Peace Out

../images/Emo106.gifPeace Out../images/Emo14.gif

דבר ראשון, אני רק רוצה לציין, שאם אני נשמעת ממש שמחה, אם אני לא אומרת דברים רעים בכלל, אם הכל בהודעה הזו זה רק קשתות בענן וחדי קרן- יכול להיות שזה נובע מהעובדה שלילה, אהובתי, הופיעה בסוף הפרק. ויכול להיות שלא, אני לא יודעת. לשיפוטכם. כבר המון המון זמן לא כתבתי על פרק של אנג'ל בערוץ 3, אבל הפרק הזה הרשים אותי במיוחד. כבר הרבה זמן שאני ממש לא אוהבת את העונה הזו, בגלל סיבות שקשה לי לזכור מרוב שהן רבות, ניגשתי לצפות בפרק הזה מיואשת לגמרי מהעונה הזו ושמחה שהיא נגמרת בקרוב. וסיימתי את הצפייה עם חיוך ענק על הפנים והבנת הדמויות כמו שלא קרה זה זמן כה רב. בדרך כלל אני לא אוהבת שהרבה דברים נפתרים במעט מאוד זמן, אבל איכשהו, אני לא בטוחה איך, הפרק הזה דווקא היה טוב מאוד בגלל זה. ולא רק שג'סמין הובסה, הביג האד של הפרקים האחרונים שלפני כמה זמן נודע לנו שהיא כיוונה הכל ללידתה, אלא שדברים גם הספיקו להיפתח בפרק, ולגרום לנו לתהות. אהבתי את השיחה בין אנג'ל לג'סמין, חשבתי שהיא פשוט מעולה. על בחירות, על רצון חופשי, על זה שלעשות בחירות- אלה הזכויות שלנו, בתור בני אדם. זה היה מקסים. וקונור, אח, קונור. הוא היה מדהים. לחלוטין, לא נותרו מילים בפי, והשחקן עשה עבודה שיש לשבח אותה עוד ועוד. החל מהעובדה שנתגלתה לנו בהתחלה, שהוא רואה את פניה האמיתים של ג'סמין ועדיין אוהב אותה- פשוט הוסיפה לדמות שלו כ"כ הרבה, איכשהו. I grew up in Quor-Toth,a hell dimension full of all sorts of things you can't even imagine. So, you know, appearance? Not that important to me. והמשיך אל החשדנות של קונור בג'סמין, דבר שכמושפע- כסוגד לה, לא יכול היה לעשות. הוא לא מושפע ומעולם לא היה, זה נותן לו אפשרות לעשות את הבחירות שלו. רצונו החופשי עדיין שייך לו. וכמובן המונולוג שלו עם עצמו, כשהוא כביכול מספר לקורדיליה על הכל, הוא פשוט דבר שאי אפשר לומר עליו הרבה מלבד שיבוחים. אז אני אגיד. זה היה נפלא. זה היה מרתק. זה היה אחד הקטעים המעולים ביותר שראיתי זה זמן רב באנג'ל, ובכלל. הוא רוצה להפסיק להילחם. הוא לא כמו אנג'ל וכולם, זו לא המטרה שלו. הוא רוצה לנוח, אבל לא יכול. וכמו מקנא בקורדיליה שנחה כעת כה בשלווה מתחת לבד שמשווה לה מראה של נסיכה. know she's a lie. Jasmine. My whole life's been built on them. I just... I guess I thought this one was better than the others. ובסוף, בא, רואה את אנג'ל עם ה"בחורה שלו", כמו תמיד. אבל הוא לא כועס על אנג'ל, כמו שהיה כשזה הרחיק את קורדיליה ממנו, בלי הרבה מילים, הוא הורג את ג'סמין. כמו שאנג'ל אומר בסוף, הוא פשוט הרג אותה. לא הייתה לו הבעה על הפנים. הוא לא היה פגוע או כועס, הוא פשוט הרג אותה, פניו היו ריקים, כאילו לא נותר לו דבר. והסוף, כמובן, לילה אהובתי מגיחה לה, נשענת על דלת המשרד ומחייכת את החיוך שאני כל כך אוהבת שלה. מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא. מיה.

פרק מצויין.

פרק טוב מאוד שמסתיים בצורה מצויינת! סצנת הקרב בהתחלה הייתה טובה. קונור כמובן מכניע את הגנג, ושואל למקומו של אנג'ל. הצחיק אותי שכאנג'ל הבין שהמפתח מפחיד את כל היצורים, היה על פניו חצי חיוך כזה. כל המונולוג של קונור לגנג כשהם קשורים, היה טוב. קונור כמובן רוצה כבר להרוג את הגנג, אך ג'סמין דרך השומר אומרת לו שלא. היה יפה שאנג'ל טיפס, ואז הראו שזה הר ענק, ומיד לאחר מכן הראו את ג'סמין אומר תשיש דרך ארוכה ועבודה לפנינו. משום מה שיעשע אותי שג'סמין הסבירה לווסלי על העול םהקודם, שהיו בו כמה "באגים". היה יפה שווסלי אמר שהיא הייתה הורגת אותם אם היא לא הייתה צריכה בהם, והיא קראה לעוזרת שלה "פיישנס", ובכך בעצם גם ענתה לווסלי. היה גדול שפרד אמרה שג'סמין מפלצת וכו', וקונור אמר שהוא יודע איך היא נראית, ואז הראו את הפרצוף האמיתי של ג'סמין, ואז קונור אמר שהיא יפה (שמתברר בהמשך למה הוא באמת מתכוון). כל הקטע במקדש שאליו אנג'ל הגיע היה משעשע. הכהן הגדול הצחיק אותי (הדמויות האלו תמיד קורעות אותי בבאפיוורס). היה יפה כשאנג'ל התחיל לחנוק אותו, הכהן הגדול אמר לו שהוא כבר הפסיד הכל (קונור). אהבתי את ההסבר למה באמת קונור לא הושפע מהדם וכו'. כל הרעיון ששהוא בעצם כן ראה את צורתה החיצונית האמיתית, היה מצויין. שבעצם לקונור לא חשובה החיצוניות, אלא מה שבפנים, מה שג'סמין נתנה לו להרגיש. להרגיש שייך, מחובר, אהוב, חשוב ובעל ערך. הגנג מנסים לערער את אמונו של קונור על ידי כך שהם שואלים על קורדי ומסבירים לו. קונור מתחיל לחשוד ולתהות באמת. אני נקרעתי בסצנה שבה הכהן הגדול ניסה להסביר שהוא השומר של זה ששומר על השם, ואנג'ל לא הבין מה הוא מנסה לומר. כל הקטע היה משעשע. אהבתי שהפה של היצור ששומר, היה תפור. הסצנה שבה כולם מתפשטים לכבוד ג'סמין היה די מגעיל. קונור בא לשאול לגבי קורדי. ג'סמין כמובן יודעת ומסבירה לו שהיא במקום טוב ושמור. קונור לא קונה את זה. הסצנת קרב בין אנג'ל ליצור הייתה טובה. הכהן הגדול תוהה למה הוא נלחם, ומסביר לו שבעצם את השאר הוא איבד, ומה שנשאר לו זה קונור. הסצנה שבה קונור מתהלך בלובי ושומעים את הטכנאים מדברים על ג'סמין ושאר העולם היה משעשע, גם הקטע שבו הכתבת נדחפה לפנים של קונור. קונור יוצא לבחוץ, ומזהה משהו. הצחיק אותי הדיבור על הלייקרס (שבאמת באותו קיץ של העונה ה4, התפרקו לגמרי). קונור מבין שהם אלו שהזיזו את קורדי, ומוציא מהם את המידע בכח. אהבתי שהוא אמר קודם הוא יגיד ואז ישפור לו את קנה הנשימה, ובעצם לא אמר "או" (כמו שהאיש עצמו שאל. אהבתי שלמרות שהכהן אומר על קונור שהוא נולד מסיבה אחת (להביא את ג'סמין לעולם), ואומר גם שקונור לעולם לא יאהב את אנג'ל, אנג'ל אומר שזה לא משנה. גם אם האהבה היא לא דו צדדית, קונור הוא הבן של אנג'ל. אהבתי שאנג'ל העיף את הכהן הישר ליתד. השיחה של הגנג בתוך הכלוב הייתה משעשעת. גאן בועט בסורגים, לורן מתעצבן, פרד נגעלת כשווסלי אמר "דם". ובעצם מגיעים למסקנה שג'סמין מפחדת מקורדי, כי היא יכולה לפגוע בה. השלט שקונור רואה בכניסה לכנסייה, שאומר "אלוהים בשום מקום וג'סמין היא הדרך" היה גדול! אהבתי שהשוטרים ניסו לדבר יפה עם קונור ובסוף אמרו גם "בבקשה". קונור כמובן מעיף אותם, הצילום של הכנסייה היה יפה. הסצנה שבה רואים את ג'סמין מסיימת "לאכול" הייתה מגניבה. אהבתי מאוד את המונולוג המצויין של קונור, כשהוא מדבר לקורדי. מסביר שהוא לא רוצה להילחם יותר. זו נקודה שמסבירה למה קונור לעולם לא יהיה כמ ואנג'ל, "אלוף". כי אין לו את זה בפנים, אין לא הדרייב הזה שלהילחם לא משנה מה יקרה, לעולם לא להיכנע. אגב, רק לי הקטע שבו קונור אומר: "I just want to rest" (ורואים את כל הכנסייה ברקע), הזכיר לי את הסוף של "Never Leave Me" מהעונה ה7 של באפי (כשספייק נשען על הצלב ושואל אם אפשר לנוח)? ג'סמין כבר מוכנה לשאת את הנאום שלה לעולם. היה משעשע, כל הקטע ששאלו איך היא רוצה שיאההבו אותה, והיא אמר קודם שיאהבו אחד את השני, ואז רצתה שיבנו לה מקדש גדול ויפה. היה יפה שאנג'ל הגיע הישר לתוך כל המהומה. הקטע שבו הוא חותך את תפרים מפה של ראש השד, היה מגניב. ג'סמין מאבדת את אחיזתה באנשים, ומתגלה הגועל. הגנג לא מצליחים להבין מה קורה. וגאן מצליח סוף סוף לשבור את המנעול, היה משעשע שהוא רצה שיגידו לו תודה. ג'סמין בכבישים, אבודה. הדיאלוג שלה ושל אנג'ל היה מצויין, מסביר את כל הרעיון של העונה הזו. זכות הבחירה, גורל. היה יפה שאנג'ל הסביר שלמרות שהעולם לא יותר טוב, יש זכות בחירה לאנשים, אחראים לעצמם, וזה מה שחשוב. כל הסצנת קרב בין ג'סמין לאנג'ל הייתה מצויינת! ומגניבה. אהבתי את הקטע עם המכונית, החשמל, העמוד תאורה וכו'. היה משעשע שהיא נישקה אותו ובדיוק קונור הגיע, ואמר שאנג'ל מנשק כל בחורה שקונור רצה ראשון. הגנג לא מבינים מה קרה, ולאחר מכן יוצאים לחפש את אנג'ל וקורדי, ובדלת מחכה להם הפתעה. הקטע שבו קונור פשוט תוקע את היד בראש של ג'סמין היה מגניב. אנג'ל מנסה להסביר, לרכך את הכל. אבל קונור שוב בורח. אנ'ל חוזר פצוע למלון, הוא מתחיל לאבד תקווה לגבי קונור, מפחד שהוא יעשה משהו נורא. והסוף היה מצויין. אנג'ל אומר:I've got a bad feeling. He's just...given up. I think he's gonna do something. You know, he might" ואזאנ ושומעים קול מוכר שאומר:"End world peace? Well, you already took care of that. Congratulations." ואנו רואים לילה וכך הפרק מסתיים לו.

רק משהו קטן..

הקטע עם ספייק, can we rest now, הוא בפרק השני של העונה ה-7, שהוא Beneath you.

dudi gun

New member
נצל"ש

ערוץ 3 קנה גם את העונה החמישית של אנג'ל ? רק כדי להיות רגוע... ועוד משהו: מישהו כאן ראה פעם את הסדרה סמולוויל? מומלץ להתחיל לראות?(מהעונה הראשונה כמובן) אני מתאר לעצמי שזה לא ברמה של אנג'ל, אבל עדיין מעניין אותי אם זאת סדרה טובה.

g a g a

New member
../images/Emo12.gif איך זה שלא נפתח שרשור מסורתי?

מיה תודה לך על פתיחת השרשור
אני מאוד נהניתי מהפרק היום כי כל סאגת הג'זמין הזו התישה אותי מעבר למצופה. אהבתי את המשחק של ג'ינה טורס (ג'זמין) בסצנה שבה כולם בורחים ממנה ונגעלים ממנה. היא התחננה אליהם וביקשה מהם שיחזרו אליה בצורה מאוד מאוד אמינה. ג'ינה, קבלי ח"ח מאחת שהיא בהחלט לא-מעריצה שלך. אהבתי את השיחה של אנג'ל עם "שומר המילה" במימד הג'וקים. זה היה משעשע
מה גם שזה הזכיר לי פרק אהוב מהעונה התשיעית (The trial שבו הוא נלחם כדי להציל את דרלה). מחלקת איפור: קבלו ח"ח. אהבתי את הפנים הג'יפיות שיצרתם לג'זמין. הייתי בשוק כשגיליתי שקונור ידע לאורך כל הדרך שג'זמין היא יצור מתולע וגועלי. אני מתגעגעת לקורדי בצורה שלא תיאמן
אני משתוקקת לקראת הפרק הבא בייחוד לאור העובדה שלילה צצה לה בסוף הפרק. מה היא עושה שם? איך ולמה היא חזרה? *יאי, מתח*. ולאלה שהחמיצו 5 דק' מהפרק כי הם היו בטוחים שהוידאו הקליט/הלכו לשירותים/האח הקטן העביר את הערוץ/הכלב אכל להם את השלט/השלימו את החסר להלן סיכום מפורט של הפרק:http://www.geocities.com/brb14_buffy/angelepps.html משום מה הלינק כרגע לא עובד, אבל סביר להניח שזה יסתדר בקרוב.

g a g a

New member
../images/Emo12.gif באמת הלוואי...

חח כן התכוונתי לעונה השנייה
יכול להיות שהפרק שהתכוונתי אליו היה פרק 2X09? זה יכול להסביר את השגיאה
בכל אופן, טעות מצערת. חמש עונות זה כ"כ מעט

Loves Bitch

New member
אני אגיד רק את זה

ליילה
וכמובן, משחק מדהים של וינסנט. הוכיח את עצמו מעל ומעבר בפרק הזה.

O r a c l e

New member
עונה 4 מצויינת!

אין ספק- האהובה עליי (בלי לראות את החמישית...)! פרק מצויין- כרגיל... ושבוע הבא נגמרת העונה
לאחרונה הפרקים של אנג'ל נראים לי קשורים מידי.. אני אוהב שפרק מסתיים במתח- יותר טוב אם עונה מסתיימת במתח- אבל הפרק הקודם והפרק הזה נראים כאילו הם יחידה אחת שהפרידו. אהבתי לשמוע שוב את תיאוריית הקונספירציה- שקונור נולד רק בשביל ג'סמין, וקורדיליה הפכה לישות נעלה רק בשביל ג'סמין ובלה בלה בלה.. ומי אמר שפרנואידים הם לא נביאים? ההסתה ההמונית של ג'סמין כרגיל הייתה מעולה לדעתי- וגם תחושת הבדידות של הגאנג הועברה מעולה.. היה אפשר להרגיש את הניכור והבידול משאר העולם. הקרב בין אנג'ל לשומר היה משובח ביותר- במקביל לסצינת קרב של כולם עם קונור והצבא כמובן- כל הרעיון של להציל את העולם רק כדי שיחזור להיות מגעיל שוב היה יפה.. זה גם עלה בשיחה של ג'סמין ואנג'ל בסוף. וינסנט באמת שיחק מצויין- ה"תיאוריית הקונספירציה" הפרטית שלו הייתה מעולה! לגלות שכל הזמן הוא ראה את ג'סמין בדיוק איך שהיא והמשיך עם השקר. ההשפעות של עונה 3 עדיין נראות פה- זה מה שאני אוהב באנג'ל- לא מזניחים דברים. לא היה לי ברור איך הוא הרג אותה- אם מישהו יהיה מוכן להבהיר את זה זה יהיה מצויין. מה שממש קיוויתי זה שבסוף נראה את קורדיליה... אבל לראות את לילה זה כמעט אותו דבר.. מעניין איך יסבירו את חזרתה מהמתים (למרות שבסדרה הזאת זה לא בעייתי כל כך- צריך רק דימיון). אחרי שראיתי את כל הפרקים הראשונים בסטאר אני ממש אוהב את הדמות של לילה- אני חושב שהיא הכי אנושית מבין כולם.. היא אומנם רעה, הא אומנם ביצ'ית- אבל היא גם מפחדת, היא גם עוברת צדדים- זה נראה לי הכי אמיתי שיש בסדרה. הדבר היחיד שמפריע לי בכל הקטע של השם זה שיש לי פלאשבקים של עוץ לי גוץ לי... אני לא יכול לחכות לפרק של שבוע הבא!

לגבי זה שקונור הורג את ג'סמין.

לדעתי בפרק עצמו ניתנת התשובה. ווסלי מסביר שקורדי יכולה לפגוע בג'סמין בגלל שהיא אמא שלה. והרי קונור הוא האבא. אז...

bluesweet

New member
עזרההההההההההה?

מי זאת לילה? בהתחלה חשבתי שהיא מהכוחות שמעל אבל אז נזכרתי שלא אז מי היא ומה קורה איתה? ומה קורה עם קונור עכשיו?

קידבו

New member
אנסה לתמצת

לילה היא דמות כבר מהעונה הראשונה, היא עורכת דין בוולפראם והארט שעבדה בהתחלה עם לינדסי, אחרי שהולנד מת הם קודמו ואחרי שלינדסי עזב היא קודמה עוד פעם ונראה לי היא גם הרגה את גאווין, לא זוכר מי זה היה אבל כשהיא קודמה שוב לראש הצוות או משהו כזה היא ערפה למישהו את הראש עם סכין שיצאה מהכיסא שלו, מי זה היה? טוב בקיצור, היא שונאת את אנג'ל ובכיף הייתה הורגת אותו אם לא היה אסור להם, היא נטתה לעשות להם הרבה צרות. בתחילת העונה הרביעית היא וווסלי היו בערך זוג ואחרי שהחיה חיסלה את כל הצוות של וולפראם והארט היא התחבאה בביוב עד שהגיעה אל הפאנג גאנג בזמן שאנג'לוס היה חופשי. בסוף קורדי הרגה אותה ואנג'לוס הואשם. בגלל החשש שאנג'לוס ערפד אותה ווסלי ערף לה את הראש והיה שם דיאלוג ממש יפה לפניכן. נראה לי זה דיי מסכם את הדמות שלה. אם למישהו יש מה להוסיף, בשמחה.

bluesweet

New member
תודה רבה

זה בהחלט מתמצת את הענין אבל מה קורה איתה עכשיו?

קידבו

New member
אהה.... לא כתבתי שהיא מתה?...

טוב, לא בדיוק, הכול יובן בפרק הבא....

לגוטל

New member
פרק מצויין!

אכן הדיאלוג של אנג'ל וג'סמין היה שיא הפרק. אני משער שלהרבה כאן היה את תחושה שקונור לבסוף יעשה את המעשה הנכון, וטוב שזה באמת היה ככה...
אבל הסיפור שלו נשאר להיות עצוב. הדבר שהפתיע אותי הוא שבזבנג אחד ג'סמין נהרגה, בד"כ זה לא כל כך פשוט. והקאמבק של לילה, גם תעלומה....

g a g a

New member
סיכום הפרק למי שפספס אותו:

"היה שלום" כתב: דיוויד פיורי. ביים: ג'פרסון קיבי. ~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~ בביוב, הקרב בין קונור וחייליו לבין החבורה נמשך אך החבר'ה הטובים מובסים די מהר. במימד האחר, אנג'ל מפחיד את צבא החרקים בעזרת הכדור הזוהר ויוצא לדרכו לכיוון טירה מרוחקת. קונור מנופף בחרבו בזמן שהוא מספר לשבוייו על העתיד הלא כל כך נעים שמצפה להם. קונור עומד להרוג את ווסלי אך יסמין מדברת אליו דרך אחד מהחיילים ואומרת לו לחזיר את השבויים אליה. בינתיים, אנג'ל מתפס על הר גבוה ותלול מאוד שעל הפסגה שלו יש טירה. יסמין מורה למאמיניה לעזוב אותה ברגע שקונור חוזר עם השבויים. החבורה לא משתפת פעולה אך עם זאת מנסה להוציא ממנה מידע על השד מהביוב. יסמין מספרת להם שהיא עזרה להביא שלום למימד ממנו בא השד. יסמין שולחת את החבורה לכלוב שבמרתף ומורה לקונור לשמור עליהם בזמן שהיא ניזונה ומגדילה את כוחה. אנג'ל נכנס למקדש ומוצא את הכוהן העליון, שמפקפק ביכולתו של אנג'ל להצליח במשימה שלו. הכוהן מבין שאנג'ל נחוש לגלות את שמה האמיתי של יסמין, וללא צורך בלהסביר את עצמו, אנג'ל מרים את השד לאוויר עם זרועו ודורש לקבל תשובות לשאלות שלו. בעוד קונור שומר על החבורה, הם מסיקים שהוא ראה את פרצופה האמיתי של יסמין מההתחלה אבל בכל זאת החליט לצודד בה. ווסלי מנסה להוציא מקונור מידע מיסמין אך במהרה מסיק את התשובות לבד – שיסמין ניזונה מבני אדם. אנג'ל חונק את הכוהן בשביל תשובות אך מבין שהוא רק שומר על "שומר המילה" שמתגלה כמו שד עצום עם שפתיים תפורות, שיגיד את שמה האמיתי של יסמין רק אחרי שיומת. יסמין מדברת עם מאמיניה, אותם היא עומדת לאכול, אך קונור קוטע אותם ומבקש לברר מה קרה לקורדליה. יסמין מודעת לפקפוקו של קונור בדבר מקומה של קורדי אך הוא ממשיך לבקש ממנה תשובות והיא אומרת לו שקורדי לא הועברה לשום מימד אלא פשוט הועברה למיקום שונה בעיר. אנג'ל נלחם בשומר המילה בעוד הכוהן מנסה להסיח את דעתו עם דיבורים. הכוהן אומר לאנג'ל שהוא כבר איבד את האישה. וכעט הוא נלחם עבור הילד אך הוא לא יצליח לנצח. במלון, קונור נע בין הקהל עד שהוא חש בשני האנשים שהעבירו את קורדליה. הוא מאיים להרוג אותם אם לא יגלו לו את מיקומה. הכוהן ממשיך להציק לאנג'ל ואומר לו שקונור לא אמור להיות קיים ושהוא נוצר רק בשביל לשמש כלי עבור בואה של יסמין. בשלב מסוים, שניה לפני ששומר המילה חובט באנג'ל, אנג'ל זז לצד והשד חובט במקום בכוהן שעף בעוצה אל אחד הקירות ונדקר על ידי המוטות העבים שיוצאים מהקירות. במרתף, החבורה מדברת על קורדליה ויסמין, ועל הסיבה שיסמין דואגת להסתיר את קורדליה. ווסלי מעלה סברה שיסמין לא יכולה לפגוע בקורדי מבלי להיפגע בעצמה ושקורדי היא היחידה שיכולה לפגוע ביסמין. קונור נכנס לכנסייה ושם שני שוטרים חוסמים את דרכו לאולם. הוא מעיף אותם דרך הדלת ומגלה את קורדליה שוכבת, עדיין בתרדמת, על המזבח. בינתיים, בחדרה, יסמין ניזונה מהאנשים ומחדשת את כוחה. בכנסייה, קונור מדבר אל קורדי על יסמין, על השלום העולמי ועל, כביכול, הצורך של אנג'ל באלימות. קונור מתוודה בפניה על זה שידע את זהותה של יסמין ועל כך שהוא לא מסוגל להמשיך בשקר. אחד ממאמינה של יסמין מספר לה על ההתנהגות של קונור אך כשמזכירים ליסמין על כנס העיתונאים הבינלאומי שמחכה לה בלובי, היא מחליטה לעזוב לרגע את הנושא וממהרת ללובי. בלובי, יסמין פונה אל העולם ומבקשת מהם לאהוב זה את רעהו וכמו כן לבנות לה מקדש ענקי. בינתיים במרתף, גאן ממשיך לבעוט בדלת הכלוב בתקווה לשבור אותה, בעוד השאר מקשיבים לקולות הצוהלים מהלובי ומבינים שהיא החלה בכנס העיתונאים. בפתאומיות, במרכז הקהל שבלובי, נפתחת מערבולת ומשם מגיח אנג'ל עם ראשו של שומר המילה. יסמין מתחננת בפניו לא לעשות זאת אך הוא שולף סכין וקורע את התפרים משפתי השד. השד קורא בשמה האמיתי של יסמין ואז המראה האמיתי שלה נחשף והאנשים מתחילים לברוח בבהלה. בעוד האנשים בורחים זהותה של יסמין מתחלפת בין יסמין היפה ליסמין הנרקבת עד שהיא הופכת לשילוב של השתיים. בעוד הצהלות הופכות לצרחות, החבורה מתחילה לדאוג. גאן ממשיך לבעוט בדלת עד שלבסוף היא נפתחת והחבורה משתחררת מהכלוב. יסמין צועדת ברחובות אך כל מאמיניה בורחים ממנה בצרחות והיא מתחילה לקרוא לקונור דרך המחשבות שלה. מאוחר יותר אנג'ל מתעמת עם יסמין, בעוד היא ממשיכה ללכת ברחוב, היא מסבירה לו שהיא הייתה מצילה את העולם, אך אנג'ל לא מאמין שהיתרונות משלטונה היו גוברים על ההשלכות של מעשיה ומנסה להסביר לה למה חשוב שהעולם יהיה כפי שהיה לפני בואה. יסמין, שעדיין מחזיקה בכוח פיזי רב, מעיפה את אנג'ל בזעם מעבר לגשר על מכונית חונה ומשליכה בעקבותיו מכונית. אנג'ל מספיק לזנק לצד לפני שהמכונית נכנסת ברכב החונה ומתפוצצת, אך אז יסמין מזנקת מהגשר אליו ומחליטה לקחת את היוזמה לידיים. אנג'ל מחשמל אותה עם חוטי חשמל קרועים שהיו זרוקים על הכביש אך להם אין השפעה עליה. אנג'ל ויסמין נאבקים זה בזו עד שהיא מצמידה אותה לגדר ומנשקת, בדיוק כשקונור מגיע בעקבות קריאתה. בלובי המלון, החבורה בוחנת את הנזקים. אחרי שהם מוצאים את ראשו של השד ווסלי מבין שצרות ענקיות מתקרבות ושעליהם למצוא את אנג'ל וקורדליה במהירות המרבית. בדרכם החוצה הם נעצרים בפתאומיות ובהלם כשבחוץ מישהו בא לקראתם. יסמין שואלת את קונור אם הוא עדיין לצידה והוא משיב לה בחיוב, ואז מכניס לה אגרוף שנכנס מאחורי ראשה ויוצא בפרצופה. אנג'ל מנסה לדבר אל קונור אך בנו עוזב בדממה וללא שום רגש בפניו. אנג'ל חוזר למלון ושמח לגלות שהאחרים עדיין בחיים. הוא מספר להם איך מה עלה בגורלה של יסמין אך החבורה מנסה לספר לו משהו. אנג'ל מביע את דאגתו לקונור, שבמצבו הנפשי, עלול לעשות משהו איום ונורא. לפתע, מהמשרד הסמוך ליילה יוצאת לקראתו ומברכת אותו על הבאת הקץ לשלום העולמי. מהאתר הנפלא: http://www.geocities.com/brb14_buffy/angelepps.html

g a g a

New member
פעם ראשונה שאני קוראת את סיכום

הפרק הזה...
זה כ"כ מצחיק שכתוב שם "יסמין"
אבל באמת כל הכבוד למי שהקים את האתר וכתב את כל סיכומי הפרקים

buffySpirit

New member
אז יש לו שם

קוראים לו "סאנידייל בישראל". זהו אתר הבאפי הגדול ביותר בישראל, ובין הראשונים שקמו (אני חושב שבסביבות... 99?). הקימו אותו ליאה וברבי. כיום הוא בחזקת ליאה וליאור, אם כי אין להם ממש זמן לעידכונים.

למעלה