שלום לכולם

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifשלום לכולם ../images/Emo13.gif

אולי יש כאלו שמכירים אותי פה [כמו גדי השקסי
שגם פגשתיו במציאות בתמימות רבה בעזריאלי
] ואולי יש כאלו שיכירו בקרוב. שמי יוני, בן 16 מקרית אתא , שיחקתי MU לפני כמה שנים טובות, הגעתי לרמה ממש גבוהה, ונפלתי קורבן לפריצה [בואו נגיד שגרמתי לה
]. בכל מקרה, אחרי כמה ימים של אבל, החלטתי להגיע שוב למעמד גבוה. בעזרת עוד שחקני עבר כמו MadDog, MadIL מישראל וBorisPL מפולין ועוד כמה חבר'ה שכבר נשכחו בכמוסת הזמן, הצלחתי להגיע ל84 והפסקתי לשחק. אחרי בערך שנתיים, נכנסתי למשחק בעקבות דיבוריו הרבים של מנהל פורום משחקי מחשב ורשת [4] שהיה שחקן חזק [ עזרתי לו להתחיל לשחק והוא הגיע עם הדמויות שלו לרמות גבוהות מאוד] והיה אחד השחקנים הישראליים הידועים ביותר. Ashkeloni שמו. בכל מקרה, הוא הקים את גילדות TAPUZ למיניהן וכך החלו רבים מהפורום שלנו [אולי גם שפה] להכנס ולהתאחד
אך אני, שוב פרשתי מהמשחק והשארתי את הלוחם הבודד ברמה 84 לבדו בעולם הגדול של MU. בנוסף, נדהמתי לגלות שכל המשחק השתנה, פתאום כולם בעלי חפצים +X+X חזקים ונוספו מלא דברים [שהכרתי מהשרת הפרטי שמישהו פה ~אהם אהםאהםאםהאהם
הקים פעם~ אך עדיין, נדהמתי לראות זאת בגלובל. אחרי כמעט שבועיים של לחימה, החלטתי לשחק קצת
אם מישהו רק התחיל לשחק וצריך עזרה ברמות/חפצים/שאלות וכו' אני לוחם רמה 85 , יש לי CMS+0+SKILL אם מישהו צריך. גדי, הקסדה אצלי עדיין זה בסדר
בכל מקרה, אם מישהו רוצה אותי --> מסר, icq : 170646752 רק להגיד שאתם בקשר לאמיו. או שאני במשחק בניק : TheDiaBl0 ---> T, D B גדולות ובסוף אפס. מקווה להשתלבות טובה
יוני.

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifאו אגב,

ראיתי שכולם משחקים בשרת של אלכס, נרשמתי גם ואני אתחיל לשחק עוד מעט, מישהו יכול לפגוש אותי שם להדריך אותי מי ומה בחנויות והכל?

angle sword

New member
אני!!! ../images/Emo8.gif../images/Emo212.gif

השרת של אלכס הוא אחלה שרת יש בו 100XP חנויות טובות והכל שווה!! אני שיחקתי והגעתי למסקנה שאם אין מי שיעזור לך עד רמה 80-90 אז הרבה יותר קשה...! דבר איתי החל ממחר במסרים או במסנג'ר.... (כתוב בעולם שלי...)

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifאחלה =] אגב,

אני כבר רמה 50 :-X קוראים לי : DiabloGirl וזאת הדמות הראשית שלי, אלפית.

yadiday

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif יוני

אני משתדל להיות בשרת של אלכס - ופה ושם (במיעוט) בגלובאל... בד"כ השעות בהן אני משחק הן מ 20:00 עד 22:30 (לא רצוף - "רק" חצי שעה) נכון לעכשיו - בימים הקרובים לא אהיה שם - הבן הצעיר בבי"ח עם דלקת ריאות - ואני נמצא על-ידו בתורנות.... גד.

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifהחלמה מהירה ../images/Emo24.gif

אגב, עליתי לרמה 100 בשרת של אלכס חחח
בכל מקרה, אני נעדר לכמה זמן, לפי הדיווחים נפל טיל פה באתא בהתקפה האחרונה. נשתמע =]

angle sword

New member
לי הייתה דלקת ריאות גם לא מזמן...../images/Emo212.gif

והחלמה מהירה!!! 4 ימים אנטיביוטיקה לקחתי וזהו.. זה הצילום שלי!! ----------------------------------->

yadiday

New member
פשששש - "רק" 4 ימים ../images/Emo35.gif

לצערי - זה נמשך יותר משבועיים אצלו - עם הפסקה של 48 שעות הוא עדיין מאושפז - והחום עולה ויורד חליפות למרות שעל-פי הבדיקות - הוא בדרך להחלמה - אני מקווה שהוא יחלים במהרה
אמן

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gif~מחזיק אצבעות~ ../images/Emo13.gif

עליתי 2 רמות
זה לוקח זמן לצערי
הנחמה היחידה שאני מצפה לבלס וסול לשדרג את השריון שלי ל+7 :-X אני מתחיל לבנות סט דרגון +7+12
גדי מתי רואים את הדמות השקסית שלך? עם כל האיחולים לילד, כוחות רשע לא יכולים לחכות לך לנצח

yadiday

New member
תודה ../images/Emo51.gif

יש סיכוי לשחרור היום מביה"ח
מחזיק אצבעות
ו.....מקווה שאולי -אם הוא ישוחרר היום - נראה.... מה שבטוח.....צפה לסוף-שבוע צמוד בגלובאל...

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gif~לא יכול לחכות~

אני אהיה באזור אגב, אני נוסע לראשון מחר
יהיה לי שם משעמם אז אני אהיה צמוד לגלובאל בכל מקרה
מחכה לך =]

dan the man

New member
אגב הגלובל

האלף רמה 156 סוףסוף נוקה ממעשי הרציחות שלו!!! אז אני לא יתנגד לטיפה עזרה ..

למעלה