שאלון לסופ"ש :D

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo108.gif שאלון לסופ"ש :D

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
בכללי איך היה השבוע שלך:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
יציאת השבוע [למקום]:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע
:
איש/אשת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
תוכניות לשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

xX DaNa Xx

New member
עונה :]

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה לי יומולדת :]
משהו רע שקרה לך השבוע:אממ לא נראלי שהיה :]
בכללי איך היה השבוע שלך: מעווווווולה :)
שיר שלא הפסקת לשמוע:Sorry Blame It On Me
התחדשות השבוע:אייפוד !!
יציאת השבוע [למקום]: תל אביב
תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי וגוסיפ גירל
סרט השבוע: יש לה בייצים
מאכל השבוע: בורקסים
משקה השבוע
:
קולה חח
איש/אשת השבוע:אף אחד
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: =\
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד חח :p
תוכניות לשבוע הבא:טיול צופים בשישישבת
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:היום יומולדת XD
תמונת השבוע:אין
הודגש באמצעות מדגישומטיק

N e r d y

New member
אוו אני אוהבת כאלה=]]../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ שביתה?
משהו רע שקרה לך השבוע: אממ שביתה?
בכללי איך היה השבוע שלך: בסדר..ריק כזה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Busted- mummy trade
התחדשות השבוע: פלאפון=]
יציאת השבוע [למקום]: אתמול בערב עם חברים
תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות
סרט השבוע:she's the man
מאכל השבוע: גלידה=]]
משקה השבוע: מיים (?)
איש/אשת השבוע:|סדגשJames bourne & Danny Jones
|מאוה|
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיקרה משו מעניין..^
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:בנות מהקורס קייץ
תוכניות לשבוע הבא: אממ להמשיך להיות בטטה ולא לעשות כלום
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"Harry is so cool why can't i kook like him"
תמונת השבוע: |מאוהבקשות|

נהנהנהנה

משהו טוב שקרה לך השבוע:אבריל זכתה בשתי מועמדויות בפרסי EMA
משהו רע שקרה לך השבוע:סתם גיליתי משו לא נחמד על ידיד טוב שלי:\ בכללי איך היה השבוע שלך:היה אחלה:) שיר שלא הפסקת לשמוע:האמת שאין לי ספציפי אני כל הזמן עם הרשימת השמעה התחדשות השבוע:קנו לי תיק שלא אהבתי>< יציאת השבוע [למקום]:אממ בית של חברה:) תוכנית השבוע:מגרש ביתי
ממש כיפ לחזור לעונה הראשונה סרט השבוע:הדייט שתקע אותי מאכל השבוע:חביתות קטנות כאלה [הרבה יותר טעים מחביתה גדולה!XD] משקה השבוע:מילקשייק בננותP: איש/אשת השבוע:חברות שלי ואברילXD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום שלישי לת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אממ לא יודעת תוכניות לשבוע הבא:לסוע לת"א והכל כרגיל ציטוט\יציאת\מילת השבוע:------ תמונת השבוע:כפרעליה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי במקס ברנר ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: כואב לי הגרון בכללי איך היה השבוע שלך: על אורגינל שיר שלא הפסקת לשמוע: Green Day - Letterbomb התחדשות השבוע: שומכלום יציאת השבוע [למקום]: מקס ברנר
תוכנית השבוע: רוקסטאר (אלללללהה מיג!!!!!!) סרט השבוע: רובין הוד גברים בגטקס מאכל השבוע: וואיי יש כל כך הרבה
משקה השבוע: משקה?
אמממ קולה? איש/אשת השבוע: אני! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התערוכה הזאת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אקסל רוז תוכניות לשבוע הבא: בית, מתמטיקה, תערוכה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הנה רן דנקר!!!!!!!!!!!!" תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif אנייי עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בסמינר של הנוע"ל משהו רע שקרה לך השבוע: לנו אין שביתהה :( בכללי איך היה השבוע שלך: אממ לחוץ קצת שיר שלא הפסקת לשמוע: Run DMC - It's Tricky
השיר חשפנות של נייתן סקילס ומאות' התחדשות השבוע: אמממ אין יציאת השבוע [למקום]: לסמינר תוכנית השבוע: מגרש ביתי ונמלטים סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט חחח מאכל השבוע: שניצל! משקה השבוע: מים! איש/אשת השבוע: אממ..אימא? חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע ללא מבחנים! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הגרעין שלי :) תוכניות לשבוע הבא: ללכת לפגוש את הגרעין, לנוח, לשמוע את הדיסקים החדשים שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עגבנייה מבייצת!!" חחח תמונת השבוע: ...

ליאני2

New member
עונה איחורר = ]

בורחת מללמוד למבחן ענק בתנ"ך כמובן
משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש ביום שלישי-- ת"א עם חברים.. היה כ"כ כייף =]] משהו רע שקרה לך השבוע: יותקר נכון בסופשבוע... היה לי יור יותר יותר מידי עומס ולא הספקתי כלום שסופו של דבר בכללי איך היה השבוע שלך: סבבה....עמוס.. אבל כייף שיר שלא הפסקת לשמוע: Smile Empty Soul- this is war התחדשות השבוע: 2 מגפיים כאלה יפים!! (אחד מגפון כזה בצבע מיוחד מזהה חמוד.. והשני חום טיפה טיפה שפיצי לא מאוד וארוך וואי אני כזה מאושרת איתם =]) הייתי חייבת להשוויץ,, אה כן וגם עוד אולסטאר.. אמא שלי היתה ברוח נדיב השבוע חחח יציאת השבוע [למקום]: דיזינגוף גם כל החברים.. וישפרו סנטר עם חברות תוכנית השבוע: פרמדיק סרט השבוע: כלום =X מאכל השבוע: ארומה 3> משקה השבוע: מים חח איש/אשת השבוע: אני! =] סתאאם... פגשתי ידיד ממש טוב שלי בפוקס חח זה היה מזה כייף, הוא כזה חמוד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ... יום שלישי... חופש $$$ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד מיוחד.. תוכניות לשבוע הבא: ללמוד למבחן מגעיילל בתנ"ך.. להשלים שיעורים.. ו.... ללכת לקניון אני ייודעת מה.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: QUIT TO DUKIM
תמונת השבוע: אין לי כח =]] ובחזרה לתנ"ך..

ענבררר

New member
עונה באיחור../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי 4 פרקים של רובין הוד ברצף
משהו רע שקרה לך השבוע: כאב ראש נוראי בתחילת השבוע =[
בכללי איך היה השבוע שלך: היה בסדר =]
שיר שלא הפסקת לשמוע: Backstreet Boys - Inconsolabl
התחדשות השבוע: שום דבר חדש
יציאת השבוע [למקום]: קניון עם חברות
תוכנית השבוע: רובין
סרט השבוע: "יש לה ביצים" ראיתי אותו לפחות שש פעמים ואני עדיין נקרעת מצחוק
מאכל השבוע: כרובית עם כנפיים
משקה השבוע: תפוזים
איש/אשת השבוע: אחותי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: -
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -
תוכניות לשבוע הבא: שום דבר מעניין
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "I know tricks"
תמונת השבוע

עונה גם=]]

• עונה באיחורו ענבררר [מצורף קובץ png] ו 01:04 | 05/11/07 משהו טוב שקרה לך השבוע: נוסטלגיה של העונה הראשונה של מגרש ביתי,אין דבר יותר כיף מזה באמת שאין. משהו רע שקרה לך השבוע: מישהו קרוב לחברה נפטר בכללי איך היה השבוע שלך: אמ יותר טוב מהקודם שיר שלא הפסקת לשמוע: wonderwall-oasis והגרסה האיטית שיש ביס.מדהים. התחדשות השבוע: המון המון המון המון בגדים. יציאת השבוע [למקום]: משתה בים. תוכנית השבוע: one tree hillזה לא ברור?! סרט השבוע: גנן משהו.. מאכל השבוע: חזה עוף . משקה השבוע: קפה. איש/אשת השבוע: אמא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: -שהפועל יתעשתו ובדרבי יהיה=]בלי נאחס.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -ידיד ממש טוב תוכניות לשבוע הבא: דרבי ועוד כמה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "The first cut is deppest baby I know.." תמונת השבוע :

למעלה