davidnavarro

New member
גם אני רוצהההה../images/Emo140.gif

שעת התחלה: 21:48 ספר אהוב: (אדם בצל, רק לא בחגורה) סרט אהוב: (פלזנטפילד,טרילוגיה של מלחמת הכוכבים) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: (Last Light, LeAnn Rimes, Queen, Bob Dylan) אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? (אדם של עקרונות, לעולם לא הפר את העקרונות שלי) מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? (כנות) ממתק: (ביצת השקולד של קינדר
) סרט מצויר: (אלאדין - וולט דיסני) קורנפלקס: (ברנקלפס, איך שלא מאייתים ת'מילה הזאת) מצבך החברתי: (רווק ומחפש
) גובה: (172 ס"מ) מידת נעליים: (אני חושב 42, זה אפשרי
, אני תקוע עם הניו באלנס שלי כבר שנים) צבע עיניים: (חום) אוהב/ת אותו? (למה לא?) צבע שער: (חום נוטה לבהיר מאוד) אוהב/ת אותו? (למה לא?) ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): (ימיני) חיות מחמד? (ממש לאאאאאאאאאאאא
) במה אתה עובד? (משרת סטודנט) דעה פוליטית: (שמאלני... אף אחד לא מושלם
) שעת סיום: (21:54) המשך אחר כך...

RichardSmith

New member
הממ

מלחמת הכוכבים בעייתית... מה דעתך על הסרטים החדשים? האפקטים כמובן... אבל המשחק עצמו?...

SpyKid

New member
יותר מדי פוליטיקה ורומנטיקה.

אבל הקרבות מגניבים.

RichardSmith

New member
הקרבות די חלשים...

בחורה שאומרת יותר מדי רומנטיקה?!
סליחה על השובניזם...

SpyKid

New member
יחסית למה?

כלומר, יחסית לקרבות בסרטים הישנים? וכן, רומנטיקה זה משעמם. במיוחד איך שזה מתואר שם.

SpyKid

New member
שמעתי על הסרט הזה,

אם יש שם קרבות אולי אפילו אראה אותו

RichardSmith

New member
סצנה נהדרת של מלחמת חרבות.

אין יותר מדי קרבות... חמש סצנות אולי. אבל הסרט מומלץ בחום.

davidnavarro

New member
סרטים חדשים כאלה

סרטים חדשים כאלה שווה להשים אותם בקטגוריה הזאת היא ממש קצרה, סרטים חדשים הם לא כאלה שווים או בעלי ערך מוסף, אם אתה מתעקש... הייתי אומר שברוס הגדול מכולם! זה היה סרט טוב.

RichardSmith

New member
בסדרה...

הכוונה היא שלוקאס יצר את 4-6 בשנות ה 70 ואת 1-3 בימינו. קצת מפריע שבסדרה שכרונולוגית מופיעה קודם, יש טכנולוגיה יותר מתקדמת...

SpyKid

New member
-=-

שעת התחלה: 21:55 ספר אהוב: קשה לי לחשוב על משהו מסוים, או אפילו על רשימה קצרה. טוב, אולי "אתה בטח מתלוצץ, מיסטר פיינמן". סרט אהוב: לא חושבת שיש כזה להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: Elvenking אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? אם הכוונה לחוקים שהם לא ברורים מאליהם, אז אני מניחה שלא אעשה במכוון משהו רע למישהו (במיוחד אם זה מישהו שאכפת לי ממנו, אבל גם באופן כללי), אני מניחה שגם לא אוכל בשר (אני צמחונית). וגם דברים כמו סיגריות או סמים (שאר העקרונות שלי יותר פופולריים). מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? אינטליגנציה וחוש הומור. ממתק: שוקולד סרט מצויר: Fullmetal Alchemist קורנפלקס: לא יוצא לי ממש לאכול קורנפלקס מצבך החברתי: זה לא נקרא בד"כ "מצב משפחתי" או משהו כזה?
מצב חברתי מתקשר אצלי ל"חנונית". בכל אופן, יש לי חבר. גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע עיניים: חום אוהב/ת אותו? תמיד העדפתי ירוק צבע שער: שטני בהיר אוהב/ת אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? חתולה במה אתה עובד? כלום דעה פוליטית: שמאלנית? שעת סיום: 10:00

יאללה, למה לא ../images/Emo151.gif

שעת התחלה : 21:56 ספר אהוב - פרפרים בגשם, כל בית צריך מרפסת, נשים מתוך קטלוג, ועוד ועוד ועוד סרט אהוב - חומות של תקווה, תעביר את זה הלאה להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: incubas, a perfect circle, jason mraz, pink ployd, led zepplin ואני לא אמשיך..
אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם - לשים לב שלא מנצלים אותי יותר מידי, בעיקר בלימודים. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? - היכולת להצחיק ולצחוק. ממתק: אגוזי ובאונטי (נו, זה עם הקוקוס) סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות
מצבך החברתי: במערכת יחסים גובה: נושא בעייתי... 154 בערך מידת נעליים: 36-37 צבע עיניים: ירוק אוהב/ת אותו? כן צבע שער: ג'ינג'י אוהב/ת אותו? מאוד! ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? הכלב שלי! במה אתה עובד? בספריית האוניברסיטה חחח דעה פוליטית: שמאל מתון שעת סיום: 10:02

lollapalooza

New member
../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 2230 ספר אהוב: (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) "כמה טוב להיות פרח קיר" סרט אהוב: (כנ"ל) "בלוז לחופש הגדול", "סינמה פרדיסו", "שמש נצחית בראש צלול" להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: כל דבר שמכיל את פורטיסחרוף אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לא לשקר לעצמי, לא לפגוע באחרים בכוונה. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? טוּב לב ממתק: קינדר בואנו סרט מצויר: בטלוויזיה? "הקטקטים"
קורנפלקס: דליפקאן מצבך החברתי: (רווק, נשוי וכו') במערכת יחסים גובה: מטר שישים ומשהו, אני מניחה מידת נעליים: 40 צבע עיניים: כחול-צהוב-אפור-ירוק אוהב/ת אותו? כן
צבע שער: חום אוהב/ת אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימין חיות מחמד? אין במה אתה עובד? בכלום דעה פוליטית: נוטה לימין. לא מתעסקת בפוליטיקה שעת סיום: 2233

ChilD SouL

New member
אוקה.

שעת התחלה: 22:31 ספר אהוב: יש הרבה. אני אוהבת את רוב הספרים של דניאל סטיל ורם אורן [למרות שאני לא אוהבת ספרים של סופרים ישראליים...]. סרט אהוב: ארמגדון.
להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: לא חושבת שיש לי כאלה. אני שומעת כל מה שיפה בעיניי וזהו... אין לי אפ'חד שאני אוהבת יותר מהאחר. אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? אהמ... מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? חוש הומור. ממתק: אני מעדיפה דברים מלוחים וחריפים. אבל אם ממש תלחץ אותי לקיר אז שוקולד מריר. סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: כריות.
מצבך החברתי: רווקה. גובה: 1.70 מידת נעליים: 40 צבע עיניים: כחול. אוהב/ת אותו?
צבע שער: חום\חום בהיר. אוהב/ת אותו?
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): כעיקרון מאז שהיה לי שבר ביד ימין [ואני ימינית], דיי הרגלתי ת'עצמי לכתוב גם ביד שמאל אז... אני יכולה בשתי הידיים אבל מעדיפה בימין, יותר מהר. חיות מחמד? 2 הורים.
במה אתה עובד? פרח נחשב
מחפשת... דעה פוליטית: ימין קיצוני. שעת סיום: 22:35

dudmel

New member
../images/Emo88.gifיוכתר RichardSmith לסגן המלכה

ליר לאלתר!

למעלה