גביע - סיבוב 4

werds

New member
מתי אני יוכל לראות נגד מי אני בסיבוב הבא?

פעם ראשונה שאני מגיע לשלב כזה

הילידר

New member
כרגע 6-2

נגד טל מהפורום אמנם לא עליתי פיק (ועשיתי בשכל) אבל היה נחמד

get low

New member
עפתי

נמאס לי לבכות כמה שהמנוע דופק אותי העונה, והעונה רק התחילה. אני אתן לציונים לדבר: f.c. woodstock Player rating and team formation Team Attitude (Hidden) Tactic Normal Tactic skill (no tactic) Midfield weak (high) Right Defence weak (very low) Central Defence weak (very low) Left Defence poor (low) Right Attack inadequate (low) Central Attack inadequate (very high) Left Attack inadequate (high) HatStats 138 Defence 36 Midfield 45 Attack 57 LoddarStats 8.25 PStats 15.67 GardierStats 156 Vaginarator Player rating and team formation Team Attitude Play it Cool Tactic Attack on wings Tactic skill solid Midfield passable (low) Right Defence inadequate (high) Central Defence weak (low) Left Defence inadequate (high) Right Attack weak (low) Central Attack poor (low) Left Attack weak (very low) לא התקפה מדהימה אני יודע, אבל גם הגנה מעפנה שלו, ושליטה חזקה שלי (59 במחצית 67 בסיום).

get low

New member
וכרגיל, הנאחס של מחזור 4 לא נשבר

עונה 4 ברציפות, מאז שעליתי לליגה 6, אני נעצר בסיבוב 4.

זונע

New member
לא הגיע לך לנצח...אני לא מבין על מה התלונות

השליטה שלך לא הייתה כ-ז-א-ת מדהימה ועם התקפה של וויק אני לא מבין למה אתה מצפה

הילידר

New member
../images/Emo45.gif מצטרף לחבורת הרזים

שמתלוננים שהם בכלל משחקים בלי התקפה.

get low

New member
מול גם הגנה של וויק ופור

והשליטה שלי היתה 63% בממוצע, מספיק בשביל חלוקה של לפחות 7-3. הוא קיבל 3 הזדמנויות מדווחות שנכנסו כולן (!) כשההתקפה שלו שווה בערך להגנה שלי. אני קיבלתי 5 הזדמנויות מדווחות (רגילות, נניח שזה הגיוני), אבל מתוכן כבשתי רק אחת. מהאגפים קיבלתי 3 הזדמנויות - אחד נכבשה. פנדל שלי הוחמץ. והזדמנות אחת מהאמצע - הוחמצה. אני חושב שלקבל שני שערים מכל זה במקום שער אחד זה סביר מאוד. ו-3 שערים מ-3 המצבים שלו זה מאוד לא סביר.

get low

New member
אתה יודע מה, הרייטינג יגיד הכל:

התקפה שלי: רייטינג של 37 מול 36 להגנה שלו. הגנה שלי: רייטינג של 52 מול 57 להתקפה שלו. עד כאן כמעט שווה. ועם 63% שליטה ממוצעת בכדור, אני חושב שלא מוגזם לבקש ניצחון, או לפחות לא להפסיד...

רייטינג לא חייב להגיד משהו

יכול להיות לו 2 אגפים דיז הגנה ובאגף השלישי רייטינג של 100...זה תלוי גם באגפים (ואני אומר את זה בלי קשר למשחק הזה, אלא באופן כללי...)

DEANC

New member
ניצחון 2-0

בפעם הראשונה בסיבוב הרביעי ניצחתי, כיף
אני לא יודע אם צדקתי כשעליתי בנורמל אבל לא נורא, זה מה יש ונהנה עם זה.
הציונים שלו: טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה יוצא מן הכלל קישור בינוני (גבוה מאוד) הגנה ימנית חלש (נמוך) הגנה מרכזית עלוב (גבוה מאוד) הגנה שמאלית חלש (גבוה) התקפה ימנית סביר (גבוה) התקפה מרכזית עלוב (נמוך מאוד) התקפה שמאלית סביר (נמוך מאוד) HatStats 154 הגנה 41 קישור 60 התקפה 53
הציונים שלי: גישת הקבוצה רגיל טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה סביר קישור סביר (גבוה מאוד) הגנה ימנית סביר (גבוה) הגנה מרכזית בינוני (נמוך מאוד) הגנה שמאלית חלש (נמוך) התקפה ימנית בינוני (גבוה) התקפה מרכזית גרוע (נמוך) התקפה שמאלית סביר (נמוך) HatStats 173 הגנה 54 קישור 72 התקפה 47 יאללה סיבוב V!

avish12

New member
מצטרף לרז. הפסד 3-2 תמוה מעט

קישור מצוין (גבוה מאוד) הגנה ימנית עלוב (נמוך) הגנה מרכזית גרוע (גבוה מאוד) הגנה שמאלית גרוע (נמוך) התקפה ימנית טוב (גבוה) התקפה מרכזית עלוב (נמוך) התקפה שמאלית מעולה (נמוך) קישור סביר (נמוך) הגנה ימנית בינוני (גבוה מאוד) הגנה מרכזית בינוני (גבוה) הגנה שמאלית חלש (גבוה מאוד) התקפה ימנית חלש (גבוה) התקפה מרכזית חלש (גבוה) התקפה שמאלית סביר (נמוך מאוד) מי ניצח לדעתכם?

get low

New member
תן לי לנחש, השני

נראה לי, ואני לא צוחק, שכבר הכניסו למנוע שינויים נגד נורבגי. אתה מוזמן להסתכל על כל המשחקים שלי העונה, כולם ככה.

avish12

New member
אני הראשון, שהפסיד

ועם הדקות שחלפו אחרי ההפסד עיכלתי יותר ויותר שאתה צודק. אמנם שלטתי 59 אחוז בכדור בשתי המחציות, אבל עקפתי את ההגנה שלו פי שניים רק בשני האגפים, ואילו הוא עקף את ההגנה שלי פי שניים בערך בשלושת האגפים כלומר גם במרכז. ואכן, הוא קיבל שני שערים מהאגף החזק, אני קיבלתי שער מכל אגף חזק, אבל הוא הכריע בשער מהמרכז. הצבת השוער המאג הזקן (והראשי) שלי במקום שוער האינאד המחליף הייתה מביאה לי ניצחון, ככל הנראה. גם קצת מבאס שזה הרס רצף של 15 נצחונות (מאז ההדחה בגביע בעונה שעברה...). יאללה יש משחק חשוב בשבוע הבא, צריך לנצח בשביל כל מהמרי תפוז. אני קורא לכולם מכאן, המרו עליי. זה כדאי.

scso

New member
ניצחון 3-1 , על קבוצה מקום 2 בליגה 5

מקווה לקבל קבוצה הגיונית , למרות שסימתי בדירוג רע שנה שעברה.

Zedex

New member
כוסאמא של נימני

גם אבי , וגם ניר בדקה 100 לעוף מהגביע בגלל המנוע Hapoel-United ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה משחק רגוע טקטיקה התקפות מתפרצות היכולת בטקטיקה טוב קישור גרוע (גבוה) הגנה ימנית בינוני (נמוך) הגנה מרכזית סביר (גבוה מאוד) הגנה שמאלית בינוני (גבוה) התקפה ימנית גרוע (נמוך מאוד) התקפה מרכזית חלש (נמוך) התקפה שמאלית סביר (גבוה מאוד) alifot ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה מצוין קישור בינוני (גבוה) הגנה ימנית עלוב (גבוה מאוד) הגנה מרכזית בינוני (גבוה) הגנה שמאלית סביר (נמוך מאוד) התקפה ימנית חלש (גבוה מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך מאוד) התקפה שמאלית עלוב (גבוה) לא היה לי מצב אחד בשני משחקים !

למעלה