סופשבוע

לילי123456

New member
../images/Emo106.gifסופשבוע../images/Emo106.gif

איך עבר השבוע בכללי?
היום הכי גרוע השבוע (ולמה?):
היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?):
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה:
ציטוט השבוע:
מה שלום החבר?
יוצא/סוגר?
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת:
תוכניות לחמישי:
תוכניות לשישי:
תוכנית לשבת:
תוכניות לשבוע הבא:

עונה ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע בכללי? בסדר כזה.
היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): אתמול. כי רבנו :/ אבל השלמנו...
היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): יום ראשון. הוא עוד היה פה והיה ממש כיף, הכרנו פנקייקס וזה
הבנאדם שעשה לי את השבוע: חבר של אמיר, שהזמין אותי ליומולדת שלו למרות שאמיר לא בבית ולא יהיה במסיבה.
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: שלום חנוך - צרות טובות
ציטוט השבוע: "תחשבי פשוט. פתרי ת'שחור!!!" (חברה שלי - בעקבות הריב עם אמיר וההתמכרות שלי לשחור ופתור
)
מה שלום החבר? בסדר.
יוצא/סוגר? סוגר.
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: כמה שהוא מדהים וכמה שאני הכי אוהבת אותו בעולם.
תוכניות לחמישי: אולי אני הולכת עם חברה לקנות איזה תיק.
תוכניות לשישי: בערב אולי מסיבה...
תוכנית לשבת: אולי בערב אני הולכת לעצרת הזאת של החינוך בת"א.
תוכניות לשבוע הבא: הוא אמור לצאת לרגילה מתישהו שבוע הבא.. חוצמזה? אולי אני הולכת למשחק כדורסל עם חברה.

מאורי6

New member
MY סופ"ש!!../images/Emo6.gif

איך עבר השבוע בכללי? שבוע בסדר כזה... קרו דברים טובים אבל כמו ענן שחור מעיב מעל להכל. היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): לא היה יום ממש גרוע יותר מהחברים שלו
[נו, שאר הימים] היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): כנ"ל אבל עם חייבים לבחור אז כנראה יום שני כי אחרי כל הטרטורים היה שיעור מוצלח. הבנאדם שעשה לי את השבוע: מממ.. חברה טובה, המורה שלי לפיתוח קול וידיד טוב שזיינתי לו ת'שכל אתמול והוא הקשיב
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: כל מיני... בעיקר כל מה שקשור לאקס הטרי *סמיילי מנסה לא לבכות* ציטוט השבוע: "אני לא מתעצבן רק כי אני שומע את התמימות בקול שלך!" "איזה תמימות? אני מצוננת
" מה שלום החבר? יוצא/סוגר? משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: [לא יכלתי למחוק את השאלות האלה, מאור חייבת לענות בהפגנתיות שיבלוט שאין לה חבר!
] תוכניות לחמישי: מביאה את אחותי מבצפר, מתקלחת והולכת לקניון לקנות נזם מהמם שאני זוממת עליו.. בערב כנראה יוצאת... החבר החדש של חברה שלי נורא מרחם עליי שאני לבד בבית בזמן שהיא יוצאת..ברררררר תוכניות לשישי: עוד לא ברור תוכנית לשבת: כנ"ל תוכניות לשבוע הבא: ממממ כמו תמיד... פיתוח קול, שיעור משחק ... ביום שני אני נוסעת לחיפה לסוגשל ראיון עבודה.

McBlack

New member
מאמי... חמישי זה (עדיין) לא סופ"ש ../images/Emo6.gif

איך עבר השבוע בכללי? בינתיים רק חמישי, עד כה נחמד. היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): ראשון או שני. שיעמם לי בבית. היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): אתמול, רביעי... הוא חזר
הבנאדם שעשה לי את השבוע: איתמר או המורה לנהיגה השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: רן דנקר ועיליי בוטנר - כל מה שלא הספקתי לומר
גם כן ליגל הדביקה אותי!!!
ציטוט השבוע: איתמר: "אני רוצה את כל הזמן שבעולם איתך" אני: "אז בוא נגנוב לכולם את השעונים" + "בואנה, העות'מאנים השמידו את הביזנטים." - ידיד שלי, בדילאי רציני... מה שלום החבר? עכשיו... קשה לומר יוצא/סוגר? יצא משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: הייתי מחבקת ואומרת לו שאני אוהבת... תוכניות לחמישי: לא יודעת, בטח אבוא אליו כשיחזור, אולי נצא לאנשהו תוכניות לשישי: הוא בטח ירצה לצאת עם חברים שלו בערב תוכנית לשבת: אולי נלך לטייל תוכניות לשבוע הבא: 4 שיעורי נהיגה סה"כ
ביניהם טסט פנימי ודימויים... שיהיה לכולנו חמסופ"ש נהדר

לילי123456

New member
אני יודעת../images/Emo6.gif

זה סתם בגלל שרוב החברים של כולן נראה לי יוצאים חמשו"שים, וגם כששלי יוצא זה חמשו"ש אז הפכתי את זה כבר לסופ"ש

OgaliO

New member
../images/Emo188.gif

איך עבר השבוע בכללי? מצוין
אני בחופש מב"ס כבר שבוע, וכל יום יותר כייף מהשני
היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): ממ.. לא היה כזה
היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): ממ.. כולם חח.. לישון עד מאוחר איתו
ולהכין בבוקר ארוחת בוקר ביחד, ואז לסוע לשופינג קצת.. כייף.
הבנאדם שעשה לי את השבוע: ממ.. הוא
ואבא
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: באתי ממך - מוקי
ציטוט השבוע: ממ.. "תכרעי על ארבע"
המדריך בחד"כ שחושב שאני חתולה או משהו..
מה שלום החבר? מצויין
יוצא/סוגר? חופשה מיוחדת כל השבוע..
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: תפסיק לעשות לי פרצופים במצלמה
תוכניות לחמישי: ממ.. הוא ישן פה, בבוקר אני נסעתי עם אמא לשופינג והוא המשיך לישון.. בערב יוצאים
תוכניות לשישי: ישנים עד מאווווחר, ואז בטח נצא לאנשהו..
תוכנית לשבת: משחק שלו
וללמוד קצת
תוכניות לשבוע הבא: ממ.. ללמוד הרבה
, ולהכין דברים לגדנע .. |

lia2sh

New member
וואיי לא הרגשתי שסופשבוע

איך עבר השבוע בכללי? נחמד.. היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): היום... סתם הרגשה מגעילה... היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): אתמול.. היה לי כ"כ כיף עם חברה שלי... עשתה לי באמת את כל השבוע הבנאדם שעשה לי את השבוע: מאיה (McBlack) כי היא כ"כ חמודהההה אין!!! התאהבתי!
השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: בדד של סינרגיה.. ציטוט השבוע: "אין לי שור אבל יש לי סרטן.. רוצה סרטן? לאא תודה יש לנו מספיק סרטן בקריות"
חברה שלי ביציאה אתמול כשקיבלנו כרטיסי חיש גד מתנה... מה שלום החבר? חולה
יוצא/סוגר? סוגר משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: אני אוהבת אותך יותר מהכל מתוק שלי!!!!!
תוכניות לחמישי: אין תוכניות לשישי: להיות עם חברה שיוצאת לשבת... תוכנית לשבת: אין תוכניות לשבוע הבא: לקנות אוטו סופסוףףףףףףף

BaaaaaRi

New member
סופש"ש אה?! איך שהזמן עובר מהררר../images/Emo68.gif

איך עבר השבוע בכללי? נחמד כזה לא משהו יותר מידי מיוחד.. חח שבוע כמו כל שבוע היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): כמו בכל פעם ראשון לא שהוא גרוע אני פשוט שונאת אותו כי אז אני חושבת על כמה זמן יעבור עד שירין חוזר וזה מבאס אותי בעע... היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): אמממ אני אוהבת את יום חמישי וגם נראה לי שאני אצא היום לאנשהוא והיום התחיל לי ממש טוב עם שיחה של שעה וחצי עם יריני וכל החבריםש לו בצבא חח הבנאדם שעשה לי את השבוע: יריןןןן :] וגם חברות שלי..:) מהה הייתי עושה בלעדייהן?! השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: הרבה שירים..מממ אולי the way she move קצבי כזה=] ציטוט השבוע: " אז את מקשיבה יפה שלי קיבלתי עונש, לכתוב חמש מאות פעם לא לשמוע באמפי 3 ביום ובלילה " חחחחחחחחחחח הצבא הזה מה שלום החבר?מצווין .. העיר אותי ב12 חחח עצלנית שכמוותי דיברנו 10 דקות ואז לפני כמה דקות הייתי לנו שיחה ממש ארוכה של שעה ומשהו על חשבון הצבא:D עם כל החברים שלו הוא שמח מאוד:] יוצא/סוגר? סוגר חח לא כל יום פורים =] משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: ירין אתה יודע שאני אוהבת אותך הכי בעולם?!:] תוכניות לחמישי: חמישי אמממ... אולי סיבוב בעיר ואז לצאת עם חברות ידידים או סתם להישאר בבית:] תוכניות לשישי: לצאת לפאב או משהו.. או סתם לעשות ישיבה אצל אחת הבנות או אצלי :] תוכנית לשבת: לישוןן להיות בבית.. ואח"כ בערב קריוןן.. צריך לקנות דחוף בגדים...!! תוכניות לשבוע הבא: ראשון יש לי תיגוברים בבצפר.. שני סתם משעמם.. שלישי הטקס סיום של יריניי.. ואז בחמישי נראה יל שהוא יצא לרגילה הראשונה שלו יאיייייייי אני מתרגשת ^__^

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo15.gif עונה

איך עבר השבוע בכללי? בסדר כזה, עבדתי הרבה
היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): ראשון כנראה היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): אתמול טיול בת''א עם חברה וחבר שלה הבנאדם שעשה לי את השבוע: אליאנה השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: Paramore - Misery Business ציטוט השבוע: מה שלום החבר? כנראה בסדר יוצא/סוגר? כנראה יוצא
משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: היה נחמד אם הייתה יוצא לאפטרים לא רק בראשון תוכניות לחמישי: אין תוכניות לשישי: לעבוד ובערב לנסוע לאיזשהו מועדון תוכנית לשבת: לנוח תוכניות לשבוע הבא: לעבוד הרבה

MeWithoutU

New member
סופשבוע שלי

איך עבר השבוע בכללי? בסדר... היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): ראשון - כי חבר שלי היה בבסיס היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): שני - כי חבר שלי חזר משמירות של שבוע...(((= שבוע בלעדיו ואני מתחרפנת... הבנאדם שעשה לי את השבוע: חבר שלי(= השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: Akon - Sorry Blame It On Me ציטוט השבוע: אמממ...אין מה שלום החבר? בסדר יוצא/סוגר? יוצא...רק פעם ב...הוא נשאר... משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: "מה המצב?????" חחח הוא עכשיו חזר מהבסיס (יוצא כל יום)...אז עכשיו אני זזה אליו תוכניות לחמישי: להיות עם החבר בבית תוכניות לשישי: בבוקר - ללכת למעון (אני לומדת קורס מטפלות לגיל הרך)...ובערב לצאת עם החבר ועוד חברים להישתחרר קצת...(= תוכנית לשבת: אממ...נראה כבר... תוכניות לשבוע הבא: לא יודעת...()=

Clueless Maiden

New member
עונה ^^

איך עבר השבוע בכללי? כיף כיף כיף. חבר שלי בבית כבר למעלה מחודש (נכון שאתן מקנאות בי?). למי שלא זוכרת היה לו איזה ניתוח, לא משהו מסובך. ועכשיו הוא החלים וחוזר יום ראשון לצבא. היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): לא היה אחד כזה. ^^ היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): כמעט כל יום. אבל בעיקר הימים שבהם נפגשנו. הבנאדם שעשה לי את השבוע: הארנב שלי
כי הוא ממש חמוד. השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: זה ישמע נורא חנוני, אבל נתקע לי בראש נוקטורן כלשהו של שופן. ציטוט השבוע: " שהמזכירה שלי תתאם עם המזכירה שלך מתי נפגש" - דוד שלי מאמריקה שנחת בארץ לפני יומיים שעדיין לא יצא לי לראות. מה שלום החבר? בסדר. כל כך בסדר שבקרוב הוא חוזר לצבא. יוצא/סוגר? בבית. משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: שאני מתגעגעת ושאני לא רוצה שהוא יחזור לצבא. התרגלתי לחיים הטובים. תוכניות לחמישי: אין תוכניות לשישי: לשעשע את דוד ודודה מאמריקה תוכנית לשבת: אולי חבר, אולי דוד ודודה אולי לעשות סוף סוף שיעורים בפיזיקה. תוכניות לשבוע הבא: לנסות להתרגל ללהיות חברה של חייל שוב, אחרי חודש של הפסקה. לעשות ש"ב בפיזיקה. להתקדם בבניית הרובוט המאגניב "נבוכדנאצר", לבלות הרבה זמן עם דודה ודוד מאמריקה. וזהו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

yArDeN 15

New member
ארוך יצאאא

יאך עבר השבוע בכללי?היה בסדר גמור=] יום הכי גרוע השבוע (ולמה?): יום שני,החברה הככי טובה שלי התגייסה..וקצת הקשר כזה התנתק פתאום.. היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): אתמול,הייתי ברחובות בקניון עם חברה ממש ממש טוהבה,פעם היינו נוסעים פעמיים בשבוע לקניות ופתאום הפסקנו,כי היא עדיין בבצפר ואני כבר סיימתי.(קטנה ממני בשנה),אבל כל כך נהנתי אתמול =]! העשיתי מלא מלא קניות ואז החבר בא לעאסוף אותי מהקניון=] ו..קניתי לו ורד כזה יפה חח.. הבנאדם שעשה לי את השבוע: אביה, החברה שהלכתי איתה אתמול לקניון חח..היה מוי כיף=]! השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: אבא של שלומי שבת. ציטוט השבוע: אין אחד כזה.. מה שלום החבר? מעולה.. יוצא/סוגר?יוצא.. משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: בייב תחזור היום הביתה! ..בא לי ללהתכרכבל איתך מתחת לשמיכה,קר לי..!! תוכניות לחמישי:בייבסטר בערב.החבר שומר הלילה בבסיס..חוזר מחר בבוקר.. תוכניות לשישי:יוצאת עם החבר לאיזה מועדון בתל אביב משו-יש מסיבה לחברים שלו מהבסיס. תוכנית לשבת: כנראה טיול איפשהו עם המשפחה ואחר כך בערב עם החברה שהתגייסה,ואולי בערב עם הבייב שלי! תוכניות לשבוע הבא:עבודה עבודה ועבודה..

Ray512

New member
עונה

איך עבר השבוע בכללי? באופן כללי עבר נהדר. היום הכי גרוע השבוע (ולמה?): אתמול. הייתה לי איזו נרווזה מוזרה ולא מוסברת. כל כך התרגלתי להיות ליד חבר שלי, שלהיות לא לידו היה מוזר ומכאיב, אז פשוט פרצתי בבכי לאיזה רבע שעה. הוא נהנה מזה דווקא (בטלפון). היום הכי מוצלח השבוע (ולמה?): יום שלישי!
ישנתי אצלו והיה כיף. הבנאדם שעשה לי את השבוע: חבר שלי, בהחלט. השיר שהעביר אותי את השבוע הזה: замерзает солнце- Григорий Лепс. חולה על הזמר הזה. הייתי בהופעה שלו אפילו
ציטוט השבוע: לא זוכרת >< האמת שהיה לי אחד. אני זוכרת שעוד חשבתי לעצמי שזה ציטוט טוב ל"ציטוט השבוע", אבל כרגע לא זוכרת מה הוא היה
מה שלום החבר? לא יודעת. טרם דיברנו. יוצא/סוגר? משפט שהייתי רוצה להגיד לו בשנייה הזאת: בוא הנה
תוכניות לחמישי: אממ... לא יודעת. לסדר את הבית? תוכניות לשישי: אני מאוד מקווה שהוא יבוא אליי לסופ"ש. או משהו. תוכנית לשבת: הממ, שיעורים בפיזיקה, לצייר דברים לספר מחזור. לא יודעת. נראה. תוכניות לשבוע הבא: אין לדעת. אלוהים גדול.

למעלה