יום שישי

PerfectSP

New member
פאק כמה סידרתי וניקיתי היום!!! ../images/Emo190.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה וואיXD קמתי ב10...סידרתי את הערימת בגדים ואת המיטה וזה.. ואז ניסיתי לסדר את הערימה על השולחן,שחלק ממנה עוד פהXD ויש לי עוד ערימת ניירות מטורפת מאחוריי,ואתה לא יודע מה לעשות עם זה!! הרוב זה 101 פוסטרים ותמונות של להקותXD ולא זורקים חס וחלילהXD קיצר הצלחתי לסדר חלק ולצמצם אותהD: זרקתי ממנה עיתונים ישנים ודפים..ועכיו נשאר פוסטרים וכמה תיקיות^^ וגם ניקיתי אבק קצת כי זה היה נוראXD איזה 3 שעות עשיתי את זה עד שהבטן שלי כבר כמעט שאגה
יום יעילD: רק ש"ב אין לי כוח..

PerfectSP

New member
אהההה,וציונים רודפים אותי! ../images/Emo190.gif

זה בא בתקופות. היה מבחן בהיסטוריה ואז בלשון בשניהם 88. אח"כ היה מבחן בערבית ובמתמטיקה בשניהם 99. עכשיו היה פיזיקה,ספורט וספרות בשלושתם 90 XD אבל ביולוגיה נראלי הורס את הרצף..הוא הלך ממש רעXD והבא אחריו זה כימיה שזה קל..

PerfectSP

New member
מה,למהXDDD ../images/Emo190.gif

בספורט היא ממש דפקה אותי>< התעמלות קרקע זה הדבר היחיד שאני טובה בו והכי טובה מכל הכיתה!@ כאילו גם ככה כל השאר אני מקבל בסביבות ה55-60 במקרה הטוב,אז מה רע לה?!

PerfectSP

New member
אמ... ../images/Emo190.gif

בטוח היה לי שלהם, השאלה היא אם שמרתיXD

hadarinke

New member
../images/Emo124.gifפוסטרים של נייטוויש אני אקח D:

אני אחסוך לך בלאגן שלם של פוסטר

PerfectSP

New member
XDDD ../images/Emo190.gif

היה מתישהו שחילקתי פוסטרים שלא היה לי כבר מקום לשמור, ואני לא זוכרת מה עשיתי גם עם נייטווישXD

hadarinke

New member
עביב, יא מגניב../images/Emo70.gif

[זכויות שמורות לאסטר על השם "עביב
] שעתיים מטמתיקה, בלה בלה משעמם, שעה הסטוריה, חלון וספרות. בזמן החלון הלכתי עם רועיקי לקניון לאכול דימ-סאם ולקנות לחברה שלי מתנה, כי יש לה מסיבה היום ^^ אז קניתי לה חולצה חביבה בפול אנד בר ו...זהו
שיניתי תספורת ^^ היום עשיתי שביל בצד אז היה לי פוני בצד ולא משני צידי הפרצפת, ומלא החמיאו לי
מחר אופירקי ודודה שלי חוזרים להולנד, אז יש ארוחה פלצנית שכזאת...

PerfectSP

New member
אני ממש לא מבינה את זה, ../images/Emo190.gif

איך אתם מספיקים בשעה חופשית אחת לצאת לקניון,לאכול,לקנות והכל?!@?#$%

hadarinke

New member
אני אסביר.

אם את חוצה את הכביש [במעבר חציה ^^] של התיכון את בדלת כניסה של הקניון

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

שתהיו בריאיםXD זה בערך כמו המרחק מהכיתה לספריה בשעות חופשיותD: וואו כמה הייתי בקניון אם הוא היה מול הבצפר עם השעות החופשיות שליXD

יום ממש מחורבן.><

זה התחיל שלא מצאתי מטרייה איזה רבע שעה אחרי זה כמעט נתקעתי במעלית אחרי זה המורה שלנו החליט לתת לנו עבודה מוזרה בשל"ח ואחרי זה המבחן המזדיין בלשון הלך חרא לגמרי. יופי.

hadarinke

New member
|חיבוקי מוחצי| ../images/Emo3.gif

יהיה טוב, וחוץ מזה עם המזל שלך את תקבלי במבחן ציון מעולה ^^

../images/Emo24.gif

ולא נראה לי שאקבל כמה שציפיתי, זה היה אמור להיות מבחן קל...

PerfectSP

New member
יוו!!!יש לכם מעלית???DDD: ../images/Emo190.gif

כשאני באה לדודה שלי תמיד אני ואח שלי רבים על מי לוחץ במעליתXD ~לי ולאחים שלי יש את הריבים הכי מטופשים.תמיד כשאנשים לא מהמשפחה צופים בנו הם כזה "מה?!"~

למעלה