שאלון 3 הדברים...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo108.gif שאלון 3 הדברים...

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה >>3 דברים שקניתם לאחרונה >>3 דברים שבחיים לא תעשו >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם >>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם ראיתם? אמרתי רק 3... לא אמרתי כפול כמה..

DiGiDiZi

New member
עונה ../images/Emo3.gif

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק
פלאפון, מפתחות וארנק >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד
פלאפון, MP3, כסף >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול
ספגטי, המבורגר וצ'יפס
>>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה
עופר ניסים, מאיה וניקה >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים
עופר מאיה וניקה
>>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן
כוסאמק, בעעע, אחי >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים
ארה"ב, הולנד, ארגנטינה >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה
ביסקסואלים
פארקים ורכבות הרים, לימודים ושיעורי בית. >>3 דברים שקניתם לאחרונה
טוסט (רותםם
), נעליים ו..שעון יד חדש
>>3 דברים שבחיים לא תעשו
ניסיון להתאבדות, לחתוך את עצמי
ולפגוע פיזית בבנאדם כלשהו. >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם
באנג'י, טיסה לארה"ב, וסקס
>>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם
חכם, בעל רצון ומוטיבציה, שקט >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם
עליתי 34 פעמים ברצף על האנקונדה
, התעללות במורות
ו.....פגשתי את רותםםם שלנו
>>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם
מתמטיקה אנגלית ופיזיקה

SSAAMMEEYY

New member
אניייי

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק סיגריות מצית ולפעמים גם ספרים >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד אמ.. מוזיקה, ויאכטה עם מליון דולר >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול סיני, מזון ומהיר ו.. שכחתי איך קוראים לזה.. >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה סילוור ליין, טי די קיי, ודי סי די ליין חח >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים עברי לידר, רוקסט ואיגלס >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן לא יודע.. >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים הולנד.., ו.. לא יודע חח >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה גאווה צעירה וביסקסואלים >>3 דברים שקניתם לאחרונה סיגריות, מצית, ולא זוכר מה עוד.. >>3 דברים שבחיים לא תעשו לא יודע.. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם חח מזה עקרונות >>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם אני לא עובד

רייל

New member
נמנמ.

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק - פלאפון, כסף, סיגריות. >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד - בטריות, דיסקים, דיסקמן. >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול - גלידה, קוסקוס, וטרלהלה סיני. >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה - הדיסק של הדרזדן דולז, 'עד העונג הבא' של המכשפות, ובום, לא יודעת. קשה מאוד בשביל מישהי שיש לה יותר מ70 דיסקים שהיא אוהבת. >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים - אלאניס מוריסט, הדרזדן דולז, ג'ון לנון וג'ף באקלי.(4.
) >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן - לעזאזל, יא, מה. >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים - פאריז, מנהטן ות"א. >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה - בנות, יוניואפרת, אופנה אלטרנטיבית. >>3 דברים שקניתם לאחרונה - סיגריות, סוכריה על מקל ומסטיק.^^ >>3 דברים שבחיים לא תעשו - Never say never. >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם - לא יודעת. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם - אני מוותרת על כולם בסופו של דבר, אז מה זה משנה. >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם - לא יודעת. >>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם - תולדות האמנות, אמנות מעשית ולשון.

lost green eyes

New member
../images/Emo27.gifאני עונה ../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק: מסרק, מראה, פלאפון >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד: בעע שונאת את השאלה הזו.. אבל.. אממ.. ספרים, מחשב וחבר/חברה טוב/ה כניראה >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול: פיצה, כל דבר שאמא מכינה, עוגת גניבה :) >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה: לא שומעת דיסקים >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים: אביב גפן בראש ובראשונה, anouk, סלין דיון >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן: סבבה, מאמי, o.k >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים: לונדון, ירושלים ורומא >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה: מיניות נשית, צילום - אומנות הצילום, וביסקסואלים >>3 דברים שקניתם לאחרונה: ג'ינס של לי קופר, מסקרה, קפה הפוך (?) >>3 דברים שבחיים לא תעשו: רכבת הרים, אטוס להודו, אקנה איפור זול >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם: לטוס לספרד, לנסוע לספרי ברמת גן לצלם, להתחתן >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: לעשות מה שבא באותו הרגע, לצחוק בלי סיבה מיוחדת, לשים *** על כולם. >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם: צימר עם האקס, טיולים בחו"ל, אהבה כל הלילה.. >>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם

lost green eyes

New member
אופס שחכתי שאלונת.. ../images/Emo68.gif

>>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם: ספורט, ספרות והסטוריה!

עונה...../images/Emo190.gif

ארנק, פלאפון ומתפתחות. >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד
לא יודעת. >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול
בורקס, מקדונלד'ס, שניצל. >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה
כרגע, "שיר בעיפרון", "תמיד אוהב, תמיד נפגע" ו"ואת". >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים
אביב גפן, נינט טייב ורמי קלינשטיין. >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן
"יהיה טוב", "אוקיי", "די לחוש!" >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים
ניו-יורק, ים המלח ואילת. >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה
גאווה צעירה, מתגייסים וסדירים. >>3 דברים שקניתם לאחרונה
עיפרון לעיניים, סבון פנים ובורקסים.
>>3 דברים שבחיים לא תעשו
לא יודעת. >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם
אמ...
לא לכאן. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם
נו, לא יודעת. >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם
טירונות
, אמ... וכל השאר לא לכאן.
>>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם
פסיכולוגיה, ספרות וספורט.

שעטנז

New member
אצ הולכצ הבייצה../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo6.gif

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק? אין לי תיק... בכל מקרה - פלאפון, חוגר וזהו. >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד? שונא ת'שאלה הזאת. לא עונה
חרםםםםם
>>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול? גלידה. סלט... אבל לא שאני מכין, אלא שמישהו אחר מכין לי. ואממממ, דגים חריפים של אמא.
>>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה? דיסקים - MUSIC BOX/BUTTERFLY של מאריה. STRIPPED של כריסטינה. >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים? מאריה קארי, ג'ורג' מייקל, סטיבי וונדר >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן? 1. סוג של... 2. אצ הולכצ הבייצה
. 3. בצצצצח.
>>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים? יהוד, ירושלים, ת"א. >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה? בנים בלבד. ביסקסואלים. ואיזה פורום של מאריה. >>3 דברים שקניתם לאחרונה? שתי חולצות מטיאנטי. 3 זוגות משקפיים (אחד ב50, לא לפתוח עניים) ואממממ, לא יודע... אני מבזבז יותר מידיי בזמן האחרון
>>3 דברים שבחיים לא תעשו? אהרוג בן אדם. אלכלך/אבגוד בחבר רומנטי/אפלטוני. סטוץ. >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם? 1. להתוודות לאחד מהכיתה שלי שהייתי מאוהב בו כל תקופת התיכון - סתם כי בא לי. 2. להתחיל עם מישהו, ולא כשאני שיכור *בורח*... אני תמיד מאבד את הטלפונים שהם נותנים לי... ואמממ, האמת שהתחלתי עם מישהו בדיוק פעם אחת - הוא היה קופי הראל מויאל, ולמחרת איבדתי את המספר (לא שבאמת הייתי מתקשר... =X) 3. לפגוש את מאריה קארי. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם? לא הייתה כבר שאלה כזאת?!
>>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם? אממממ, לא יודע... >>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם אנגלית. אזרחות. תנ"ך =] דווקא היה סבבה. המשך שבוע טווווווֹב

drnaji

New member
../images/Emo2.gif

איזה טעם מעולה במוסיקה
גם הדיסק המעולה מ94 של מריה שיש בו את אחד השירים הכי טובים אוור Without You אההההההההההההה
וגם הדיסק המעולה של כרסטינה
STRIPPED שחרשתי עליו אי שם בשנת 2003. ח"ח על הטעם המשובח במוסיקה

שעטנז

New member
../images/Emo24.gif WE LIKE YOU...

אין על מאריה. =] ובכלל וויזאוט יו, הוא באמת אחד השירים היותר יפים שיש... הוא גם אחד הקשים... עושה ושם שהיא לא נושמת כל השיר.
מלכה
שבוע טווווֹב.

תשובות../images/Emo54.gif

3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק: פלאפון, ארנק ודיסקמן. 3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד: מוזיקה, כל הספרים שלי ואיזה חבר/ה טוב/ה. 3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול: שוקולד, פסטה וטבעול תירס. 3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה: פסקול של Rent, שירים של Weird Al Yankovic ושירים של דיסני. 3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים: דייוויד בואי, המכשפות והביטלס. 3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן: "איזה מוות", "אני עייפה/קר לי/חם לי/רע לי/אני רעבה/אני עצובה/אני רוצה הביתה", "נדב אתה כזה כוסון תעשה לי ילד!" 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים: לונדון, בודפשט ותל-אביב. 3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה: ביסקסואלים ורומח הדרקון [אני חברה רק בשני פורומים]. 3 דברים שקניתם לאחרונה: אין לי מושג. אני לא קונה דברים. 3 דברים שבחיים לא תעשו: צניחה חופשית, אהרוג מישהו, ואתאבד. 3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם: להזדיין, לצבוע את כל השיער לכחול/ורוד, לשדוד בנק ולקנות בכסף את כל הבגדים בקמדן טאון. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: פציפיזם, אהבה ושמאלנות. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם: הלכתי להופעת מחווה לדייוויד בואי [גיל נתנזון תעשה לי ילד], הלכתי ל"פעם נוספת, ברגש" [הפרק המוזיקלי של באפי, בעברית], והייתי במחנה קולנוע. 3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם: היסטוריה, תסריטאות ותקשורת המונים.

o O Y O o

New member
יוו! סקר חמוווווווד!!

3 דברים תמיד נמצאים לכם בתיק: ממ.. אני לא אהיה מפגר ואגיד ארנק והכל... טוב: בושם, brush up ו.. ממ.. מראה! 3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד: מסוק פרטי, דלק וטייס.
3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול: כרוב, חסה ומים!
חח.. ממש. מאכלים נורמליים- סושי, טוסט עם גבינה (סתם כי ממש בא לי).. ממ.. לא יודע מה עוד. 3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה: נכון לעכשיו- Pussycat dolls, first time והחדש של מדונה... 3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים: מאריה, קריסטינה וקיייייילייייייי!!
3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן: יאא.. אמא'לה, יש המווון.. יא חביבתי!! בצח, את הולכצ הביצה, סוג של, כאילו.. ממ.. לא יודע מה עוד.. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים: פריז, ניו יורק, סן פרנסיסקו. 3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה: אנאערף... 3 דברים שקניתם לאחרונה: יאא.. לא זוכר.. ממ.. כורסה לחדר, ג'ינס שאחותי לקחה! ממ.. סיגריות? 3 דברים שבחיים לא תעשו: לא יודע.. אני חושב שאני יכול לעשות הכל.. כל עוד זה לא קרמינלי או משהו, כולי פחדן..
3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם: קעקוע, פירסינג וסקס
3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: אני לא בנאדם של עקרונות. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם: יאא.. לא יודע, לא רוצה לחשוב על זהההההה.. 3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם: עיצוב פנים/אופנה/טקסטיל, איפור ופסיכולוגיה.

אני...

פלאפון, ויזה ועט. >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד
דיסקים, מערכת ודיאט ספרייט. >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול
מוקפץ, פיתה פיצה, שניצל תירס. >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה
אביב גפן, Three Doors Down ועברי לידר. >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים
אביב גפן, עברי לידר, רמי קליינשטיין. >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן
"בסדר", "טוב", "סבבה". >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים
חיפה, ת"א ואילת. >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה
ג"צ, נינט טייב, רוק ישראלי. >>3 דברים שקניתם לאחרונה
דיסק של אביב 'עם הזמן', דיסק של עברי Live וחולצה מדיזל. >>3 דברים שבחיים לא תעשו
בנג'י, סמים, קעקוע. >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם
ואם כבר עשיתי אבל אני רוצה שוב?
סתם. סתם. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם
אמממממממ זה קצת שנוי במחלוקת. >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם
יש הרבה יותר מ 3 אז, לא. >>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם
איכס. מזה לא.

../images/Emo204.gifאני, אני, אני!

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק -----> משקפיים פלאפון וארנק >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד ----> מטוס עם דלק את המשפחה שלי והרבה אבל הרבה אוכל ושתיה >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול -----> פיצה, המבורגר, חביתה עם נקנקיות :) >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה -----> זה משתנה כרגע זה the all american rejects - the all american rejects panic at the disco - a fever you cant sweat out the strokes - first impression of earth >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים ------> the rasmus, fall out boy, backstreet boys >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן ----> חשת, נקבה, וכל מה שקשור לאמאשלי (כוסאמאשלי באמאשלי עזובתי באמאשלי) >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים -----> עזריאלי, ניו יורק ואנגליה >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה ----> ביסקסואלים, גאווה צעירה ופעם בנים בלבד... עכשיו כבר אני בא רק למפגשים :) >>3 דברים שקניתם לאחרונה ------> אלבום של דה סטרוקס, משהו כזה עם גבינה מאכל רוסי כזה טעים :) ואמממ תרופה לחניכיים שלי :) >>3 דברים שבחיים לא תעשו ------> רימינג, כל דבר שמסכן את החיים שלי.. ואמממ יש עוד אחד שלא ממש רלוונטי לרשום :) >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם -----> יש ויש ויש... >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם... >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם אין לי כח >>3 המקצועות שאתם הכי מתחברים אליהם אנגלית ויאללה סיימתי ת'שאלון ><

למעלה