יום שישי

PerfectSP

New member
כן...תמיד...XD ../images/Emo190.gif

בדר"כ אני נכנעת.. אבל כשכולם נוסעים יחד, יש את הריב הכי גדול - מי יושב באמצע! XDDD

PerfectSP

New member
לא יודעת זה כזה..מגניבD: ../images/Emo190.gif

אנחנו ילדים עשוקיםXD

יום משעמם :/ ../images/Emo192.gif

שישי יום מייבש.. שעתיים מתמטיקה - עבר לאאטט כ"כ רציתי למות! שעתיים לשון - עבר יותר מהר כי רוב השיעור היה תרגול ועברנו על המיקוד לבגרות ... יצאתי מבי"ס ועד שדודה שלי באה לקחת אותי הייתי ספוגה!! חזרתי הביתה ושמרתי 4 שעותתתת על אחותי מתישש והחברות מתעצלות לצאת הערב.. לבית של מישהיי כי אי אפשר בחוץ כמובן :/ ערב טוב לכםם :)

גאולונת

New member
../images/Emo11.gif עוד מישהו קיבל צו ראשון?

לא ממש הבנתי... את הפתק שאומר שאני בכיתה י',שולחים עם השאלון הרפואי? או שרק אותו,בלי למלא את כל השאלון,כי ממילא ידחו לי את המועד? ובכלל זה נורא מלחיץ

PerfectSP

New member
ובגלל זה אני אקבל רק ביב'D: ../images/Emo190.gif

אם לא כמעט בסוף יב' XD

How I Disappear

New member
וואלה .. בדקתי עכשיו וזה לפי העברי

אז ניראה לי שאני אקבל בי"ב חח מגניב ..

5 דיסקים חדשים../images/Emo60.gif

ושלושה ספרים חדשים. כשהספרים ושניים מהדיסקים בחינם. אחחחח.

תודה D:../images/Emo60.gif

הממ ספרים- 'קפקא על החוף' / הרוקי מורקמי, 'המחוננים' / אסף צפור, 'צימר בגבעתיים' / אשכול נבו. דיסקים- Viva La Vida / Coldplay Sleeping With Ghosts / Placebo The Downward Spiral / Nine Inch Nails The Dark Side of the Moon / Pink Floyd על מי אני עובד / יוני בלוך הספרים ופינק פלויד ויוני בלוך היו בחינם D:

מורקאמיייי../images/Emo99.gif

אויש, הוא גאון. ואם את זוכרת שפעם דיברנו באמצע הלילה בערך וסיפרתי לך שאני לא מצליחה לעשות עבודה מפגרת בספרות, זה היה עליו.
[ודה, קיבלתי 100. סתם נו, כולם חוץ מ2 סתומים קיבלנו 100] וגם NIN ופלסיבו ופינק פלויד. אוח.

למעלה