סופשבוע

Ray512

New member
הו, נזכרתי בציטוט אחר

חבר שלי מתקשר לחבר של אניקה: "גיא, הנורא מכל קרה! ...... לא, לא חייזרים" אותי זה הצחיק

לילי123456

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע בכללי? נחמד...עבר ממש מהר היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): יום שני, היה ריב מעצבן
היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): אתמול נראה לי. הייתי אצל חברה עם שאר החברות והיה מצחיק הבנאדם שעשה לי את השבוע: הוא
אחרי הריב הוא כזה מתוקי השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: מי בחלומך- רן דנקר ועיליי בוטנר ציטוט השבוע: אחי: "אמא אנחנו יהודים?" "כן" "אז יהרגו אותנו?!"
מה שלום החבר? בסדר... יוצא/סוגר? סוגר. שבת חמישית ואחרונה לריתוק
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: אני מתגעגעת
תוכניות לחמישי: עבדתי, הייתי אצל חברה, וכנראה יותר מאוחר אני אלך עם חברות לקומדי קלאב תוכניות לשישי: עדיין לא ידוע...משהו עם החברות כנראה תוכנית לשבת: כנ"ל. מקווה לנסוע למקום רחוק עם ההורים כדי לתרגל עם המלווה
תוכניות לשבוע הבא: הוא אמור לחזור
, עבודה וזהו בנתיים... |

ChemicalxX

New member
שלי...../images/Emo190.gif

איך עבר השבוע בכללי? עבר מהר היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): אתמול היה לא משו...חח, לא דעת למה היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): היום
היה לי יום טוב כזה...מקווה שהוא גם יגמר טוב, וגם יום שני הבנאדם שעשה לי את השבוע: חברה שלי כפרעליה חח, איזה אחד שיש לו היום יומולדת, וחבר שלי
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: Elliott Smith - Between The Bars, Within Temptetion- Dark Wings ציטוט השבוע: רון הרכללןןן
מה שלום החבר? פסדר גמור יוצא/סוגר? יוצא
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת:אני רוצה מתנה
תוכניות לחמישי: לשבת בבית תוכניות לשישי: ללכת לחבר ואז בערב ליומולדת של חברה שלי תוכנית לשבת: לשבת בבית ולעשות מתמט'/פרוייקט באנגלית ואחרי זה לצאת לחבר שלי
תוכניות לשבוע הבא: אם השביתה תיגמר אז בצפר...אם לא אז אני אשב בבית ואעשה את מה שעשיתי בערך כל יום בשביתה הזאת- שום דבר. שבוע טוב ונעים

יאללה..

איך עבר השבוע בכללי? אחלה שבוע היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): יום שלישי היה יום נורא קשה. קמתי ב 4 וחצי, נסעתי לתל אביב, שם היו לי 12 ראיונות עם 13 יחידות שונות בצבא, ואז חזרתי בערב מותשת ופספסתי בגלל זה יום עבודה. היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): לא היה משהו מיוחד, כל השבוע היה אותו דבר. אולי יום ראשון כי הייתי עם המתוקי שלי. הבנאדם שעשה לי את השבוע: כרגיל החיילצ'יק המתוק שלי השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: השירים שנמצאים בנגן והעבירו לי את כל האימונים בחד"כ ציטוט השבוע: מה שלום החבר? בסדר גמור יוצא/סוגר? יוצא כמובן משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: אני כל כך מתגעגעת אליך ... תוכניות לחמישי: חמישי זה היום, כן? עבדתי. תוכניות לשישי: המתוקי בא אליי ובערב יוצאים עם חברים שלו. תוכנית לשבת: לא יודעת, להיות עם היפיוף שלי. תוכניות לשבוע הבא: בעיקר לעבוד. מדי פעם ללמוד. וצריך לקחת את הארנבון לוטרינר

McBlack

New member
יכול להיות שזה לא הגיע אליה,

לפעמים המסרים בתפוז טיפשים כאלה. תנסי לשלוח שוב ליתר ביטחון

Heels

New member
"אז שוב מגיע סופ"ש ויש לי בית ריק.. ../images/Emo66.gif

...כן ההורים שלי בחו"ל ונשאר איתי רק צ'יק פתוח,קניתי הוונס של מצב רוח ויש לי יאמבא בן אנד ג'ריס לקינוח"
איך עבר השבוע בכללי? לא רע לא רע
היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): בין ראשון לשני - לילה מב"ס. די לשמור!!
היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): יום חמישי. חפשנות + לא עישנתי + ראיתי את בייבי ולא רבנו
הבנאדם שעשה לי את השבוע: שחר המ.צ.
העביר לי את האבטחה בשלישי כמו בנזונה!
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה:
Amy Winehouse feat. Jay-Z - Rehab Remix
ציטוט השבוע: "תדליקי נר ותעברי הלאה"
או לחלופין "בא לך לצאת איתי לפולין?"
מה שלום ה"חבר"? יהיה בסדר וגם עכשיו נראה לי לא רע בכלל
יוצא/סוגר? ג'ובניק, מה נראה לכן?
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: תביא סיגריה
תוכניות לחמישי: אהה עבר
תוכניות לשישי: שוקו, פוך, טלויזיה ו****
תוכנית לשבת: לעבוד על תסריט ותיק הפקה
תוכניות לשבוע הבא: להתחפשן!! ולהוציא את הקצינה שלי מהמשפט שהכנסתי אותה אליו בטעות (אופסי)
הודגש באמצעות Ctrl C+Ctrl V

חחחחחחחחחחחח

הודגש באמצעות בctrl v+c חחחח
מצחיקולהההההההההה
גם את רבה הרבה עם החבר, חשבתי שרק משהו בי וביאיר דופק
איזה הקלה!!!
ומה קרה עם הקצינה????????

MirkuSH

New member
סופ"ששש

איך עבר השבוע בכללי? מעייף מאוד היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): רביעי- ארבע שעות רצופות של אותו השיעור עם מורה חופרת במיוחד היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?):היום כי היה קצר וגם כי אהובי הגיע הבנאדם שעשה לי את השבוע:המורה לספרות-היא לא הגיעה לשיעורים השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: לרוסיות שביניינו MAXIM- nejnosti. ציטוט השבוע: המורה לתקשורת ספרתית פונה בכעס לתלמיד (במבטא רוסי כבד) :" למה אתה מקשיב אותו? הוא יותר חשוב ממני?" התלמיד (באותו המבטא):"לא לא המורה אני מקשיב אותך! חבר'ה!!, תקשיבו אותה!!" חחחחחחח נפלתי מהכיסא מרוב צחוק.... מה שלום החבר? בסדר ברוך השם :) יוצא/סוגר?---- משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: kissss meeee תוכניות לשישי: לשבת בבית איתו תוכנית לשבת: להיות איתו ובערב ללמוד למבחן תוכניות לשבוע הבא: מבחניםמבחניםמבחנים

עעעעונההההההה

איך עבר השבוע בכללי?
מצוין!!!!!!
היום הכי גרוע השבוע (ולמה?):
שני. היו לי מצבי רוח מוזרים בגלל המחזור. וגם אמא הייתה במחזור עד רבנו כל הזמן כמו זוג נקבות מפגרות
... ואנחנו דווקא חכמות!!!
. היה מציק.
היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?):
חמישי. היה הכי מעניין!!!!!... קמתי ונסעתי למורה שלי לספרדית לשעבר בחיפה (לבדי!!!! שעה ומשהו נסיעה....), הרגשתי ממש טוב וגם נהגתי ממש טוב וזה גרם לי לגאווה עצמית
... חחח הקילומטרז שלי...
... אחרכך נסעתי ישר לידיד שלי שאימץ חתולה חדשה וכל כך חמודהההההה
ומשם הביתה להתרחץ ומשם לאוטובוס לאסוף את יאיר ומשם לבית שלי.... משם למסיבת תה אצל חברות שלי (הורדתי את יאיר בדרך).... זה משהו כזה שלנו - ולא, אנחנו לא חנוניות
. זה הכי מגניב בארץץץץץץץץץץץץץץ
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
יעלה. נראלי. היה לי מגניב ממממש איתה
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה:
מועדון ריקודים של אפרת גוש, שוב
ציטוט השבוע:
"כשאת עצובה, אני עצוב. כשאת שמחה, אני שמח. את אפילו טובה בשש-בש, ומעצבת מדהים.... טוב דיי נמאס לי להיות פג, אני חוזר להיות גבר, קבלי את הכל כמחמאות-היחידות-שתקבלי-ממני-עד-סוף-חייך". נאמר על ידי אסף ידיד שלי חחחח
מה שלום החבר?
סבבבבבבה
יוצא/סוגר?
יצא. אתמול
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת:
שאני מצטערת
שאבא לא הסכים לקחת אותו הביתה והוא היה צריך לתפוס טרמפים כי אנחנו נסענו לסבתא
וזה היה לי לא נעיםםםםםםם.....
למרות שהוא חיכה בערך 2 שניות... אבל עדין
תוכניות לחמישי:
עבר. ראה ערך עליון חחחחח
תוכניות לשישי:
מסיבה עם יאירוש'קה????
תוכנית לשבת:
להיות עם יאיר בסטלהההההההההההההההההההההההה
תוכניות לשבוע הבא:
נרלי עבודה. לסגור על עבודה סופסוף.. לסיים את ה-2 פרוייקטים שיש לי להגיש... להנות...
..... לארגן לחברה שלי מסיבת גיוס (היא לוחמת!!!).... להצליח בראיון עבודה..... להצליח אצל הרופא
.... להנות עודדדדדדדדד
... לעזור לחייל שלי במה שאוכל..... לעבוד...?
סופ"ש מצויין לכולםםםםםם

בוווווווו ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

החייל שלי חולהההההההה
מיום רביעי הוא מתלונן לי שהוא מצונן ולא מרגיש טוב (אז הוא רצה שאני אבוא לת"א לראות אותו ולחבק אותו והוא ירגיש יותר טוב, איזה נושי.. אבל לא יכולתי.) וביום חמישי שהוא חזר הוא דיי התמוטט אצלי על המיטה, אבל הוא נח ואז יצא עם חברים ואמר לי שהוא מרגיש יותר טוב
ואז הוא שתה דיי הרבה (שלא כהרגלו.........אני לא אוהבת שהוא שותה!!!!!... בהמשך לדיון הקודם!) והוא פשוט נפל ביום חמישי, ומאז הוא לא קם מהמיטה...
מסכן שלי... מזל שאני מטפלת בו
איזה
שאניייייייי חחחח

Conviction

New member
עוד 21 יום, here we come..

איך עבר השבוע בכללי? ממ.. נחמד כזה. היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): לא זכור לי. היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): ראשון וחמישי. ראשון - היה נפלאא! ירד גשם, וסופסוף הייתי בחוץ כשזה קרה!
הלכתי לי בגשם ועשיתי שופינג כל היום[בגשם!]. חמישי - אפילו שהתאכזבתי לגמרי שהחבר יוצא בשישי במקום בחמישי, יצאתי עם 2 חברות וחבר של אחת מהן למסעדה אחרי העבודה, והיה ממש ממש ממש כיף.
הבנאדם שעשה לי את השבוע: הוא
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: כל האלבום Unbreakable של הבקסטריט בויז. ציטוט השבוע: "אני אוהב אותך" (ועוד כל מיני וריאציות של המשפט הזה). D; מה שלום החבר? אחלה בחלה. היום יומולדת (:) יוצא/סוגר? יצא!
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: תעשה לי ילדדד! תוכניות לחמישי: הייתי מתוכננת לצאת איתו.. אבל ברגע האחרון הוא הודיע שהוא נשאר עוד לילה.
יצאתי עם חברים במקום. תוכניות לשישי: הוא היה אצלי, והיה נפלא..
תוכנית לשבת: מסעדה עם המשפחה לחגוג את סיום קורס קצינים של אחי. תוכניות לשבוע הבא: לא משהו מיוחד.. להמשיך לישון הרבה, לעבוד, לצאת, ולקוות שלא אחזור ללימודים. the usual.

למעלה