הקסם...

../images/Emo108.gif הקסם...

הרבה דברים קורים היום בתפוז!
"חתול הקסם" שגיב לויפר מגיע היום ב-19:00 לצ'ט של פורום YTV לענות לשאלותיכם וגם לעשות קצת שמח, לאחר שהעיפו אותו בשל התנהגות לא נאותה מהוילה של פרוייקט Y.
הערב ב-21:00 פורום סינגלס מארח את ג'וני, נשא איידס, שידבר על המחלה, על ההתמודדות היומיומית ועל דרכי המניעה. חשוב וגם כדאי לדעת!!
באותה שעה , 21:00, פורום חירשים וכבדי שמיעה מארח את הדס שרס, עובדת סוציאלית חרשת, שתסביר על זכויות החרשים וכבדי השמיעה בישראל, ותענה לשאלותיכם בנושא.
השלמה-וויזיון יוצא לדרך היום וימשך עד ה-26/11- יום הולדתו החמישים וארבע של שלמה ארצי. היום מתפרסם הסיבוב הראשון: 11 שירים של שלמה מתחרים על אהבתכם. כנסו, האזינו לקטעים ודרגו את חמשת החביבים עליכם...
הקופסא שלנו מתחדשת השבוע, ודיידו עם להיטה החדש white flag נכנסת היישר למקום הראשון ומורידה משם את אוונסנס. שנאייה טויין נכנסת רק ל-18 ודני מינוג כמעט אומרת לנו "להתראות"... זה הזמן להצביע לחמשת השירים האהובים עליכם. השבוע אנחנו מחלקים לכם את הסינגל ההורס של ריצ'ארד אקס וקליס... Finest Dreams

QueIronia

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה../images/Emo26.gif

ת'אמת, התלבטתי הרבה בנושא הזה - לכתוב או לא, ונראה לי שכדאי... אני מתנצל מראש, כי זה בטח יהיה ארוך... כמו שבטח כולכם שמתם
, בימים האחרונים (יותר נכון, מאז ה- 1 לספטמבר), כמות ההודעות ורמת ההשתתפות שלי פחתה בהדרגה, עד שהגיעה לרמה מינימאלית מאוד. אני בטוח שלא רק לי העניין מציק, אלא גם לכם, כי מן הסתם, בתור מנהל אני אמור להיות פעיל בפורום... בכל מקרה, לפני יומיים או שלושה, דברתי עם מנדי בטלפון, ושיתפתי אותה במה שאני מרגיש. אז מה אני באמת מרגיש
אני מרגיש, שבתור מנהל אני לא עושה מספיק לפורום, ושעכשיו הכל נופל על איתי, ושזה לא פייר שהשם שלי יהיה כתוב שם למעלה, בתור מנהל הפורום. ברצינות כבר חשבתי לעזוב את הניהול לתקופה מסויימת
, אבל הבנתי שיהיה לי מאוד מאוד מאוד קשה בלי הפורום הזה, כי באמת הפכתם לחלק בלתי נפרד ממני
אחרי השיחה עם מנדי (ועם עצמי), החלטתי שאני נשאר כמנהל כאן בפורום, גם אם בתור אחד כזה שיהיה די "מאחורי הקלעים", ואני אנסה כמה שיותר לעשות למען ועם הפורום. כמה לקקני ופלצני שזה נשמע, אני לא אומר סתם. כשדיברתי עם אחת ממנהלות הפורומים ב
, סיפרתי לה כמה שאתם חשובים לי, ואיך שחלקכם הפכתם להיות חברים שלי גם מחוץ לפורום... אז מה אני בעצם מנסה לומר כאן
אני רוצה לומר
לכל אחד ואחת מכם, שלא יוצא לי להשתתף הרבה בדיונים ולנהל את הפורום כמו שצריך, ובעיקר מאיתי, שמאז שהוא גם מנהל, אני מרשה לעצמי לחשוב "איתי כבר יעשה את זה, לי אין זמן", ושאני לא מנהל פעיל כ"כ...

../images/Emo7.gifאיזה מרגש

ססתתתתםםםםם מבינים אותך זה בטח בגלל דברים חשובים יותר (לימודים) או משהו כזה אתה עדיין בכיתה יא' (נראה לי) ויש המון בגרויות אז זה בסדר מבחינתי לא יודעת מה עם השאר אבל לדעתי זה בסדר

All I Have

New member
חח ארז אנחנו סולחים לך...

ואל תתייחס לנקמה שכבר תכננו בגלל שאתה לא משתתף!

QueIronia

New member
(לירון ושירה) היה לי ברור שמישהו

יירד עליי בגלל מה שכתבתי, אבל שיהיה...

../images/Emo75.gifאיזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שתרמתי איכשהו להחלטה שלך להישאר
אתה עושה המון לפורום, הרמת אותו מחדש, וכדאי שתשאר כדי לשמור עליו..

QueIronia

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

לפי מה שאיתי עושה, נראה לי שגם אני אני לא אהיה פה הרמה לא תרד |מחמאה|...
ד"א, הטיול השנתי שלי הוא ב- 23-25 לנובמבר (איתי, בקשר למה שהצעת, אני אעזור לך, אבל בגלל הטיול שלי אתה תצטרך להציג את זה לבד
)...

this is me then

New member
סבבה!!!

תודה *מסמיק* ורק שתדעו שגם אם זה נראה שאני עושה הכל זה לא נכון.. כי ארז עוז לי מאחורי הקלעים.. ופשוט אני מציג את זה!

gal be

New member
../images/Emo29.gif |מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif |

this is me then

New member
בדיוק...

אתה זה שהרמת את הפורום מאיפה שהוא היה..... בלעדיך הוא כבר לא היה קיים, כי אור הרס אותו.. ואתה הצלת...

All I Have

New member
פחחחחחחח

לא נורא ארז...אין צחוקים בלי ירידות...ואני הרי חיה בעולם של צחוקים חחחחחחחחחחחחחחחחח

All I Have

New member
חח ואל תיקח לב

תיקח לריאות...או לקיבה...לאן שבא לך במילא אח"כ הכל יורד...לא משנה איך אני לא יפרט...

this is me then

New member
ארז... זה ממש לא מפריע לי!!

זה לא נטל עלי.... ולא אכפת לי לעשות יותר... אתה אחלה מנהל!!!

Lopezit

New member
פשששש יפה

השקעת במכתב חחח איך יש לך כח לרשום כל כך הרבה? חח ואיך חשבת כבלל לעזוב תפורום?! טוב נו אני סולחת חחח סתםםם

NoWords

New member
ארז....

הרי בשביל מה צירפת עוד מנהל
כדי שיהיה כאן בכל זאת מישהו מוסמך בזמן שאתה עסוק. וזה ידוע שתיכון זה חיים קשים
(למרות שגם איתי בתיכון
) וצירוף עוד מנהל היה צעד חכם. בכל אופן,
בהמשך. מקווה באמת שתשתתף יותר...

למעלה