Peace Out

B1aster

New member
מישו יכול להגיד לי

מה הם הגנג ראו שהם באו לצאת מהמלון? לא יודע מה קרה.. כאילו בלק-אאוט לא זוכר מה קרה להם שהם נעצרו.. מה הם ראו?

MoGanC

New member
בטח סתם את העולם משתגע

אנשים רצים ברחוב,אש בכל מקום (מסתבר שכשאנשים משתגעים,הדבר הראשון שהם עושים זה להבעיר מכוניות...)

nifty :)

בקטע בסוף כששומעים את לילה- חשבתי לרגע שזאת ג'זמין אני אומר לעצמי NOW WAY ואז אני רואה את לילה ואני בהקלה.. ורגע אחרי אני קולט שזאת לילה ואז אני עם פרצוף של WTF? איזה יופי, פרק שבו אני לא שונא את קונור. ואין קשר לשחקן.

necky

New member
פיספסתי את הפרק

האם יש שידור חוזר של הפרק הזה השבוע?

BleedingDeath

New member
הו, לא ראיתי היום ../images/Emo10.gif

זה פרק ממש טוב, קצת מתוסבך אבל הדבר היחיד שאכזב אותי בו היה איך שהרגו את ג'סמין, כאילו היא אלה וכאלה והורגים אותה עם אגרוף בפנים? וממתי קונור כל כך חזק לתת לה אגרוף בפנים ולעבור דרכם? O_O אני מצאתי את זה מוזר
אני צריכה לראות שוב את הפרק כדי להיזכר יותר אבל אני זוכרת שזה פרק טוב אז לא משנה
וכן, לא לשאול מה אני עושה ערה בשעה 4 בבוקר

rds15

New member
זה לא שקונור חזק במיוחד לעומתה

[ובאופן כללי, קונור מאוד חזק], אלא כמו שווסלי אמר בפרק, ג'סמין תלויה בקורדיליה, וקורדיליה יכולה לפגוע בה, אז לפי היגיון גם קונור יכול לפגוע בה, כי הוא אבא שלה.

קידבו

New member
רגע, הרבה לא ראו את הפרק הבא?!

חשבתי שעקבתם גם אחרי סטאר כשהם שידרו את העונה הרביעית, אם כך אז לכל אלה שלא צפו בפרק האחרון, צפו לפרק מעולה, בו נמצא השיא, לא בהריגת ג'סמין. היא הייתה סתם, הפרק האחרון עוקף את זה ומשאיר לו אבק. כל מי שחשב שקונור מתוסבך, אין לכם מושג כמה אתם צודקים, ולילה, אח לילה, תחמנית מטורפת שכמותך. (רק רמז איך היא חיה, זוכרים את הולנד?)

חשבתי שזה משהו כזה!!!

מייד נזכרתי בהולנד, כי ראיתי לפני כמה זמן את הפרק הזה, Reprise, ו-יואו, זה ענק. אני ממש מחכה לפרק הבא!!!!!! מיה.

OMRICH

New member
זה קצת לא קשור לפורום אבללל

הבלוג שלי ובבקשה אל תמחקו את ההודעה! http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168147

ProphecyGirl

New member
כל הסיכומים האלה

ואפילו לא מילה אחת על זה שג'זמין נישקה את סבא שלה באופן מחליא ביותר...הזדעזעתי

g a g a

New member
../images/Emo6.gif סבא אנג'ל...

אכן מזעזע. poor Angel. אחת הסצנות הדוחות
אבל אין ספק שהמשגל של קורדי וקונור לוקח מקום #1 במצעד הגועל נפש.

k R I P s

New member
אני חושב שהיא נישקה אותו

בשביל לעצבן את קונור ולתת לו לחשוב שאנג'ל שוב זוכה בסוף... לא? אז זו לא בדיוק הריסת דמות

Rose131

New member
וואו. ../images/Emo79.gif

אחרי שהפרק נגמר הייתי כולי בשוק. מה לזזל לילה עושה שם? איך היא חזרה? מזתומרת היא הרסה את העולם? וואו.

למעלה