'דעות'

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 'דעות'

לקוח מ'אופנה אלטרנטיבית'. כבר הרבה זמן שבא לי לפתוח את המשחק הזה ועכשיו זה הזמן :p אז אני כל פעם אתן איזה נושא זה יכול להיות כל נושא בעולם [אם למישהו יש רעיון לנושא ובא לו שיהיה עליו שרשור,הוא מוזמן לשלוח לי מסר
] ואתם תשתדלו לרשום בכותרת רק
או
ובתוך ההודעה לפרט את דעתכם בכ"א,אני מבקש לשמור על תרבות הדיון ולא לגלוש לנושאים אחרים. כל אחד מוזמן להגיד כל מה שעולה על רוחו בנושא,אך בבקשה לשמור על חוקי הפורום. והנושא הראשון: 'הירידות של סיימון' סמנו
/
או אם דעתכם חצויה גם וגם
ודברו..מה אתם חושבים על זה :) שבת שולם

רסקול

New member
../images/Emo45.gif

אומרים שסיימון לא הומו, אז כנראה הוא חונך במיטב להקות ההומואים, כי העוקצנות שלו היא האם אמא של הדיבור ההומואי שיורד בלי חוכמה על דברים לא חשובים כמו: סגנון, הופעה, החזקת הקול, פאלצטו או לא ויש/אין סיכוי. סיימון, אתה משלנו יא רשע.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני חושב שהוא פשוט בורך

בגנים בריטיים חריפים. אם הוא היה גיי,הוא כבר מזמן היה מגשים לי פנטזיה. בעצם הוא היה עושה את זה בכ"מ,אם הוא היה רואה אותי

רסקול

New member
זה בוודאי

אבל... אם היית מכיר שיחת "מלכות" על הספסל בגן הציבורי, או סביב השולחן במועדון יתכן והיית יודע על מה אני מדבר, כשאני מדבר על עוקצנות הומואית [אוחצ'ואית.. ] לפי דף הפרטים שלך אתה בן 17, ולפי התגובה שלך אני מניח שעוד לא זכית לשמוע-להשתתף ב"סשן" מרושע מהסוג הזה. סיימון, אפילו הומו הוא לא, ניחן בתכונות הבסיס ל"סשן" הזה, כולל, מה לעשות - הוא יודע אנגלית יותר טוב מכל האמריקקים שמסתובבים לידו - יכלת רטורית מעולה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חמוד

אני במקומך לא הייתי כ"כ מתלהב מהידע הגדול שלך בשיחות אוחצ'תיות,עאלק שיחות 'מלכות', אותי אישית זה מגעיל. ואצלי ממזמן זה כבר לא הגיל, אבל אני לא אכנס איתך לזה פה. ואם כבר נכנסנו לנושא של הגיל,גיל 27 כבר מזמן אמור לעבור את הנושא הבסיסי של 'אני אוחצ'ה צעקנית מצחיקה' ואם היית מבין כ"כ גדול בזה,העקיצות של סיימון רחוקות מעקיצות אוחצ'תיות אז אין לי מושג עם איזה אוחצ'ות אתה מסתובב..אולי כמו שאמרתי,אלה מהספסל בגן הציבורי :)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif האמת שלא הגזמת ../images/Emo3.gif

אבל אם אתה רוצה שאני אקבל רושם אחר,אפשרי.

Koki Girl1

New member
../images/Emo45.gif

סיימון. אני חושבת שהירידות שלו מוצדקות כמעט תמיד. אני כמעט תמיד מסכימה עם הדברים שהוא אומר
.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

לפעמים אני מסכימה איתו אבל לא ממש אוהבת את הדרך בה הוא בוחר לומר את הדברים. לכן כן ולא. וכל הכבוד על הרעיון, אהבתי

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

- כי זה משעשע ולפעמים פשוט נדרש.
- כי לפעמים הוא ממש מגזים, והוא בעצמו הודה שהוא אשכרה מחפש דברים רעים להגיד...

R o c k s e n

New member
../images/Emo127.gif כי הוא סקסי ../images/Emo99.gif ו..

הוא השופט היחיד שיודע לתת ביקורת, כמו שצריך לא קשור עכשיו אם זה לרע או לטוב. פאולה ורנדי לא יודעים לשפוט \= הוא גומר אותי עם הביקורות שלו
הוא נותן ביקורות באחלה סטייל
הלא כן?
הוא מלך

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo31.gif

אני מסכים שהוא צריך לתת ביקורת למתמודדים, לא חושב שהוא צריך לרדת ולהעליב אותם.

elena20

New member
../images/Emo45.gif

התחלתי לראות את התוכנית רק בגלל סיימון, אני מתה עליו!!! הוא תמיד אומר את האמת והתוכנית הייתה די משעממת בלעדיו, מודה שלפעמים הוא קצת חסר טאקט, אבל עדיין אין עליו

A N I g M A

New member
../images/Emo45.gif

אני מתה עליוD: בד"כ ההערות שלו בסה"כ נכונות, הן פשוט מאד עוקצניות. אני חושבת שזה מה שמכניס עניין לתכנית - ותכלס, זה מה שגורם לסערות תקשורתיות. סיימון

למעלה