גביע - סיבוב 4

yossi alef

New member
4-2 ליריב, על פאשלות משלמים

כשמעלים הרכב טלאים מול קבוצה רצינית ועולים פיק זה מה שקורה... חבל מקווה לשיוויון..

yossi alef

New member
4-3 חוזר שוב לתמונה

קצת על מהלך המשחק: דקה 6 1-0 לי דקה 11 3-1 ליריב ! דקה 15 3-2 דקה 60 4-2 דקה 73 4-3

yossi alef

New member
הארכה שליטה ליריב של 53%

עוד 3 קבוצות בליגה אצלי הולכות להארכה. רשימת הבועטים דווקא הוכנה מראש. אולי יהיה שער זהב קטלני :(

yossi alef

New member
הפסדתי 5-4 :(

הדחה אכזרית, לומדים מטעויות..עונה הבאה אני אעלה יותר חזק בגביע..

yossi alef

New member
הציונים

בלי פיק הייתי עולה Red Gunners. Player rating and team formation Team Attitude (Hidden) Tactic Normal Tactic skill (no tactic) Midfield weak (high) Right Defence poor (very high) Central Defence passable (high) Left Defence poor (low) Right Attack inadequate (low) Central Attack solid (high) Left Attack inadequate (very high) fc kfar saba Player rating and team formation Team Attitude Play it Cool Tactic Normal Tactic skill (no tactic) Midfield weak (very low) Right Defence inadequate (very high) Central Defence passable (high) Left Defence passable (high) Right Attack passable (very low) Central Attack outstanding (very low) Left Attack passable (low)

yossi alef

New member
בגביע אולי קישור שווה יותר

נראה לי מוסיפים איזה יתרון לקבוצה הביתית מעבר ליתרון הביתיות

get low

New member
קישור אולי לא

כי אתה רואה את הציונים ואת החזקת הכדור, וזה מתאים. בדברים אחרים - אולי, בחיי שאני כבר לא יודע..

זונע

New member
שום הכנות מיוחדות

היריב שלי לא נכנס 3 ימים להאטריק, הוא לא משנה תמערך בכלל והוא יחסית חלש. הבעיה היחידה היא שהוא בליגה 4... מערך די רגיל(מוגבל בגלל האימון המסריח) אבל נקווה להפסד מינימלי...או אולי לגניבת ניצחון קטן. אפילו בועטי פנדלים סידרתי.

man31

New member
סיכויים של בערך 70% לנצח

שוב פעם אין לי מענה לקישור שלו מזל שהיחסי הגנה התקפה והתקפה הגנה לטובתי

get low

New member
f.c. woodstock - Vaginarator

352 רגיל - קישור פאסבל גבוה/גבוה מאוד בפיק, אבל ההתקפה תהיה ממש מעפנה, אני מקווה שעם הביטחון המעפן גם כן שלי (דיסנט) זה יספיק..

DEANC

New member
Chile Warriors - deancar

יריבה לאותיקה אך חזקה מאוד יחסית לגילה. היריבה אינה מחליפה הרכבים ולכן הציונים היו צפויים: טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה יוצא מן הכלל קישור בינוני (נמוך מאוד) הגנה ימנית חלש (נמוך) הגנה מרכזית עלוב (גבוה מאוד) הגנה שמאלית חלש (גבוה) התקפה ימנית סביר (גבוה) התקפה מרכזית עלוב (נמוך מאוד) התקפה שמאלית בינוני (גבוה מאוד) HatStats 144 הגנה 41 קישור 51 התקפה 52 אך עם חיזוק משמעותי בקישור עקב השינוי בין חוץ לבית וכנראה רוח צוות גבוה יותר. והפיתרון? הרכב ראשון מלא (למעט אחד הווינגרים שסופסל עקב פורם נמוך) שהשינוי היחיד בו הוא הצבת שחקן במגן הגנתי (במקום התקפי) על מנת לסגור את האגף החלש בהתקפת היריב. ציונים צפויים: קישור: טוב (נמוך) הגנה ימנית: סביר (נמוך) הגנה מרכזית: חלש (גבוה מאוד) הגנה שמאלית: חלש (נמוך מאוד) התקפה ימנית: בינוני (גבוה) התקפה מרכזית: גרוע (נמוך) התקפה שמאלית: סביר (גבוה) והתוצאה? עם שליטה בקישור, ב-2 אגפי התקפה ו-2 איזורי הגנה אני מצפה לניצחון. שיהיה לי בהצלחה.

למעלה