Sn00pyGirl

New member
../images/Emo107.gif

אוקיי אז ככה... עשיתי עגיל בטבור אתמול.... ולא אמרתי לאמא שלי.....רציתי לעשות אותו כבר הרבה זמן...ולא משנה למה לא סיפרתי.. המעשה נעשה ואני דווקא אוהבת את זה... השדאלה שלי היא האם לספר לה עכשיו או אחר - כך? ואם אחר כך אז מתי? וחוץ מזה יש לי גם 2 אחים..אחד פתוח והוא יבין אותי..(בן 23) והשני יכעס גם..(בן 24) עם אבא שלי לא תהיה בעיה כי היחסים שלנו לא במצב הכי טוב...הוא אומר שלום כשהוא חוזר מהעבודה וזייהו.... אז הדילמה היא גם לספר לאמי קודם או לאח הפתוח? ושוב מתיייייייי? תודה..

אושר מ

New member
ש: מתי? ת: אתמול

כמה יותר מהר יותר טוב. ואני הייתי מספרת לאמא בנוכחותה אח ה"טוב".

maayan15

New member
אני מסכימה עם אושר...

או שקודם תספרי לאח ה"טוב" ואז תספרי לאמא שלך...שהוא לידך לתמיכה...

Sn00pyGirl

New member
אני מסכימה עם שניכם ../images/Emo107.gif

זה מה שחשבתי לעשות אך רציתי לקבל דעה קודם.. נראה לי שאספר אחי ואז לאימי...
רבה

Niti

New member
אפשר חוויה אישית?

אני בכיתה י´ ממש רציתי לעשות פירסינג בפופיק, אבל אמא שלי ממש הזדעזעה מהרעיון. כל יום הייתי אומרת לה "טוב, מחר אני הולכת לעשות", בתקווה שיום אחד היא תשנה את התשובה שלה מ"על גופתי המתה" ל- "רוצה שאחזיק לך את היד?" את ה- 150 שקל, ברור שלא יכלתי לבקש ממנה, לכן לקחתי כמה דולרים, הפכתי אותם לשקלים, סחבתי איתי את החבר של חברה שלי שיחזיק לי את היד בזמן שמחוררים אותי, ועשיתי כמו גדולה את הפירסינג. כשחזרתי הבייתה, מאושרת מהחור החדש שנוסף למשפחת החורים שיש לי בגוף, באתי לאמא, ובגאווה הרמתי את החולצה, והראיתי לה את יצירת המופת החדשה. אמא קצת נבהלה, בהתחלה, ואז הודיעה לי שזה ממש יפה. היא אפילו התקשרה לחברה שלה להודיע לה שהפירסינג של הבת שלה יפה. אמא התבגרה. כל הכבוד אמא! מוסר השכל- מתישהו, אני בטוחה שאמא שלך תדע עליו. עדיף כמה שיותר מוקדם. אולי תגלי תגובה חדשה שלא ציפית לה. וגם אם לא- מה כבר היא יכולה לעשות לך? להעיף אותך מהבית? אני בספק. את הבת שלה, והיא אוהבת אותך.
(וגם אצלי, אבא שלי גילה על הפירסינג רק שנתיים אחרי שעשיתי אותו)

אם הייתי אמא שלך

אחרי שאולי הייתי נעלבת/כועסת שלא שאלת אותי לפני כן, הייתי דואגת בעיקר לכך שאת שומרת על ההגיינה והחיטוי ההכרחיים. איני מכירה את אמא שלך, אבל נדמה לי שגישה של "אמא, עשיתי פירסינג בבטן. לא שאלתי אותך כי פחדתי שלא תסכימי, אבל עכשיו אני מצטערת שלא יכולת לבוא איתי, כי זה היה מאוד עוזר לי אם היית שם". (חנפנות מעולם לא הזיקה לאיש). לגבי האחים, גם הטוב וגם הרע, שיביעו דעתם. במילא את העונש, אם יהיה כזה, לא תקבלי מהם.

FlamMAble

New member
הי, אני במצב דומה

אני רוצה לעשות אינסטריאל באוזן אבל אין לי אחים (אנחנו 4 בנות) וכל האחיות שלי שונאות אותי, ואין מצב שהן לא "ילשינו עלי לאמא". מה גם שאני לא הולכת לספר להן. אני יכולה להסתיר את העגיל, וגם את הכסף אני יכולה להשיג במאמץ. הפחד שלי הוא, שאם במקרה אבא או אמא יגלו את העגיל הלך עלי! הן יגידו לי להוריד אותו מיד ובחיים לא יסמכו עלי יותר. אבל אני ממש רוצה לעשות את העגיל, ואני יודעת ב-100000000% שהם לא יסכימו לי.. לעשות, או לא לעשות?
אינסטריאל

Idan91

New member
לא לעשות. ../images/Emo187.gif

זה כ-ל כ-ך לא שווה לאבד את האמון שנותנים בך.

resputin

New member
א´.

את לא יודעת כמה אינדסטריאל כואב. אין לך מושג לתאר את הכאב שאת תעברי. ממש אפילו לא בלונג שוט. ב´. זה לא שווה לאבד את האמון ג´. הם יגלו את העגיל על בטוח. כל האוזן שלך תתנפח ותהיה אדומה, תצטרכי לטפל בה ומספיק שאת נשכבת על הצד הזה או שמשהו נוגע לך באוזן ואת תתחילי בצרחות מינימום יש לך פתיחה של חמש אצבעות. בניגוד לעגיל בפופיק, שזה לא ממש כואב בהתחלה אם מטפלים נכון, אינדסטריאל כואב כחודשיים-שלושה גם אם תטפלי בו באופן קבוע. ולא תוכלי להשים עליו שיער או משהו בהכרח -ככה שבניגוד לפופיק, הוא חשוף לעין העירומה.

dana2909

New member
לא שאני ממש יודעת מה זה..

אינדסטריאל (תעשיתי?) וגם לא ממש ברורה לי הנהירה הפתאומית הזו אחרי חרורי גוף. לי יש חור אחד בכל אוזן, וגם הם לא ממש זוכים למימוש. עשיתי אותם בלחץ חברתי בגיל 7 ומאז הם איתי.. אם זאת הדרך שלך להראות להורים שלך שאת יודעת יותר טוב מהם, שאת רוצה להראות שמוגלה/דלקת/איבוד שמיעה/איבוד ראיה/צמיחת אוזן חדשה זה משהו שאת רוצה שיהיה לך... לכי על זה אחותי!!

maayan15

New member
אני לא חושבת שכמה זה כואב עקרוני...

בסה"כ הרבה עשוי את זה ושרדו לספר את הסיפור...אני אישית לא חושבת ששוה שההורים שלך ייאבדו בך אימון בגלל עגיל!!

מישהו יכול להסביר לי

את האובססיה הנעורית הזאת לנקב חורים בכל מיני מקומות בגוף? ולרגע, אחרי קריאת המשפט הזה, לפתע אנוכי נשמעת לעצמי כמו אמא שלי, והלא זה דבר שהבטח הבטחתי לעצמי שלעולם לא אישמע כך. מה קורה לי ?!?!

nutmeg

New member
נקבים נקבים

ברא אותם ולא יספיקו. ויעלו בני-נוער ישראל בהמוניהם אל הקניון, הוא מקדש הבור-גנים בעירם, לתור אחר מנקב תורן, רב כישרון, רב תבונה ורב עם כל מי שלא משלם לו. ויביטו בני-נוער ישראל בספר הנקבים אשר על המדוחה ויבחרו להם נקב כלבבם לנקב את עורם, במקום בו לא נברא נקב מלכתחילה. וכבוד הרב הנקבן, ינקוב במחיר הנקב המבוקש ועינו החדה תביט במבט נוקב כשואלת: הידע בן-נוער ישראל את גודל הכאב המזומן לו? היש לו גיבוי הסכמה צד שלישי מבן אנוש בוגר המלווה במזומנים למהדרין? היבוא מי-שהוא בכוונת זדון לתור ולנקום את נקמת בן-הנוער לאחר פעולת הניקוב?

shellyland

New member
זוכרים את הנערה שסיפרתי לכם עליה?

אז חוץ מהחורים באזניים, היה לה פירס באף. אחרי כמה חודשיפ פתאום הגיעה עם עוד אחד בגבה. כאילו זה לא מספיק, יום אחד חזרה הביתה ואמרה לי "אני רוצה לעשות עגיל בטבור (פופיק בעברית) והאיש בחנות לא מוכן לעשות לי בלי אישור של ההורים. אבא שלי בחיים לא יתן לי אישור". "אין בעייה", אמרתי לה "אבא שלך כבר מזמן לא אחראי עליך ואם את רוצה אישור אז הנה, קחי אישור" מיהרתי והוצאתי דף וכתבתי עליו כי אני האפוטרופוסית החוקית שלה ואני מאשרת לה לנקב מה שרק תרצה. עבד יופי. לכמה שבועות ארוכים אחר כך שכחנו מעניין הפירסונג. אממה מה? נערה שרוצה להתמרד תעשה זאת ויהי מה. אז יום אחד היא חוזרת לי הביתה עם החור המיוחל בטבורו של עולם, אבל... עם עוד אחד על הלשון. (אנחנו עוקבים? יש לנו שניים באוזן, אחד באף, אחד בגבה, אחד בפופיק ואחד בפה). אחרי שהבעתי את הגועל והזעזוע הדרושים הודעתי לה חד משמעית שמעכשיו סטופ, ולו רק בגלל שהמקומות בהם נשאר לה לעשות פירסינג מאוד מדאיגים אותי. היום, לא כל כך הרבה זמן אחר כך, היא לא שמה כמעט אף אחד מהעגילים. אז מה אני אומרת? שיאללה, שיחוררו איפה שבא להם. העיקר שלא יחוררו את הורידים עם מחטים. אגב, לי עצמי יש קעקוע, שזה הרבה יותר פרמננטי מפירסינג.

shellyland

New member
ועוד סיפור נחמד

חברה שלי, שהיתה בת 30 בזמן הסיפור, עברה פרידה קשה מאוד מחבר והחליטה שהדבר היחיד שיעזור לה להתגבר עליו הוא איזה אקט קיצוני וחריג שבו תוכל להוכיח עצמאות ואף תעוזה. האקט הכי חריג ונועז עליו יכלה לחשוב היה חירור עגיל באף. הלכה אותה גברת למחררה ובכניסה חטפה רגליים קרות. מה עשתה? התקשרה לאותו אקס (ממנו היא מנסה להשתחרר על ידי המעשה הנועז) וביקשה ממנו שיבוא להחזיק לה את היד בזמן שהיא משתחררת ממנו. אה, והיא גם פמיניסטית לוחמנית.

כן!

לדעתי אל תסתירי את זה ממנה, גם אני לא הסתרתי ממנה וביום שעשיתי את הפירסינג סיפרתי לה. אני חושבת שהיא תכעס יותר ברגע שהיא תגלה את זה לבד מתישהו בטעות ולא סיפרת לה. בהצלחה!

d@r121

New member
מה הלהיט הזה שנפל על עם ישראל

בכל מקום אפשרי תוקעים עגילים אז עגיל באוזן/פופיק/פטמה שמאל/אברי המין על כל סוגיהם איכשהו הצלחתי לעכל אבל בשביל מה לתקוע עגיל שנראה כמו מנקה אוזניים ובאורך 3 ק"מ בצורה באוזן זו לא סדיסטיות לשמה? מה זו הסדיסטיות הזו

למעלה