טופיק

Phoebe again

New member
"פיבי..." ../images/Emo58.gif

קול: "פיבי המקור נכנס בי ולוקח שליטה, תעזרי לי!" אתם לא חושבים שהוא היה צריך להגיד את זה? *פורצת בבכי* אני פשוט שונאת את הקול הזה! *ממשיכה לבכות* טוב, אז אני אוהבת אותו חולה עליו, אבל למה הוא לא אמר את זה לפיבי? למה? *פותחת את החלון ומתכוננת לקפוץ*

itamr

New member
תגובה

בלילהעליב אבל HOld yourself they are only two love birds leave them alone dont take it so hard its just a sentence for those who interested why im writing in english(im sure you´re not but anyway...) - i love this language its the most preety language in tha whole fucking universe!!!

Charmed Again

New member
אם כבר מתקנים שגיאות כתיב

אז: צריך להגיד: **it´s just a sentence for those who **are** interested why **am i preety - pretty tha - the בלי שום כוונה להעליב.

itamr

New member
נכון

אופס צודקת אבל ככה זה שלומדים אנגלית מסדרות לומדים גם את הסלנג

Hogo Oneil

New member
נכון את באמת צודקת פיבי הוא לא יכול

פשוט להגיד לה את זה אבל......... ס פ י ל ר
ניראה לי שהוא אמר לה בעתיד או עבר! זה למה שפיבי הזקנה היתה כול כך מרירה ורעה אל קול! כי הוא אמר לה שהוא המקור לפני שהם התחתנו! תסכלי ב-4X14

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif לא.

ב 4X14 כל מה שנאמר זה שפיבי גילתה על קול לפני החתונה, וחיסלה אותו. מעולם לא נאמר איך או למה היא גילתה.

Charmed Again

New member
../images/Emo32.gif מישהו ../images/Emo35.gif

יכול לעזור לי לחשוב על שם חדש? אני רוצה משהו עם הארי פוטר(ה -
) ומכושפות... פליזזזזזזזז

itamr

New member
כן

את יכולה הארי האליוול אבל זה נדוש את יכולה הרמיוני גרפייפר אבל זה דפוק את יכולה את יכולה פרו וגביע האש או פייפר ואבן החכמים את יכולה אפילו דראקו קול שזה מגניב

Hogo Oneil

New member
אולי פיבי וחדר הסודות!

או פייג´ ועוף החול (שמעתי שזה יהיה הספר החמישי הארי פוטר ועוף החול) או פרו פוטר (לא נישמע טוב!) לא חשוב אני אוותר

Charmed Again

New member
לין אם כבר מדברים על הארי ה - ../images/Emo47.gif

אז תנצלי את הקשרים שלך (כמנהלת פורום שגם משתתפת בפורום הארי פוטר ה -
), ותגידי למנהל/ת פורום של הארי פוטר ה -
, שישנו את הפורום הזה הם מדברים על הארי פוטר ה -
,בערך הטוופיק אחד בעמוד וכל השאר סתם שטויות וזה משעמם...

As I Am

New member
אכן, מסרים... ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אבל לא נורא... (איזו מנהלת לדוגמא אני, הא? ^^;;) אז ככה - בקשר לפורום - אממ... אישית, אני כבר לא כל-כך אובססיבית כלפי הספר. הסיבה היחידה שאני נמצאת בפורום היא הקהילה שלו - את יודעת, האנשים האוף-טופיקיים האלה שלא מזכירים במילה את הספר בהודעות שלהם?
אני גם לא איזו נציגה שתלך להגיד להם את זה - את מוזמנת לעשות את זה אם את רוצה... אבל לא מומלץ. בכלל לא מומלץ. מה לעשות שהתגבשה שם קהילה שממש קשה להשתלב בה... ושלא תביני לא נכון - גם אני הגעתי לקהילה המגובשת הזאת בהתחלה ולא הפכתי לאחת מהם בשנייה - השתתפתי בפורום - בעניינים הטופיקיים וגם באלה שלא, והשתלבתי עם הזמן... עכשיו כל יום מגיעים לשם איזה שמונים ושניים חדשים שכותבים הודעה - "היי, אני חדש" ובטוחים שתוך שנייה הם יהפכו לחלק מהפורום... זה לא הולך ככה, ובגלל זה הם מתחילים גם להתלונן עלינו, להאשים אותנו ולדרוש "פורום נורמלי" (יה, רייט... נורמלי...
). אני לא מחזיקה בדעה של לסלק אותם עם קלשונים ואבנים, אבל בכל זאת יש גם כאלה שמצליחים להשתלב בקהילה גם בלי כל התלונות עלינו... שילמדו מהם
אני הייתי כזאת! ואם בא לך לשמוע עוד ועוד הסברים - פורום ה"פ הוא המקום לכך. יש שם כמה שרשורים בעמוד שמדברים על הנושא הזה...
לין (הארי... ה...
...?
וואטאבר... ע"ע חתימה
).

Charmed Again

New member
טוב תודה בכל מקרה... אבל!!!

נשבר לי! זהו! זה מוגזם!!!!! אני זכר!!!!, גבר, נער, ילד (מה שזה לא יהיה)!!!! כרומוזום X וכרומוזום Y לא X ו X!!!! הבנתם??? אני בן!!!!!!! לא בת!!!!! בן!!!!!! גם את וגם איתמר חושבים שאני בת ולי זה נמאס! איזו סיבה יש לכם *פורץ בבכי*....

Charmed Again

New member
אני דווקא

חשבתי (בלשון זכר ! זכר ! זכר!!!!!!!!!! על משהו באנגלית Charmed Harry Charmed Hermione Charmed Ron או דברים בסגנון זה יפה? ודווקא הרעיונות שלך ( בלשון נקבה!!! האהאהאה!! טוב אני טיפה מאבד את.. לא משנה...) היו די טובים

Woogyman

New member
גברת מקניל!

"בגלל שהיא נראת מזעזע בתמונות, ובגלל שאנחנו רוצים את פרו! רק פרו!" ס-ל-י-ח-ה?! אני מקווה מאוד שזה בגלל שהיית צעירה ותמימה, כי אם באמת מעדיפה את פרו... well...

Ophel McNeil

New member
הייתי צעירה.... ותמימה....

ולא ראיתי את העונה הרביעית... ופייג´ פשוט לא השתלבה בתמונות... ופרו רק מתה.... סלחו לי! אנא מחלו נא לי!

למעלה