נמנמנמ...

אומהההההההה ../images/Emo99.gif

1. הקלאסית והכי חשובה: את אוהבת חתולים? כן 2. יש לך חיית מחמד? חתול 3. ראית KILL BILL? אהבת? לא 4. מה הסרט האהוב עליך? לא זוכרת את השם 5. מי השחקנים האהובים עליך? אין כאלה 6. את אוהבת לקרוא? מאוד

coullette

New member
שאלון!!!

1.מה את חושבת על גרין דיי? 2.מה את חושבת על פאנקיסטים? 3.מה את חושבת על מוזיקת פאנק רוק בכלליות? 4.מה את חושבת על נירוונה? 5.קורט קוביין-אליל או סתם מעצבן? 6.האם את מגדירה את עצמך כלא-שפויה? 7.האם את גבוהה? 8.מה את חושבת על השיר BASKET CASE של גרין דיי? 9.מה הצבע האהוב עלייך? 10.מה עדיף: רוק/מטאל/פאנק/אימו/סטרייט אדג'/הארדקור פאנק/דת' מטאל? 11.האם הסתבכת בשאלה מס' 10? 12.האם את פקאצה מטומטמת? 13.האם נעלבת משאלה 12? 14.האם לא הבנת את שאלה 13? 15.האם את חושבת שאני מטומטמת פסיכית ומעצבנת? 16.האם את צמחונית? 17.האם את אוהבת פאנקייק? 18.האם את אוהבת את הלהקה פאנקייק? 19.האם שמעת על USELESS ID? 20.האם נמאס לך מהשאלות הבלתי מובנות שלי? 21.האם קוראים לך מלכה? 22.האם קוראים לך צילה? 23.ציפי? 24.ברכה? 25.זלפה? 26.האם את מודעת לכך שמישהו מאחורייך בעודך עונה לשאלון הזה? 27.האם הסתובבת לאחור? 28.האם את פוחדת בקלות? 29.האם ראית את הצלצול? 30.האם את שמחה שהשאלון נגמר? זייהו..מקווה שנהניתם. נהנית-ספר לחברייך לא נהנית-מה אכפת לי?

עונה .....

1.מה את חושבת על גרין דיי? נחמדים 2.מה את חושבת על פאנקיסטים? אחלה 3.מה את חושבת על מוזיקת פאנק רוק בכלליות?
4.מה את חושבת על נירוונה? - 5.קורט קוביין-אליל או סתם מעצבן? אליל? 6.האם את מגדירה את עצמך כלא-שפויה? כן 7.האם את גבוהה? לא 8.מה את חושבת על השיר BASKET CASE של גרין דיי?לא מכירה 9.מה הצבע האהוב עלייך? סגול 10.מה עדיף: רוק/מטאל/פאנק/אימו/סטרייט אדג'/הארדקור פאנק/דת' מטאל? רוק 11.האם הסתבכת בשאלה מס' 10? לא 12.האם את פקאצה מטומטמת? חלילה. אני חצי פריקית גאה 13.האם נעלבת משאלה 12? לא 14.האם לא הבנת את שאלה 13? לא 15.האם את חושבת שאני מטומטמת פסיכית ומעצבנת? לא 16.האם את צמחונית? לא 17.האם את אוהבת פאנקייק? כן 18.האם את אוהבת את הלהקה פאנקייק? לא 19.האם שמעת על USELESS ID? לא 20.האם נמאס לך מהשאלות הבלתי מובנות שלי? מאוד 21.האם קוראים לך מלכה? לא 22.האם קוראים לך צילה? לא 23.ציפי? לא 24.ברכה? לא 25.זלפה? לא 26.האם את מודעת לכך שמישהו מאחורייך בעודך עונה לשאלון הזה? כן 27.האם הסתובבת לאחור? לא 28.האם את פוחדת בקלות? כן 29.האם ראית את הצלצול? עוד לא. יש לי את הקלטת אצלי 30.האם את שמחה שהשאלון נגמר? מאוד

crazystav

New member
נמ ../images/Emo9.gif

אז...... מה את חושבת על עברי לידר
מה עדיף? טיול בח"ול ארוך או טיול קצר שתפגשי את טיילור (נו את קיי את יודעת חחח)

סתוינה ../images/Emo99.gif

עברי לידר? חמוד ביותר. חבל שהוא קושקושה אלליי... (חחח אומלטה). זמר מעולה! מה עדיף? טיילור כמובן
. אין כמו המושלמת שלי

crazystav

New member
חחחחח

דווקא זה שהוא הומו רק עושה אותו יותר מיוחד וחמודד!!! אורטלוששש

גלקו ../images/Emo99.gif

מתי נפגשים? בעזרת השם ללפני שאני אתגייס לי
את יודעת שהיו מלא מלא פעמים ששרצתי בסוקולוב (צילומים לפרסומת שלנו) ויכלת לראות אותי. אם את מגיעה לאיזור הרבה
. אבל עכשיו כבר לא....

° w a v e °

New member
אני צריכה לסוקולוב!!!

אני חייבת חייבת עגיל טיטניום ואין לי כוח לטאטו שבת"א
אז תעשי שם פרסומת שוב ;[ ווכשע? |פרצוף מתחנן| חוצמזה מה, תוותרי על הגיוס בשבילי ;[

° w a v e °

New member
כןכן!!!1 ישלי נראלי.. ../images/Emo12.gif

נראלי אבל... או שמחקתי אותה, שזה מה שבטח עשיתי
אבל אם אני מוצאת אני שולחת לך :)

למעלה