פאק כמה סידרתי וניקיתי היום!!! ../images/Emo190.gif
עכשיו כשאני חושבת על זה וואיXD קמתי ב10...סידרתי את הערימת בגדים ואת המיטה וזה.. ואז ניסיתי לסדר את הערימה על השולחן,שחלק ממנה עוד פהXD ויש לי עוד ערימת ניירות מטורפת מאחוריי,ואתה לא יודע מה לעשות עם זה!! הרוב זה 101 פוסטרים ותמונות של להקותXD ולא זורקים חס וחלילהXD קיצר הצלחתי לסדר חלק ולצמצם אותהD: זרקתי ממנה עיתונים ישנים ודפים..ועכיו נשאר פוסטרים וכמה תיקיות^^ וגם ניקיתי אבק קצת כי זה היה נוראXD איזה 3 שעות עשיתי את זה עד שהבטן שלי כבר כמעט שאגה
זה בא בתקופות. היה מבחן בהיסטוריה ואז בלשון בשניהם 88. אח"כ היה מבחן בערבית ובמתמטיקה בשניהם 99. עכשיו היה פיזיקה,ספורט וספרות בשלושתם 90 XD אבל ביולוגיה נראלי הורס את הרצף..הוא הלך ממש רעXD והבא אחריו זה כימיה שזה קל..
בספורט היא ממש דפקה אותי>< התעמלות קרקע זה הדבר היחיד שאני טובה בו והכי טובה מכל הכיתה!@ כאילו גם ככה כל השאר אני מקבל בסביבות ה55-60 במקרה הטוב,אז מה רע לה?!
] שעתיים מטמתיקה, בלה בלה משעמם, שעה הסטוריה, חלון וספרות. בזמן החלון הלכתי עם רועיקי לקניון לאכול דימ-סאם ולקנות לחברה שלי מתנה, כי יש לה מסיבה היום ^^ אז קניתי לה חולצה חביבה בפול אנד בר ו...זהו
שיניתי תספורת ^^ היום עשיתי שביל בצד אז היה לי פוני בצד ולא משני צידי הפרצפת, ומלא החמיאו לי
מחר אופירקי ודודה שלי חוזרים להולנד, אז יש ארוחה פלצנית שכזאת...
זה התחיל שלא מצאתי מטרייה איזה רבע שעה אחרי זה כמעט נתקעתי במעלית אחרי זה המורה שלנו החליט לתת לנו עבודה מוזרה בשל"ח ואחרי זה המבחן המזדיין בלשון הלך חרא לגמרי. יופי.