maayan15

New member
לי יש חור בכל אוזן...

(ופעמיים עשיתי חור שני ופעמיים הוא נסגר..)...חוץ מזה...כל חור אחר שבי הוא טיבעי לחלוטין ואין לי שום כוונה לחורר עוד איברים בגוף!

De-Panther

New member
אחד אצלנו עשה פירסינג בז*ן שלו והוא

בא לכמה חברים שלו ואז הוא מתחילו להוריד את המכנסיים ואומר תראו!!! עכשיו השאלה הנשאלת היא... זה לא יכאב לו כשהוא...?? זה לא יקרע לו את הז*ן כשהוא...?? ואיייייי!! הוא השתגע?? מה פתאום לעשות חור בדבר הקדוש הזה??

nutmeg

New member
קדוש?!

תגיד, לא הגזמת? זה שיש לגברים "דיבור" עם השמוליק שלהם כבר הבנו אבל קדוש??? בכל אופן יודעי דבר אמיצים שחוררו את אברי הרביה שלהם מדווחים על גירוי מיני כל היום. נו!? אני שואלת אתכם... איך אפשר לחיות ככה?

De-Panther

New member
תיראי... אני בלי פירסינג שם ואני...

מגורה גם ככה... וגם בלי פירסינג זה נחתך לפעמים... אז עם פירסינג??

shellyland

New member
מילא הוא, אבל אני ממש לא מקנאה

בבת הזוג שלו. אני לא הייתי מסכימה להתקרב אליו ממטר.

maayan15

New member
כן..אמ...

זה לא..כזה...כואב?...כלומר....לאישה....בזמן ה....נו..הבנתם.. (זה לא כואב לצד השני בזמן השם מזדיינים?!?)

resputin

New member
את האמת.. זה לא כ"כ משפיע, ולא כ"כ

מפריע. קצת כואב בהתחלה ונרגע אח"כ- כמו כל פירס אחר. אם מטפלים הכל נגמר טוב. תגיד לו להשתמש בסינטומיצין ומי חמצן והוא ברוב מאוד יחזור ל-100% תפקוד.

resputin

New member
ולא, זה לא מפריע לאישה.

בין היתר, זה אמור לענג- אבל... נניח לשנייה שזה לא. בלי קשר אני רואה את זה כמיותר כי אנ לא חושב שזה יפה.. למרות שאם ההורים שלי לא היו קצת פחדנים בקשר לעגילים (נו טוב, אז מה שעשיתי לעצמי היה נוראי, אז מה?! [סיכת בטחון בגבה, עוד חור... ... ... - צלקת גדולה ויפה של שני החורים, סליחה- שלושתם])... ממזמן היה לי שוב בלשון, עוד אחד בגבה, טגרוס, אינדסטריאל ואולי איזה חביב בפיטמה :)

shellyland

New member
חומד, אתה יכול להבטיח לי עד מחר

שזה לא כואב, אבל אני לא מכניסה כזה דבר לתוכי ולא לוקחת את הסיכון. שלא לדבר על הזיהומים שזה יכול להביא לי. אתה יודע מה זה לקבל שם אינפקציה? פיטריה? לא תודה!

d@r121

New member
קדוש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עם כל הכבוד שאני רוכש אל "שמוליק" לקרוא לו קדוש למה מה יוצא ממנו מים קדושים???

FlamMAble

New member
אורן

בזין יש חלק, מתחת לכיפה שהוא עור, בלי עצבים אז אפשר לחורר שם בלי דאגות.

De-Panther

New member
מי כמוך יודע ועדיין רק בגלל החשש...

אני לא מצליח להבין איך הוא חשב בכלל על דבר כזה
ולפי ההודעה שלך לפני חודש חודשיים ממש לא כדאי שתעשי את מה שרצית באוזן כי גם ככה הייתה לך כבר תקופה של חוסר אמון מצד ההורים...

למעלה