*חוששת*

../images/Emo108.gif*חוששת*

קוראים לי שאיה, אני כותבת די הרבה זמן.. ובדרך כלל משתמשת באמצעים אומנותיים זאת יצירה שאני מאוד אוהבת, אבל אני לא יודעת למה אתם מצפים, ומה זאת יצירה טובה או משהו כזה בשבילכם :] אז ממ.... כל תגובה תתקבל בברכה וכך אוכל לשפר את היצירות.. אבל תיהיו נחמדים.. כי גם ככה אני מפחדת סתיו היא ישבה בין העלים הכתומים שהיו על הארץ, אסופים לערימות, וחכתה. היא לא ידעה למה היא מחכה, אבל היא חיכתה. אולי קיוותה שהיא תחזור? שתחבק אותה ותנשק, שתשעין ראשה על כתפייה והיא, תעביר את ידה החיוורת על ראשה ותגיד שהכל עבר, שהיא פה? היא תיארה אותה, בפעם האחרונה שראתה אותה היה קיץ. שפתייה התעבתו למין חיוך מסכן ועלוב ועינייה היו כבדות, היא ניסתה לתת לה את התחושה שלא נורא, שדהן תמיד יהיו ביחד ושזאת רק תקופה. עתה, היא יושבת על האדמה, בין העלים הכתומים שהיו על הארץ, יושבת, ומחכה.

Marionette1

New member
../images/Emo24.gif

האלו לך (= *ברקע- "הי, אני מכירה אותה!"* ובקשר לטקסט- זה יפה, אהבתי את התחושה שזה מעביר. הייתי מוותרת על שני סימני השאלה והופכת אותם לנקודות, נראה לי יותר חזק ככה. והפסיק אחרי "והיא" ("...שתשעין ראשה על כתפייה והיא...") אה ו- התעוותו*, שהן*. בסך הכל זה יפה. welcome.

../images/Emo108.gif היי את מפורום ה"פ הספר!

*מחבקת אותך* המ... תודה :] מקפיצה? כן.. ... וול... אני חושבת שסימני השאלה באים בכוונה לשתף אותנו בתחושת הדוברת... התהיות שלה, הפחד.. למרות שזה מספר חיצוני

Marionette1

New member
לא אני לא ../images/Emo7.gif

אני מההתנחלות הבלתי חוקית על שם שלאלא! |סוסכוסית| הממ. אולי. לדעתי סימני שאלה, באופן כללי, מפחיתים מעוצמה של שורה. לאדעת להסביר.

../images/Emo108.gif מקפיצה?

הממ... תגיבו :[ תגיבו תגיבו תגיבו.. המ... ננסה למלא הכל... כן כן הכלללללל

ללא נושא

היא ישבה בין העלים הכתומים שהיו על הארץ, אסופים לערימות
, וחכתה. היא לא ידעה למה היא מחכה, אבל היא חיכתה. אולי קיוותה שהיא תחזור? שתחבק אותה ותנשק, שתשעין ראשה על כתפייה והיא, תעביר את ידה החיוורת על ראשה ותגיד שהכל עבר, שהיא פה? היא תיארה אותה, בפעם האחרונה שראתה אותה היה קיץ. שפתייה התעבתו למין חיוך מסכן ועלוב ועינייה היו כבדות, היא ניסתה לתת לה את התחושה שלא נורא, שדהן
תמיד יהיו ביחד ושזאת רק תקופה. עתה, היא יושבת על האדמה, בין העלים הכתומים
שהיו על הארץ, יושבת, ומחכה.
-----------
שהן.
שני האנטרים מיותרים. לא הייתי עושה שום אנטר. מה שכן, הייתי שמה נקודה אחרי "שהיו על הארץ".
אולי זה יהיה פחות מסורבל שבתור "אשר נחו על הארץ בערימות".
אהבתי את החזרה על העלים האלה. זה יפה. הכתיבה טובה. אבל היית נכנסת ליותר זכרונות. יותר פרטים על העבר. כל הכבוד
.

../images/Emo108.gif ווואההה :]]]]]

תודה רבה ^^ כ"כ פחדתי.. כלומר, אני יושעת שאני לא כותבת הכי יפה בעולם או משהו כזה אבל כתיבה מאוד חשובה לי :] ואני אשתדל לתקן חשבתי שלא יתאיןם אם אני אכנס יותר מידי לזכרונות, לא יודעת - הרגשתי שזה יהיה מפוספס. מקפיצה

תראי

בסה"כ, מה להשאיר ומה לשנות -- זו החלטה שלך
. יכול להיות שבאמת לא יתאים להכנס לזכרונות. לא יודעת. אני פשוט בתקופה כזו כרגע
.

למעלה