מישמיש

drz400e

New member
../images/Emo108.gifמישמיש../images/Emo54.gif

תכירו,מישמיש,התוספת החדשה לביתנו הטורונטאי. בדרך כלל לא הייתי מטריד את חברי לפורום בדבר כזה,אבל רציתי לספר לכם על האירגון שדרכו אימצנו את החתול.abbeycats הוא אירגון שעוסק בהצלת חתולי רחוב ומציאת בתים מאמצים עבורם. אני כותב עליהם כי הם מחפשים בדחיפות "משפחות אומנות",שיהיו מוכנות לשכן את החתולים עד שימצאו להם בתים. אם מישהו מעונין(וצריך לזכור שהשיכון הוא זמני-ויכול להיות די עצוב להפרד מהם כשימצאו להם בתים),אנא פנו אל הארגון. תודה,
מישמיש
ודודו

drz400e

New member
מצוין. ../images/Emo108.gifהחתול אוהב שלג../images/Emo113.gif

וכמו הוריו המאמצים(אביו לפחות...)יושב מרותק מול תוכניות טלביזיה על סקי(וגם מול החלון כשיורד שלג...).

gozala

New member
אז קודם ../images/Emo49.gif../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

ושנית ארשה לעצמי להוסיף גם תמונה, הגברת הזו בצבע ההפוך בדיוק ומתגוררת לה חצי שעה מטורונטו, לחתולה הזו הורידו את הצפרניים שזה מפרק שלם בכפות הקידמיות, ניתוח נורא ורואים את זה בתצלום. ו-האם מותר לשאול על חתולים בקנדה? לא ראיתי שם חתולי-רחוב, האם בכלל יש כאלה? איך הם יכולים לשרוד את הקור? שאלתי פעם וטרינר, הוא אמר שיש בקנדה חתולי רחוב, אבל לא ראיתי אותם. אגב פעם גידלתי גור ג'ינג'י מהרחוב ולקח אותו ידיד של בתי, הוא קרא לו מישמיש.

gozala

New member
יופי של אתר ויופי של חתולים ../images/Emo54.gif

בהצלחה ובשעה טובה!

nehama horvitz

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo107.gifחתולי רחוב..

שלום גוזלה.. בקנדה אין חתולים/כלבים המסתובבים חופשי ברחובות להרבה זמן..קיימים ארגונים אשר מקיימים משמרות ואשר מקבלים "טיפים" על חתולים/כלבים עזובים.אלה הם ארגונים פרטיים אשר מפרסמים הודעות בעיתונים לאימוץ חינם של חתולים או שולחים מסרים שונים לאנשים פרטיים -אני הייתי על "קו" הודעות שכאלה..באם הם לא מצליחים למצוא משפחה מאמצת...בעלי החיים נמסרים לאגודת בעלי החיים אחרי תקופה מסוימת.

drz400e

New member
מעבר למה שנחמה אמרה

אז מהארגון שממנו אימצנו את מישמיש הבנו שבפארקים,גם בתוך העיר,מסתובבים קיוטים(מישהו יודע איך קוראים לקיוטי בעברית?זאב ערבות אולי?)שטורפים חיות בית משוטטות כמו חתולים וכלבים.לא יודע כמה זה נכון,אבל המספרת נשמעה משכנעת מאוד,ועם הנסיון שלה בהצלת חיות רחוב,אני נוטה להאמין.

ממש כמו sonic שלנו ../images/Emo70.gif

יש לנו חתול שנראה שתי טיפות שלג כמו מישמיש. באפריל הוא יהיה בן 3 וקוראים לו sonic . על שם הקיפוד sonic underground .... תוכנית הטלויזיה שהילדים שלנו כל כך אהבו כשעלינו לקנדה. שיהיה לכם בכיף עם מישמיש. אנחנו מאד מאד נהנים מסוניק שלנו.

yyzTO

New member
נכון מאוד

כבעלי כלבים שמסתובבים בפארקים בערבים, נתקלנו בהם מדי פעם.

xrouge

New member
אבל הוא בכלל לא נראה כמו מישמיש

האם אימצתם אותו קבוע, או עד שיימצא לו בית?

drz400e

New member
קבוע

הוא מישמיש בגלל כמה כתמים מישמישיים שלא רואים בתמונה

למעלה