דרגו~! O:

Ben kun

New member
../images/Emo106.gifדרגו~! O:../images/Emo69.gif

איזה ספר הכי אהוב עליכם? ואיזה הכי שנוא? P: בגלל שלא סיימתי לא אדרג גם את הספר השביעי ברשימה:
במקום האחרון:
מסדר עוף החול.
במקום החמישי: אבן החכמים.
במקום הרביעי: חדר הסודות.
במקום השלישי: האסיר מאזקאבאן.
במקום השני: גביע האש.
במקום הראשון~: הנסיך חצוי הדם.

LoLo16

New member
אני יותר מידיי מושפעת..קראתי את זה כ-Drago../images/Emo3.gif

הוספתי מקום...
אחרון : מסדר עוף החול
שישי : חדר הסודות
חמישי : האסיר מאזקבאן
רביעי : אבן החכמים (מוסיפה אייקון...
שלישי : הנסיך חצוי הדם |כן שני : גביע האש
ראשון : רוחות/אוצרות המוות

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif למעלה של השם של הספר השביעי ../images/Emo3.gif

chronophobia

New member
גם אני יותר מידי מושפעת :p ../images/Emo175.gif

"אבל..לא כותבים ככה דראקו ס.ס"

וואו, זה נורא קשה.

במקום השישי: אבן החכמים.
במקום החמישי: מסדר עוף החול.
במקום הרביעי: חדר הסודות.
במקום השלישי: גביע האש.
במקום השני: הנסיך חצוי הדם.
במקום הראשון: האסיר מאזקבאן.
ומזל שלא רשמת את האחרון, כי למרות שסיימתי, לא היה לי מושג איפה לדרג אותו.. מיה.

chronophobia

New member
הדירוג שלי ../images/Emo175.gif

במקום האחרון: Prisoner of Azkaban במקום החמישי: Philosopher's Stone במקום הרביעי: Chamber of Secrets במקום השלישי: Order of the Phoenix במקום השני: Half-Blood Prince במקום הראשון~: Deathly Hallows (בלי האפילוג).

chronophobia

New member
תיקון...../images/Emo175.gif

במקום רביעי גביע האש במקום חדר הסודות...

undergraduate

New member
אני נהניתי מאד מהספר חוץ מהאפילוג ../images/Emo58.gif

שהשאיר משו לא טוב. למרות שהוא חמוד אבל מרולינג ציפיתי ליותר. כמו מה הארי עושה, מה ג´יני עושה, קצת רומנטיקה ביניהם, מי שר הקסמים מה עם ג´ורג´ אחרי שפרד מת. מה עם שאר הוויזלים. מה עם הוגוורטס מי מנהל אותו ומיהם המורים שם וכו´. רציתי 20 - 30 עמודים לגבי זה. אבל בכל זאת הנה הרשימה אחרון : חדר הסודות שישי : אבן החכמים חמישי : האסיר מאזקבאן רביעי : מסדר עוף החול שלישי : גביע האש שני : הנסיך חצוי הדם ראשון : רוחות/אוצרות המוות

cavallo

New member
היא אמרה מי שר הקסמים../images/Emo58.gif

קינגסלי שאקלבולט, מינו אותו אחרי שוולדומורט מת

rawsh

New member
אבל ../images/Emo58.gif

כתוב שהוא מונה רק כשר קסמים זמני. סביר שאח"כ החליפו אותו כשנבחר לתפקיד מישהו עם יותר ותק.

uw213

New member
אני

מקום שישי: מסדר עוף החול מקום חמישי: האבן החכמים מקום רביעי: חדר הסודות מקום שלישי: הנסיך חצוי הדם מקום שני: האסיר מאזבקאבן מקום ראשון: גביע האש בספר השביעי אני עדיין די בהתחלה (פרק שמונה) בקצב שלי יקח לי עוד איזה שבועיים-שלושה טובים לגמור אותו. עד עכשיו הוא חביב, איפשהו באמצע. (*רץ להמשיך לקרוא....*)

Giallorossi

New member
הדירוג שלי...

1. (7) Deathly Hallows 2. גביע האש (4) 3. (6) HBP 4. חדר הסודות (2) 5. אבן החכמים (1) 6. מסדר עוף החול (5) 7. האסיר מאזקבאן (3)

vagz

New member
אני חייב לשאול אותכם משהו

אפשר הסבר למה מסדר עוף החול מדורג אחרון\לפני האחרון? לפי דעתי הוא אצלי במקום השני אחרי הספר ה-7 ובגללו התחלתי ממש להתעניין לעומק בכל הסדרה מה רע בספר הספר שהוא דורג בין האחרונים?

uw213

New member
לדעתי...

הוא פשוט הרבה הרבה יותר מדי ארוך. כלומר, רולינג מתארת בערך את כל השיעורים בפירוט מלא בשבוע הראשון שלו בלימודים, את מי זה מעניין? יש כל הזמן רצון שתגיע לפואנטה. הוא גם מאוד מאוד דיכאוני. כלומר, הארי סובל אצל הדרסלים, מותקף על ידי סוהרסנים, כמעט מועף מהבצפר, לא מספרים לא כלום, האגריד נעדר, שלושת רבעי מהוגוורטס חושב שהוא טורף ולא מאמין לו, אמברידג' מתעללת בו וחותכת לו בבשר, ארתור וויזלי כמעט מת והוא מרגיש אשם, מגלים את צ"ד והוא כמעט מועף מהבצפר (שוב), יש את הבחינות, הוא מגלה כמה אבא שלו היה מרושע ולא ה"אבא המושלם שלצערו מת", סיריוס מת, הוא מספיק לריב איזה עשר פעמים עם החברים שלו, והורס לדמבלדור חצי משרד. וכל זה כמעט בלי טיפת אופטימיות, עם מעט מאוד קסם בניגוד לספרים הקודמים, אין פליאה חדשה משום דבר, והוא נותן תחושה מאוד מרה. אבל הוא עדיין לא רע, הקרב במשרד הקסמים מצויין, ויש כמה קטעים גאוניים ("ומי אני וג'ורג, השכנים ממול?")

למעלה