה לא מה אתם רוצים ליהיות שתיהיו גדולים?? אסטרונאוטית!! אתם לומדים ערבית? לא איכסה יש לכם מורה מאפנה? כן גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כולם מתלבשים אצלנו מזעזע שאלות ג'וני המוזר (כל הזכויות שמורות לTheCharm) את יפה? לא את יודעת לצייר פרח? כן את יודעת להכניס את בוהן הרגל לפה? איכס אף פעם לא ניסיתי את עושה פיפי עם המכנסיים לגמרי למטה? לא את לא רוצה לענות על השאלות האלה? איך ידעת? אם הייתה ניתנת לך האפשרות לא לענות על השאלות, לא היית עונה עליהן? הייתי עדיין עונה חבל, כי לא ניתנת לך האפשרות. מה יש לך להגיב על זה? זבש"י

עדי ../images/Emo99.gif

איך הרגשת שעברת את התיאוריה מעולה איתן-חמוד או קרציה חמוד
קיי1-העדפת אותה לפני התספורת או אחרי? בכל מצב את אוהבת אותי? לא. אני מתה עלייך
המממ... תכונות טובות שלך: מסודרת בנפש, לא באמת תכונות רעות שלך: רעה אמרו לך פעם שאת דומה ל: אגם רודברג (טוווב) מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חתול מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? חתול מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על ילד מי"ג מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא מה מפחיד אותך? זוחלים מה מרתק אותך? ספרים מה מעציב אותך? בנים מה משמח אותך? חתול מה המוטו שלך בחיים? אין לי מוטו, אני פסימית אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת חלק מעשה נועז שעשית? - מעשה טפשי שעשית? - סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: בנים. האם היית בחו"ל, ואיפה? פולין איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מקום קר מה יש לך מתחת למיטה? אבק האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: פה ותחת מה סקסי בעיניך? ידיד שלי מה רומנטי בעיניך? שקיעה אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? קום המדינה אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? - איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? להקשיב יותר טוב מה היא המילה האהובה עליך? קיבינימט מה היא המילה השנואה עליך? - סתם שאלון: 1. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? בית ספר 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:10 אצבעות לי יש... 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? כל מיני 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? כן. הבן/בת שלי בעתיד יקרא/תיקרא דניאל 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. הוא/היא יהיו מושלמים 7. יש לך חתול? כן 8. מה צבעו? אפור 9. מהם הנטיות המניות שלך? נוטה לאיתן 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? כן אין הרבה כאלה 11. כתבת אי פעם שיר? כן 12. פורסם/למגירה? למגירה 13. את אוהבת את הצחוק שלך? לא 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? כן 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? המון 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? הרבה מאוד 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? טיול שנתי 21. מהי דעתך על הצבע כתום? תפוזי 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? ספר, טלוויזיה 23. את מדברת הרבה בטלפון? כן 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב בחולון 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? לא 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? כל מיני 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? כן 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? כל מיני 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? עו"S 32. האם את צלמת חובבת? כן רק לצילומי הפרסומת שלנו לפרוייקט 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? כן 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? שאני חמודה 35. בוכה בשירים? כן עוד סתם שאלון: אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה בכיתם? בבוקר מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? יום העצמאות את מי אתם הכי שונאים? הרבה והכי הכי אוהבים? משפוחה חבר\ה יש? לא אתם מאוהבים במישו? כן רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן וכן קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) לא הארי פוטר... מחכים לשישי? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? שניהם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? מזמן יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים ? לא יש לי ילדה מכיתה שממש נידבקת אליי.. מה כדיי לעשות? לשקר לה איך אתם מציאים חברות/יציאה למישהו\מישהי? - אתם אוהבים מסיבות? לא אוהבים את יום שישי? לא אוהבים את המורה? לא את בית ספר? לא את הדודות? לא מה אתם רוצים ליהיות שתיהיו גדולים?? עו"ד אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מאפנה? לא גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? לא שאלות ג'וני המוזר (כל הזכויות שמורות לTheCharm) את יפה? לא את יודעת לצייר פרח? לא את יודעת להכניס את בוהן הרגל לפה? לא את עושה פיפי עם המכנסיים לגמרי למטה? לא את לא רוצה לענות על השאלות האלה? לא אם הייתה ניתנת לך האפשרות לא לענות על השאלות, לא היית עונה עליהן? כן חבל, כי לא ניתנת לך האפשרות. מה יש לך להגיב על זה? שששששששש

שאלות

1. הקלאסית והכי חשובה: את אוהבת חתולים? 2. יש לך חיית מחמד? 3. ראית KILL BILL? אהבת? 4. מה הסרט האהוב עליך? 5. מי השחקנים האהובים עליך? 6. את אוהבת לקרוא?

coullette

New member
יס מן-

. הקלאסית והכי חשובה: את אוהבת חתולים? כן 2. יש לך חיית מחמד? לא 3. ראית KILL BILL? אהבת? לא ראיתי עדיין (לא להתנפל עליי) 4. מה הסרט האהוב עליך? קיל ביל חח סתם...אהממ לא יודעת 5. מי השחקנים האהובים עליך? איןןן 6. את אוהבת לקרוא? לא

את מכעיסה אותי ../images/Emo46.gif

זה שאת יודעת שזה לא בשבילך לא אומר שזה בסדר
כשיגיע תורך תעני על השאלות
אל תגנבי לאורטל את הבמה
את תקבלי ממני מכות

למעלה