טופיק

Charmed Again

New member
אופס...

נראה לי שההודעה הזאת יכלה להשלח במסרים... סליחה תמחקי אותה אחרי שאת קוראת...

Ophel McNeil

New member
../images/Emo108.gif טופיק ../images/Emo108.gif

אי שם, בימיו הראשונים של הפורום, פרסמתי טופיק שגנבתי מהארי פוטר - משפטים שלא נאמרו בסדרה, וחבל. נתתי 12 משפטים, ובטעות פרסמתי גם אחד של לין (ותוך כדי כך למדתי למה אף פעם אסור לי להשתמש באייקון של קוביות....
). אנייאוי, בגלל שהפורום היה רק בתחילת דרכו, בקושי אנשים השתתפו בטופיק, אז הנה אני מפרסמת אותו כאן שוב, כדי שתוכלו לפרסם גם משפטים משלכם.
ולטופיק המקורי - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=402&msgid=3179826

Hogo Oneil

New member
אופל זה לא היה יפה מה שהיה רשום שם

עם ריב שלך ושל לין! ואיזה משפט בואי ניראה! ליאו אני שונאת את החוקים! "ליאו איי הייט דה רולז" הן תמיד אומרות "סכרו דב רולז! והן לא אומרות גם איי לאב דה רולז! הן תמיד מהפרות אותם וזהו

itamr

New member
הן לא מהפרות אותם הן מפרות אותם

הן לא מעשנות!!!

Hogo Oneil

New member
עוד משפט ןמשהו קטן לאיתמר../images/Emo46.gif

איתמר אל ואני אומר אל תתחיל איתי! אז יצא לי משהו אחר אז סתום! כי לי חשוב רק שאופל תום ניצן פיבי ולין ואתי ויותם(במבן מסוים) יבינו והם מבינים אותי זה טעות הקלדה! אז נא להרגיע ואני לא רוצה לריב איתך על אופל ועוד דברים זה לא לפה לשם כך יש מסרים! ויש לי עוד משפט: piper: cole i love you with oll my heart! !cole: but but i love prue מצחיק אה?

itamr

New member
מצחיק מאוד אבל אני חייב להגיד

לא רושמים OLL רושמים WHOLE אבל אני בטוח שכולם מבינים אותך גם אם זה עם שגיאות!

As I Am

New member
איתמר, ../images/Emo103.gif

אני אעריך את זה אם תפסיק... כולנו רואים שיש לאופיר בעייה כלשהי בכתיבה ואני לא מוצאת את זה מתפקידך או מתפקידו של כל אחד אחר בפורום (מדובר פה אל כולם, שלא תחשבו) לתקן אותו כל פעם מחדש. אם משהו באמת כל כך לא ברור, אתה יותר ממוזמן לשאול אותו למה הוא התכוון - אם לא - עזוב את זה! ואופיר - אני גם מבקשת להפסיק אם ההודעות הזועמות האלה על כל אחד שמתקן אותך. בסך הכל, הכוונה היא לא להרע לך... אז אתה יכול לבקש בנימוס להפסיק.

Hogo Oneil

New member
אני יודע שיש לי טעויות ועם אני יתקן

אותם בכול פעם את ההודעות שלי הפורום יהיה מוצף אני יודע שרושמים all ויצא לי oll אני מקליד מהר, ולפעמים יוצא לי שגיאות, כי אני רואה מה שאני כותב וכותב ואז שולח, זה שגיאות הקלדה לא כתיב! ולפעמיים אני לא יוצא ברור, אבל אני יתקן את זה כמו שתיקנתי את הפסיקים וכו´ טוב? אז תרגעו למשל יצא לי באחד מההודעות 4X10 ורציתי להגיד 4X20 אבל עזבתי את זה אז עזבו את ההקלדה שלי ואני אתקן את צורת הדיבור ולא מובן שלי אני אשתדל לא מבטיח כלום! אני אנסה וגם אני לא רוצה לתקן הרבה בגלל שאת העפת אותי כי הצפתי ואני מאוד משתדל לא להציף!

As I Am

New member
... ../images/Emo103.gif

אז אופיר, לפני שאתה שולח הודעה - רק תקרא אותה שוב כדי לתקן לפני שאתה שולח... ככה לא תצטרך להגיב לעצמך בעוד תיקונים. ובהודעה הקודמת שכתבתי לך ביקשתי להפסיק עם ההודעות הזועמות לכל אלו שמתקנים אותך... לא ממש הבנתי איך קישרת, אבל לא משנה.

itamr

New member
יש לי אחד אבל הוא לא כלכך קשור:

Leo: "piper weet heart - Shaut the fuck up!!!" cool

itamr

New member
אופס שגיאות !

זה הולך ככה: Leo: "Piper sweet heart - Shut the fuck up!!!" cool עכשיו זה נכון!

Ophel McNeil

New member
וחבל שזה לא נאמר?! ../images/Emo5.gif

היא הייתה מפוצצת אותו! (בעצם, תלוי באיזה עונה זה היה נאמר...). ומצחיק שבדיוק את אותו משפט, רק בלי ה"sweetheart" (לצערי), ליאו אמר לקול בעונה הרביעית....
אגב, sweetheart זאת מילה אחת.

itamr

New member
אני התכוונתי ליאו לפיפר בגלל|ספוילר

שנראה שהוא מפחד ממנה! כמו בפרק 4X03 שהיא הפכה לפיורי ונראה שהוא אפילו פחד לגעת בה! והוא גם ממש לא יודע לצעוק הוא פשוט סבתא צעירה

Hogo Oneil

New member
תיקונים הבודעה שלי ולך איתמר!

רושמים פייפר ולא פיפר! oll=all התבלבל לי האס והאיי! ולך יש שגיאות כתיב יותר גדולות משלי אז הסססססס (שקט)

itamr

New member
רוצה ביאוס קבל ביאוס

קודם כל אני רשמתי 2 יודים ומחקתי אח"כ בשביל שהספוילר יכנס להודעה דבר שני: All = כולם Whole = שלם בהודעה שלך התכוונת לשלם ולא לכולם!!!

Ophel McNeil

New member
רשע.

אבל די צודק.... ליאו ופייפר בעונה הראשונה, השניה, והרביעית הם זוג נורמלי (עד כמה שהם יכולים להיות זוג נורמלי), אבל בעונה השלישית זה פשוט מפחיד מה שהיוצרים עשו להם.....
הם הפכו את היחסים שלהם לסאדו - מאזו מודרני! כאמור, נעלם, ותודה לאל על זה, בעונה הרביעית.
ואגב, אין פלא שהוא פחד לגעת ב 4X03 בפייפר - היא נהפכה לפיורי! והוא לא באמת פחד, הוא יותר היה מתוח, הוא לא היה בטוח מה היא תעשה לו, וראו את זה על הפנים שלו (סצנה ענקית אגב, אהבתי שהיא הניחה עליו את היד - ואז העיפה אותו....
).

itamr

New member
בבקשה לאוהבי פייפר על תכעסו

נכון שלפייפר יש תחת גדול?

Hogo Oneil

New member
לא!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif אולי יש לה רק....

בעונה השלישית כי היא דיי השמינה בפרקים הראשונים אבל בעונה הרביעית היא לגמרי רזה ויפהההה! ואני אוהב את פייפר ואין לה תחת גדול ובעונה השלישית היא רזתה בסיום העונה! נכון אופל?

למעלה