'דעות'

ר ו ח ל י

New member
לגמרי ../images/Emo45.gif

הביקורות שלו מעולות,ואפילו שהוא קוטל מתמודד שאני אוהבת ואני חושבת שהוא טועה, מצפייה חוזרה אני רואה שהוא לגמרי צודק. כמובן שיש גבול מסוים ואני לא אוהבת שהוא יורד על המתחרים אבל ככה הוא,אבל זה גם הקסם שבו ומה שמושך אצלו. המרושעות הזו
איןן אפ'חד שמתשווה אליו

Hug Whore Inc

New member
לרוב ../images/Emo45.gif לעיתים ../images/Emo31.gif

כפרעל סיימון [אחלה רעיון למשחק דרך אגב...] לרוב, סיימון אומר את מה שכולם חושבים ולאף אחד אין את האומץ להגיד, הרי כולנו חשבנו שהזה באודישנים העונה נראה כמו איזה סוג של עכבר\קוף, חלק הודנו ברבים בנושא, חלק לעצמנו, וחלק הכחישו, אבל כולנו יודעים שהוא צדק, אף אחד מאיתנו לא היה אומר את זה, רק לסיימון אין טאקט והוא מרשה לעצמו להגיד את זה! לפעמים הוא קצת מגזים, אבל דאמט, לאודישנים [אתמקד בהם בעיקר כי בשלבי המאוחרים יותר הוא יותר נחמד] מגיעים אנשים שמשוכנעים כל החיים שלהם שהם יודעים לשיר נהדר, לאף אחד לא היה את האומץ להגיד להם שהם נשמעים ככה, והגיע הזמן שמישהו יגיד להם את זה! חוץ מזה, הרי סיימון כה משעשע שאפשר למות, בעיקר עליו, ואיידול פשוט לא הייתה אותו הדבר בלעדיו!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אולי הוא מנסה שזה יהיה קצת יותר רע ממה שזה צריך להיות אבל הוא היחיד מהשופטים שאומר את האמת....וחוץ מזה יש לו מבטא בריטי מושלם!וביכלל סיימון קוואל מושלם[=[=[=

F r e c k l e s

New member
../images/Emo45.gif

הוא היחידי שאומר את האמת למרות שלפעמים הוא אומר דברים לא קשורים.. כמו הערות על התלבושת.. זה ממש לא התפקיד שלו להיות משטרת האופנה.... שיראה איך פולה מתלבשת כמו עץ חג מולד כל תוכנית שניה ויער לה קודם היא נורא קרוב.....

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה [וראיין
] עושה את כל הכיף בתכנית

../images/Emo45.gif וגם ../images/Emo31.gif קטן

ה-
- תארו לכם לרגע את העונה הנוכחית בלי סיימון? מרדים, נכון?
עונה ראשונה, שנייה ורבעית היו יכולים להחזיק מעמד בלעדיו. יש מצב שגם עונה 3. אבל אני בספק לגבי עונה 5 ו-6. ה-
הקטן - לפעמים הוא מפספס כשרונות אדירים באודישנים/בהוליווד. ראו מקרה של העונה הזאת עם תמי, שון וכו'. אם הם היו נבחרים, אפשר היה להחזיק מעמד בלי סיימון.

../images/Emo31.gif

סיימון משחק תפקיד ואני לא קונה את פוזת ה "אני אומר מה שאני חושב ושיתפוצץ העולם" זה אולי נחמד וטוב לתדמית אבל הוא בסך הכל חלק מהפקה משומנת ומתוסרטת היטב.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo31.gif

לא יכולה לסבול אותו, אם פעם הוא היה מצחיק עכשיו הוא ממחזר בדיחות משווה את ההופעות של כולם להופעת ברים\נייט קלאב\ בית מלון= קאברט או וואטאבר, שימצא לעצמו מלאי בדיחות חדש ואם לא שלא יטרח לחזור לעונה 7, מאסתי בו. די כמה עוד אפשר?!

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הוא הכי נורמלי מבחינת הכנות פאולה יותר מידי מתחנפת רנדי םשוט אדיוט הוא מנסה לעזור ועובדה שמי שמקשיב לו מצליח אבל יש לי בעיה שהוא כל הזמן משווה לזמרות אחרות (מלינדה,לקישה וג'ורדן) זה בסדר אם זה בקטנה אבל לא אחרי כל הופעה אבל בכללית אני איתו אני אוהב סרקיזם ואני אוהב את הכנות שלו בלי כל התחנפויות מאחורה והוא לא מנסה לפגוע רק לעזור אבל שרק יפסיק להשוות את כולם למלינדה!!!!!!!

../images/Emo31.gif

חע כנה? מה כנה בו? הוא סתם יושב שעה וחושב מה להגיד כדי להצחיק, חצי מהפעמים לא מסכימים איתו ובצדק, אש אוקיי כשמישהו באמת לא נתן הופעה טובה אז בשבילו זה יום חג כי הוא יכול לרדת עליו בלי "נקיפות מצפון" איך ראין אמר, לא נוח לו לתת מחמאות. פעם באף פעם הוא אומר מילה טובה וגם זה רק כדי שיחשבו שהוא "אמיתי" וסך הכל יש לו ציפיות גבוהות. אני לא חושבת שהוא לא מבין במוזיקה או משהו, פשוט אני מאמינה שבכל הופעה יש טוב ויש רע, כמעט ואין הופעות שיש בהן רק טוב, הוא פשוט מחליט להתמקד ברע ולהעצים אותו הרבה מעבר למה שהוא באמת. זה הקונספט שלו ואם אנשים קונים את זה שיהיה בכיף אותי הוא ממש לא מתחיק, אני חושבת שהפעם האחרונה ובין היחידות שעונה שהוא הצחיק אותי זה שהוא אמר למלינדה "You Little Tiger" אבל מצד שני זאת לא הייתה ירידה אז לא יודעת..

ר ו ח ל י

New member
חעח ראווית וצליל אתן מסמנות ../images/Emo31.gif כי

הוא היה קוטל את מי שאהבתן והרבה הרבה בזכותו היא כבר לא בתוכנית P: הוא היחיד מבין השופטים שיודע לשפוט כמו שצריך,חוץ מהירידות המוגזמות על המתחרים אבל רובם לוקחים את זה בכיף , אז למה לא להוסיף ספייסיות לתוכנית?? סתם בולשיט שכואב לו להיות נחמד \= כי כשיש זמרים טובים כמו מלינדה לקישה וג'ורדן הוא שיא הנחמד,אבל אם יש כאלה שהיה להם ביצוע לא כ"כ טוב אז לא. חוץ מזה אתם לא יכולים לשמוע ולהבין מה שהוא שומע ומבין, כי ישלו ניסיון במוזיקה. אבל שאתה רואה בנאדם שלא נתתן הופעה ראויה לטופ 12 , או לטופ 8 שעכשיו, והמתחרה לא נתן תהופעה של החיים שלו, לא נתן את כל כולו ומה שהוא יכול,אז אני מסכימה עם סיימון וזכותו להגיד מה שבא לו,אפילו אם זה על אחד מהפייבוריטים שלי. כמו שנאמר פה,בתוכנית עצמה שהוא קוטל תמתחרים אני יכולה להשתגע כאילו "WTF?!?! הוא לא נורמלי!!" אבל אז מצצפייה שנייה ושלישית של הביצוע של הבנאדם אני אומרת לעצמי "וואלה הוא צדק". וכמו שאמרו פה - פאולה היא סתם מתחנפת ומזינת בשכל.. לא הולכת בתכלס על השירה. רנדי גם,רוב הפעמים לא רוצה להיות ישר .....

טוב אז ככה

א. מאמי השם זה רווית ולא ראווית. ב. חיבבתי את אלאינה זה נכון, ומה שסיימון אמר לא גרם לי לשנוא אותו או לצאת במרד נגד ההערות שלו. הרבה פעמים אני לא מסיכמה אם מה שהוא אומר, וכפי שכתבתי בהודעה הקודמת אני מאמינה שהוא אומר הרבה פעמים בשביל מה שיחשבו ולא בתור מה שהוא חושב. אני נוטה להסכים עם אמריקן אגרול שאומר שסימון הוא חלק מהפקה משומנת. 80% ממה שיש בתוכנית זה רייטינג ו20% זה ריאליטי. למען האמת כמה שתגידי שפולה טיפשה, סתומה, על סמים או סתם ידידותית יתר על המידה, אני חושבת שהיא בין היחידים שאמיתיים שם, עד כמה שאפשר כמובן. נכון היא לא אומרת מה שהיא חושבת בצורה שבה היא חושבת, אני לא טוענת שזה טוב שאם יש הופעה גרועה היא צריכה להחמיא לבגדים או לכמה שהבחור\ה יפים. אבל, סיימון לדעתי לא אמיתי ורחוק מלהיות מצחיק. הנושא של השרשור הוא דעות ונתתי את דעתי, חולקת עליי שיהיה בכיף. אני יכולה להבטיח לך שלא אהבתי את סיימון גם בעונות קודמות שלא כללו את אלאינה.

ר ו ח ל י

New member
קודם כל,

בטעות התגנבה לשם האות א'... וואלה תהרגי אותי =\\ זה דבר ראשון. דבר שני, הזכרתי את אלינה בציניות S: את לא מוכנה לקבל אתזה,ולא הבנת שזה בציניות,סבבה. ודבר שלישי,תחשבי מה שבא לך בטח שלא ניסיתי לשנות לך תדיעה. אבל כמו שאמרו פה אם סיימון לא היה אותו הדבר בלעדיו \=

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo31.gif

כפרע על אנטונלה שלי
שה שהיא לא בתוכנית זה בטח לא בגלל סימון [עובדה שהוא כבר כמה שבועות רומז בגסות לעם האמריקני להעיף את סנג'י וזה לא עובד לו] האמריקאים דפוקים כשיהיו העיפו את אנט שלי, לא איכפת לי אבל. אנט כבודה במקומו מונח עם או בלי איידול! השאר בקשר לסימון לא הכי מסכימה אבל ניחא, We'll have it your way

edenn18

New member
../images/Emo45.gif

אני מתה על סיימון הוא כ"כ חמוד ממש חבל לי שלא ראיתי את העונות הקודמות, רק בשביל ההערות שלו זה שווה ההערות מצחיקות רוב הזמן

whatever4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כולנו יודעים שסיימון הוא למעשה הכוכב האמיתי של התוכנית. בלי ההערות שלו- התוכנית הייתה הרבה פחות מהנה וכייפית. בסופו של דבר- גם כאשר הוא מעליב וגם כאשר אני לא מסכימה איתו- הוא הופך את העסק למעניין וזה מה שחשוב.
הבעיה היא שיש לו יותר מידי השפעה על טעם הקהל (ע"ע קארי) כשלמעשה, הרבה פעמים הוא אומר דברים בגלל מניעים לא הכי טהורים. אני לא יודעת אם ראיתם אבל, לפני חודש בערך הייתה תוכנית ("60 דקות") על סיימון. ראיתי חלק קטן ממנה באינטרנט ומה שעולה ממנה הוא שלסיימון אכפת למעשה רק מדבר אחד קטן שקוראים לו- כסף. הוא ישקיע בכל דבר שיביא לו כסף. בכלל לא אכפת לו מה זה או אם הוא מאמין בזה. כל עוד זה יביא לו כסף- הרי זה משובח. מה שהכי מעצבן אותי זה שבתכל'ס, הוא בכלל לא מבין במוזיקה או אפילו אוהב מוזיקה. אין לו בכלל שיקולים אומנותיים כשהוא שופט מישהו, בניגוד לרנדי שבא מעולם המוזיקה.

SHTRUDIDI

New member
חבל שלא ראיתי את התוכנית הזאת

זה בטח היה מעניין. אבל ראיתי משהו בערוץ הבידור על סיימון והראו שעוד בצעירותו הוא רצה להשתלב בעולם המוזיקה ועבד בדואר בחברת תקליטים, שכחתי מה בדיוק. בהמשך הוא גם גילה כמה תגליות, בהן ווסטלייף אם אני זוכרת נכון. ככה שכן יש לו סוג של קשר לעולם המוזיקה. ואפילו מצאתי קישור לגביי הרקע שלו במוסיקה וכו' בויקיפדיה, אם מישהו מעוניין. אני מסכימה שיש לו יותר מידי השפעה על הקהל. קצת חבל שזה לא באמת טעם הקהל והוא צריך לומר להם מי היה טוב וכו'.

whatever4

New member
יחי יוטיוב

פה יש את הראיון עם סיימון. סך הכל, אין שם משהו שלא ראינו לפניי אבל עדיין, מעניין לדעת ולזכור שבעצם כל מה שעומד מאחורי סיימון זה שיקולים כלכליים ותו לא.

purple rain2

New member
לא הבנתי את ההקשרים שלך

ברור שאכפת לו מהכסף שלו, אבל נראה לך שרק בגלל שרנדי בא מעולם המוזיקה אז המניעים שלו טהורים?! וחוץ מזה מאיפה לך שסיימון בכלל לא אוהב מוזיקה?! וברור שיש לו את המועמדים המועדפים עליו, אבל זה אצל כולם- ואני לא רואה כ"כ קשר בין מי שהוא מעודד לבין מי שהוא חושב שיביא לו יותר כסף. כלומר אני לא מבינה איך זה קשור.

למעלה