דרגו~! O:

../images/Emo58.gif לשם הספר

1. אוצרות המוות 2. האסיר מאזקבאן 3. אבן החכמים 4. חדר הסודות 5. גביע האש 6. מסדר עוף החול 7. הנסיך חצוי הדם

והרי הדירוג:

(מהזוועתי למעולה) 7. Deathly Hallows
6. חדר הסודות. 5. אבן החכמים. 4. הנסיך חצי הדם. 3. האסיר מאזקבאן. 2. גביע האש. 1. מסדר עוף החול.

שלי

מהכי פחות אהוב להכי אהוב: 7. אבן החכמים 6. חדר הסודות 5. גביע האש 4. מסדר עוף החול 3. האסיר מאזקבאן 2. Deathly Hallows 1. נסיך חצוי הדם

Ronis13

New member
הדירוג שלי ../images/Emo103.gif

במקום האחרון: הארי פוטר וגביע האש במקום החמישי: הארי פוטר וחדר הסודות במקום הרביעי: הארי פוטר ואבן החכמים במקום השלישי: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם במקום השני: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן במקום הראשון: הארי פוטר ומסדר עוף החול אני בתחילת הספר השביעי אז עדיין לא הכנסתי אותו לדירוג.. אחרי שאקרא אותו, אוכל לדעת באיזה מקום הוא נמצא.

morobo

New member
שלי D:

במקום השביעי והאחרון: הארי פוטר וחדר הסודות. במקום השישי: הארי פוטר ואבן החכמים. במקום החמישי: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. במקום הרביעי: הארי פוטר וגביע האש במקום השלישי: הארי פוטר והאסיר מאזקבן
במקום השני: הארי פוטר And the Deathly Hallows
במקום הראשון: הארי פוטר ומסדר עוף החול

Ben kun

New member
אררגגג ><"הממ...../images/Emo69.gif"../images/Emo69.gif

אני אפתח את זה מחדש גם עוד חודש בערך, כשכולם כבר יסיימו לקרוא את הספר השביעי [וזה כולל אותי] אז...

rotemsss

New member
הדירוג שלי ../images/Emo9.gif

במקום האחרון: האסיר מאזקבאן במקום החמישי: מסדר עוף החול במקום הרביעי: אבן החכמים במקום השלישי: גביע האש במקום השני: הנסיך חצוי הדם במקום הראשון: חדר הסודות השני והשישי היו שניהם מעולים, אם היה אפשרי הייתי נותן לשניהם מקום ראשון, אבל בסוף נתתי לשני..

ororking

New member
מקפיץ אחרי שסיימתי את השביעי

בסדר יורד מהפחות טוב (אין ספר רע) להכי טוב... 7. אבן החכמים 6. חדר הסודות 5. האסיר מאזקבאן 4. הנסיך חצוי הדם 3. גביע האש 2. מסדר עוף החול (אחרי התלבטות קשה עם לשים במקום הראשון)... 1. למרות האפילוג הצולע מעט אין ספק שהוא הכי טוב בסדרה! DH RULEZZZZZZ

af90mor

New member
אהמ =]]

אצלי הדירוג הוא די קל, כל ספר יותר טוב מקודמוו!! =] מקום ראשון -אוצרות המוות מקום שני-הנסיך חצוי הדם מקום שלישי-מסדר עוף החול מקום רביעי-גביע האש מקום חמישי-האסיר מאזקבאן מקום שישי- חדר הסודות מקום אחרון-אבן החכמים

הדירוג שלי! ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo210.gif

מקום ראשון - גביע האש. מקום שני - הנסיך חצוי הדם. מקום שלישי - מסדר עוף החול. מקום רביעי - האסיר מאזקאבאן. מקום חמישי - חדר הסודות. מקום שישי - אבן החכמים. מעניין מה יהיה עם השביעי. מחר אני כנראה קונה. אני החלטתי בסוף ללכת על לקרוא באנגלית. אני גאה בעצמי!

Word Up

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

מקום אחרון - הארי פוטר ומסדר עוף החול מקום שישי - הארי פוטר וחדר הסודות מקום חמישי - הארי פוטר ואבן החכמים מקום רביעי - הארי פוטר והאסיר מאזקאבן מקום שלישי - הארי פוטר והנסיך חצוי הדם מקום שני - הארי פוטר וגביע האש מקום ראשון - הארי פוטר ורוחות המוות [אופס,רק בסוף שמתי לב שרשמתי עם ההארי פוטר בהתחלה
]

noamjen

New member
אוקיי, הנה שלי עם השביעי.

7 - קדושי המוות. 6- מסדר עוף החול. 5- אבן החכמים. 4- חדר הסודות. 3- נסיך חצוי הדם. והבחירה הבאמת הבאמת קשה 2- נסין מאזקאבן. 1- גביע האש.

LiRs Lullaby

New member
להלהלהלהלהלהלהלהלה

דירוג: 1. אוצרות המוות 2. האסיר מאזקבן 3. הנסיך חצוי הדם 4. גביע האש 5. מסדר עוף החול 6. חדר הסודות 7. אבן הפילוסוף

noamjen

New member
סיכום ביניים

אז בגלל שאין לי חיים ואני לא מצליחה לישון החלטתי לסכם את התוצאות עד כה, ללא הספר השביעי משתי סיבות - קודם כל כי הרבה לא דירגו אותו, דבר שני כי עצם העובדה שהוא עוד טרי מהמדפסות קצת מעוות את יכולת השיפוט של אנשים - לחיות ולחומרה ואולי עוד חודש, חודשיים, שנה הדברים יראו אחרת. עברתי על כל הדירוגים ונתתי ציון 6 - להכי שנוא עד 1 - להכי אהוב. כל אחד מהספרים קיבל לפחות פעם אחד ציון 6 ולפחות פעם אחת ציון 1, ככה שהדעות בהחלט חלוקות. למקום האחרון הגיע אבן החכמים עם 147 ניקוד כללי ו4.74 ניקוד ממוצע. נושף בעקביו במקום החמישי המאוד קרוב חדר הסודות עם 137 ניקוד כללי ו4.41 ניקוד ממוצע. כמעט כל המדרגים דירגו את שני הספרים אלא אחד אחרי השני, לא משנה באיזו מקום ברשימה. נתון מעניין. לדעתי אם היו באמת נותנים ניקוד לספרים מאחד עד עשר בלי קשר לשאר הספרים, שני הספרים האלה היו מקבלים ניקוד גבוה היותר, פשוט הם כל-כך שונים מהאחרים שהם נראים כמאין קבוצה נפרדת. במקום הרביעי מסדר עוף החול עם ניקוד כללי של 113 נקודות וניקוד ממוצע של 3.64. זהו הספר השנוי ביותר במחלוקת. הוא כמעט ולא קיבל את ציוני הביניים - 3 או 4, הרוב או שנאו אותו ממש או אהבו אותו ממש. במקום השנלישי - הספר השלישי האסיר מאזקאבן . ניקוד כללי 101, ניקוד ממוצע 3.25. לספר הזה רוב הציונים היו ציוני ביניים. במקום השני - הפתעה לפחות מבחינתי גביע האש! ניקוד כולל 83 וניקוד ממוצע 3.64. אתם כבר יודעים מהו המקום הראשון נסיך חצוי הדם ניקוד כולל 62 וניקוד ממוצע 2. ד"א, אם הייתי עושה ניקוד ממוצע בין אלו שכן דירגו את השביעי הוא היה יוצא המקום הראשון, אבל כמו שאמרתי כיוון שהמדרגים רק עכשיו סיימו לקרוא אותו, קשה להשוות אותו לספר שחלקם אולי קראו רק לפני 10 שנים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gifהדירוג שלי ../images/Emo13.gif אבן החכמים מסדר עוץ החול חדר הסודות גביע האש האסיר מאזקבאן הנסיך חצוי הדם../images/Emo106.gif את השביעי לא דירגתי כי אני קוראת בעיברית../images/Emo122.gif

black robe

New member
מדרגת../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

במקום האחרון: האסיר מאזקבאן. במקום השישי: אבן החכמים. במקום החמישי: חדר הסודות. במקום הרביעי: גביע האש. במקום השלישי: מסדר עוף החול. במקום השני: הנסיך חצוי הדם.
במקום הראשון: Deathly Hallows
אני עדיין לא מצליחה לעכל את זה שזה נגמר.

למעלה