LeeCooper69

New member
אולי...

אבל לא *כזה* נראה לי.. כאילו, לא היה שם שומדבר מיני. הה שם פיתוי. אבל לא מיני... אולי זה כי הוא אדום כזה
לא יודע
בכולזאת, הייתי ישן כשכתבתי את זה. בוקר טוב לכולם

LeeCooper69

New member
שוב התעוררתי.

מגיע לי עוד בוקר טוב
כן, אני אדם עם הרבה זמן פנוי. אני ישן הרבה. במיוחד בשעות היום |תפוז ומפיר|

o O Y O o

New member
אם אתם מדברים על אדם וחווה..

שתדעו, שלא מצויין במפורש כי מדובר בתפוח, אלא בפרי עץ הדעת טוב ורע.. אנחנו הדבקנו לזה את התפוח.. למרות שלדעתי זה בכלל היה חציל
"שהפרי טוב ונעים למראה"- מה זה עוד יכול להיות חוץ מחיצל

LeeCooper69

New member
דההה.... אני../images/Emo70.gif

נצל"ש אדם וחוה. מי אמר שחוה נוצרה כדי להוליד ילדים
גם את זה אנחנו הדבקנו. אדם לא היה אמור לקיים יחסי מין עם חווה
היא בסה"כ באה כדי לשעשע אותו (ואני לא שובניסט- כרגע לפחות). מה שאומר שגברים לא נועדו לחיות עם נשים בכלל. אפרופו גברים ונשים. עד לפני מעמד הר-סיני וקבלת 10 הדברות והתורב., היה מותר לכולם לשכב עם כלום. ז"א, גילויי עריות היו מותרים (זה גם ההסבר לריבוי של אדם וחוה). זה אומר גם שיחסי מין בין גברים היו מותרים גם אז, עד לפני קקבלת התורה, לא

o O Y O o

New member
לא ממש..

למעשה, לפי סיפור הבריאה השני באישה מדורגת מתחת לאדם (נוו.. הם חיו לפני אלף שנה.. נסלח להם..
). האישה אכלה מפרי עץ הדעת, הביאה לאדם, ואז שניהם פתאום גילו שהם ערומים.. והם הם לבשו בגדים.. ואז ה' אמר לה שהיא תלד ילדים בצער (סבל). האישה כן נועדה להביא ילדים לעולם. אבל
האישה לא טיפשה
היא לא סתם אכלה מעץ הדעת.. חי חי חי.. אנחנו עכשיו לומדים איזה משהו, משפחה בקונפליקט קוראים לזה, ויש שם מאמר מזה מגניב שאומר שהאדם למעשה דפוק, וכי האישה היא החכמה והנבונה, וה' סתם העניש אותה בעונש הקשה ביותר (והוא ימשוך בך- לאדם תהיה שליטה על האישה..)

o O Y O o

New member
עוד משהו כפרה..

בעשרת הדיברות אין שום חוק שנוגע ליגלוי עריות או כל דבר אחר. הכל זה חוקים יותר מאוחרים.. אני לא יודע שום דבר בקשר לגילוי עריות או "משגל זכר" (איזה ביטוי משעשע
) אבל אני מניח שאם לא היה חוק נגד, זה היה מותר.. שבמקרה של גילוי עריות-
ענקקקקקקקקקקקקק

o O Y O o

New member
../images/Emo99.gif יופי טופי ../images/Emo99.gif

אבטיח עם גבינה בולגרית
סוף
(תדמינו שהוא מזיל ריר..)

גלעד יא

New member
ענבים ירוקים ../images/Emo99.gif

הפרי המושלם! במקום השני - פסיפלורה. לירוני ואני כל הזמן מחפשים אותו.

o O Y O o

New member
אבל יש קוראסון (במבטא צרפתי..)

האא.. ולא אומרים צרפתי.. אומרים שׁוּרפָתִי (שימו
לניקוד מעל ה- ש..)

למעלה