דרגו~! O:

GalHarold

New member
נכון, אבל...

רק בגלל שספר דיכאוני יותר זה לא הופך אותו לפחות טוב. אני הכי פחות אהבתי את מסדר עוף החול כי הרגשתי מתיחה חסרת כל הצדקה של פרטים לא חשובים. אמנם אחד הדברים המקסימים ביותר בכתיבה של רולינג זה היכולת שלה להצחיק/לרגש/להוסיף נפח באמצעות דברים "פחות קריטיים" לעלילה המרכזית, אבל בספר הזה הרגשתי שזה ממש היה העיקר! מסדר עוף החול וההתנגדות לוולדמורט זה כאילו החלק השולי של הספר, הפחות חשוב- קצת בהתחלה וקצת בסוף. הרבה יותר נכון וממוקד היה לקרוא לספר "הארי פוטר ומלחמתו באמברידג'"! שזה עצוב. שלא תבינו לא נכון, הייתי מאוד בעד המגמה של הארכת הספרים ככל שמתקדמים, אבל רק כל עוד העלילה המרכזית מצדיקה זאת. את כל שאר הספרים קראתי המון פעמים, ואת זה היה לי קשה לקרוא אפילו בפעם השנייה לקראת צאת השישי. הספר פשוט ארוך מדי, עם תחושה ממוסחרת. רולינג קצת "מכרה" לדעתי את העקרונות הספרותיים שלה כדי לרצות את המעריצים עם ההסכמה הבלתי מדוברת שכל ספר יהיה ארוך מקודמו. שמחתי מאוד לראות שהיא כנראה הבינה את הטעות שלה, כי הנסיך היה אמנם קצר יותר ממסדר עוף החול, אך יישר קו עם שאר הספרים וחזר להיות ספר מקסים שקראתי בשקיקה מספר פעמים. ואת השביעי מאוד אהבתי. היא התעלתה על עצמה!

גליגל202

New member
../images/Emo221.gifבקשר למשפט האחרון...

צריך לרכז בהודעה אחת את כל הבדיחות של פרד וגורג....יהיה קורע, תחשבו על זה.!

DshirD

New member
אני גם לא מבינה!!!

לדעתי הוא צריך להיות מקום ראשון... כל התיאורים..והרבה קטעים מצחיקים...כל הזמן קורים דברים...ולדעתי זה ההפך ממריחה..וכשהוא נגמר אפילו רציתי שיהיו עוד עמודים

noamjen

New member
בגלל....

שדמבי מעצבן, והספר ארוך ומתמשך וחסר פואנטה. מבחינתי הוא עדיין יותר טוב מהשביעי כי הוא ספר באמת, השביעי רק נראה כסיום, וגם כי היו בו הרבה יותר מערכות יחסים וכו'. וגם כסיריוס מת!

vagz

New member
דירוג שלי

במקום האחרון:אבן החכמים במקום החמישי:חדר הסודות במקום הרביעי:גביע האש במקום השלישי:הנסיך חצוי הדם במקום השני:מסדר עוף החול במקום הראשון:הספר השביעי

Heirloom

New member
מה אתם

רוצים ממסדר עוף החול? במקום האחרון: cos במקום השישי: ps במקום החמישי: poa במקום הרביעי: gof במקום השלישי: ootp במקום השני: dh במקום הראשון: hbp אני עוד לא סגור האם dh ראוי להיות ראשון או לא, בינתיים השישי נשאר מקום ראשון.

נמנמ

אחרון: חדר הסודות חמישי: מסדר עוף החול רביעי: אזקבן שלישי: הנסיך שני: גביע האש ראשון: אני בעמוד 65, והוא כבר האהוב עליי O:

One Minute

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

במקום האחרון: אבן החכמים
במקום החמישי: האסיר מאזקאבאן
במקום הרביעי: חדר הסודות
במקום השלישי: גביע האש
במקום השני: מסדר |אוףטו
במקום הראשון~: הנסיך חצוי הדם. אממ, נראה לי אני אתחיל לכתוב כאן.. אז קוראים לי רועי, אני בן אחת עשרה וקראתי את ששת הספרים בעברית. לגבי השביעי, אני מחכה למשהו.
,

you know who16

New member
להלהלה

בגלל שכן סיימתי אני כן אדרג את הספר השביעי ברשימה^^ במקום האחרון: חדר בסודות במקום החמישי: אבן החכמים. במקום הרביעי: חדר הסודות. במקום השלישי: מסדר עוף החול. במקום השני: האסיר מאזקבאן במקום הראשון~: אממ השביעי (חח לא זוכרת מה התרגום שלו לעברית).

ולדמן

New member
כרגע-

האחרון-אבן החכמים. חדר הסודות. מסדר עוף-החול. האסיר מאזקבאן. גביע האש. הנסיך חצוי-הדם. הראשון:דאת'לי הולווס(אני לא מתרגם כי עוד אין תרגום רשמי לשם הספר),למרות שעוד לא סיימתי(אני בסופו) אני כבר בוחר בו לספר הכי טוב בסדרה,בגלל שהוא מבריק,מעניין ונותן תשובות לכל השאלות.

Shir Sparotty

New member
הוספתי גם ת'שביעי.. אי אפשר להתעלם ../images/Emo88.gif

מקום שביעי: מסדר עוף החול מקום שישי: אבן החכמים מקום חמישי: גביע האש מקום רביעי: חדר הסודות מקום שלישי: האסיר מאזקבאן מקום שני: רוחות המוות מקום ראשון: הנסיך חצוי הדם

Ben kun

New member
אין לי בבעיה שאנשים יוסיפו את השביעי../images/Emo69.gif

זה פשוט ש-אני- לא דירגתי אותו בין כולם כי אני רק בפרק 6, וסביר להניח שהוא יהיה במקום הראשון אחרי שאסיים לקרוא אותו.

../images/Emo3.gif

במקום האחרון: גביע האש
במקום החמישי: חדר הסודות
במקום הרביעי: אבן החכמים
במקום השלישי: הנסיך חצוי הדם
במקום השני: האסיר מאזקאבאן
במקום הראשון: מסדר עוף החול

גליגל202

New member
../images/Emo221.gif דירוג

מקום שישי: חדר הסודות מקום חמישי:מסדר עוף החול מקום רביעי:גביע האש מקום שלישי:אבן החכמים מקום שני:האסיר מאזקבן מקום ראשון: הנסיך חצוי הדם ספר שביעי עדיין לא קראתי
אז אני לא יכולה לדרג

דירוגי

בסדר יורד (1 הכי אוהב, 7 אוהב הכי פחות) 1) הנסיך חצוי הדם. 2) רוחות המוות. 3) האסיר מאזקאבן. 4) גביע האש. 5) מסדר עוף החול. 6) חדר הסודות. 7) אבן החכמים.

Dana Argamen

New member
שלי ../images/Emo13.gif

במקום האחרון: אבן החכמים במקום השישי: חדר הסודות במקום החמישי: גביע האש. במקום הרביעי: האסיר מאזקאבן במקום השלישי: מסדר עוף החול במקום השני: הנסיך חצוי הדם במקום הראשון: Deathly Hallows (כמעט לפי הסדר..
)

DshirD

New member
מדרגת

במקום האחרון: אבן החכמים. במקום החמישי: האסיר מאזקבן. במקום הרביעי: גביע האש. במקום השלישי: הנסיך חצוי הדםן. במקום השני: חדר הסודות. במקום הראשון~: מסדר עוף החול.

deathly hallows

New member
הדירוג שלי :

מקום אחרון: הארי פוטר ומסדר עוף החול. מקום שישי: הארי פוטר וחדר הסודות. מקום חמישי: הארי פוטר ואבן החכמים. מקום רביעי: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. מקום שלישי: הארי פוטר וגביע האש. מקום שני: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. מקום ראשון: הארי פוטר ורוחות המוות.

comaga

New member
Mine

מקום שביעי: מסדר עוף החול מקום שישי: אבן החכמים מקום חמישי: חדר הסודות מקום רביעי: האסיר מאזקבאן מקום שלישי: גביע האש מקום שני : הנסיך חצוי הדם מקום ראשון: רוחות המוות עם האפילוג! פשוט הספר הטוב ביותר בסדרה.אין כמעט רגע של שקט.הרהב מוות.הרבה אקשן.כמו שצריך.הספר הכי טוב שקראתי

למעלה