o O Y O o

New member
../images/Emo107.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo110.gif ../images/Emo60.gif

היום ישבתי לי משועמם, ממתין לתחילת המשמרת שלי.. מחשבות
התרוצצו במוחי הקט, מחשבות טיפשיות של אדם עייף.. ואז עלתה שראשי השאלה:
אם הייתי פרי, איזה פרי הייתי
ואז חשבתי
לעצמי- "הממ.. הוא נראה טוב
"
אופס.. מחשבה לא נכונה
חשבתי שאולי אני אשתף אותכם בשאלה.. אז..
אם היית פרי, איזה פרי היית
|אייקונים של פירות|

NUSH23

New member
תות ../images/Emo45.gif

כל כך מתוק כל כך טעים הולך עם הכל ... ובמיוחד בחורף - בדיוק כמוני ילד של חורף

marik

New member
ואז הייתי אוכל אותך עם קצפת??

יאמייייייייייייייייייייייייי

LeeCooper69

New member
אבוקדו זה לא פרי.

טכנית זה כן, כי הוא לא גדל מץתחת לאדמה. אבל מי קורא לגבנייה פרי
אני חושב שהייתי אפרסק מאוהב, דובדבן חושני. אה... לא לא לא... זה בעצם הפרסומת ליופלה. אני הייתי מנגו
כי הוא חצוף כזה. ושובב. והיא עגול. והוא מושך. והוא טעים. ואו מיי גוד אני מדבר על פירות גוט דמט

marco23

New member
אבוקדו הוא פרי, תרצה או לא תרצה...

גם עגבנייה, וגם מלפפון וקישוא הם פירות... למי שלא ידע, למרות שמשייכים אותם לירקות. פסיפלורה היא פרי למרות שהיא לא גדלה על עץ, אלא צמח מטפס. אבטיח הוא גם פרי למרות שהוא לא גדל על עץ או על שיח, אלא צמח שמתפשט על האדמה. ואותו דבר הדלעת. בעיקרון פרי הוא כל מה שמתפתח מהשחלה, הנמצאת בפרח. לא משנה עם זה עץ, שיח, סתם צמח... כל מה שנוצר מהשחלה הוא פרי. גזר הוא שורש (לא פרי ולא ירק) וכן גם תפו"א, סלק, צנון וכד'... ירקות הן כל העלים למיניהם: חסה, תרד, כרוב, וכד'... הגדרה של מילון אבן שושן: פרי - איבר של צמח המתפתח מן השחלה אחרי ההפריה והמכיל את הזרעים. אבוקדו - עץ פרי טרופי ממשפחת העריים שהוכנס לארץ ישראל מאמריקה. פריו דומה לאגס, צבעו ירוק-כהה, מכיל כ-10% שמן. כך שלא חסר מבחר של פירות...

ללא ספק בכלל

קלמנטינה
יכולה להיות גם חמוצה וגם מתוקה... תלוי כמה זמן תתנו לי לגדול...

לירונר

New member
אבל פרי זה משהו שמכיל גרעינים

וקלמנטינות עם גרעינים עברו מהעולם

LeeCooper69

New member
מישהו שם לב למתי אני ער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

2 וחצי בליה דמט
אבל... אבל.... פרי גם צריך להיות עגול (בצורה מסוימת). ואבטיחים זה ריבוע
ויש גם תפוחי אדמה סגולים (אני נראה לכם צוחק
)

hatul

New member
ואם עשו תפוז בצורת קוביה ../images/Emo132.gif

כדי שיהיה נוח יותר לשים על המדף? אבטיחים במקור הם עגולים, אתה יכול לבדוק במקומות שבהם מגדלים אבטיחים אורגניים. לגבי תפוחי אדמה וכאלה... אני חושב שהאירוניה הכי גדולה היא שמנסים למכור עגבניות בטעם של פעם

LeeCooper69

New member
איזה טעם היה פעם לעגבניות../images/Emo35.gif

אני פשוט לא הייתי חי אז.... יו נואו, אני מהצעירים פה (מותר לי להתרברב
) אני יודע שאבטיחים הם עגולים. דההה... אני גר במושב
אבל מרובע זה שווה יותר
והכי שווה, זה פלפל (מתוק) סגול. אני אוהב סגול, ושונא פלפל

hatul

New member
אתה גר במושב?

אם כך, קח עגבניה שטעימה לך ותחתוך אותה לחתיכות תוציא ממנה את הזרעים, תנביט אותם, ותשתול באדמה. |שתיל| תיקח גם מלפפון ותשתול גם. עד כמה שזכור לי כדאי להתחיל עם אדנית. בהמשך תגדל לך את כל מה שאתה אוהב
הייתרון הוא שהפרי הוא אורגני כך שהטעם המקורי נשמר (המלפפונים למשל לא עמוסים בנוזלים) החיסרון הוא שלרוב אין אפשרות לגדל כל השנה...

o O Y O o

New member
הממ..

קלמנטינות בלי גרעינים- זה התערבות גנטית בקלמנטינה. אבטיח ריבועי
זה שום דבר. לוקחים את הביביי אבטיח ומשים אותה בתוך מיכל ריבועי בגודל במתאים. הוא גדל גדל גדל גדל, מגיע לדפנות, ולא גדל יותר.. ואז הצורה שלו ריבועית. אין שום התערבות גנטית.

למעלה