RichardSmith

New member
משחק השאלות ע"פ אדם. ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: ספר אהוב: (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מצבך החברתי: (רווק, נשוי וכו') גובה: מידת נעליים: צבע עיניים: אוהב/ת אותו? צבע שער: אוהב/ת אותו? ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? במה אתה עובד? דעה פוליטית: שעת סיום: המשך אחר כך...

RichardSmith

New member
עונה. ../images/Emo2.gif

שעת התחלה: 9:41 ספר אהוב: (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) ארג, מי שואל כאן את השאלות?
בעיקרון, כל מה שמוגדר כמד"ב ופנטזיה כמעט.
ילד מלחמה, המוסד השמיימי, אנדר, רומח הדרקון, כישור הזמן והיד עוד נטויה... סרט אהוב: (כנ"ל) נפלאות התבונה שר הטבעות פאי ועוד ועוד... להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: סטינג, ביטלס, מטאליקה, פינק פלויד אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לא אעשן. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? עזרה לזולת.
ממתק: פררו רושה. סרט מצויר: גברים בחלל (כנראה, סדרה מצויירת) קורנפלקס: קראנצ'י נאט. מצבך החברתי: (רווק, נשוי וכו') רווק גובה: 1.74~ מידת נעליים: 42~ צבע עיניים: ירוק. אוהב/ת אותו? זה בסדר... צבע שער: חום בערך. אוהב/ת אותו? הוא בסדר... ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? נא במה אתה עובד? פר"ח בערך. דעה פוליטית: ימין ליברל שעת סיום: 9:45

dudmel

New member
אממממ... הנה

שעת התחלה: 21:38 ספר אהוב: 1984, כשניטשה בכה, על העיוורון, אהבה בימי כולרה, המאהב, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. סרט אהוב: לא מת על סרטים, לא זוכר את הפעם האחרונה שהייתי בקולנוע. להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: הדג נחש, משינה, פרל ג'אם, מטליקה ועוד הרבה. אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? אין שום דבר שאני יכול להגיד בבטחון מלא שלעולם לא אעבור עליו. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? אכפתיות, דאגה לזולת. ממתק: כל דבר מתוק הולך... סרט מצויר: סאות'פארק - הסרט. קורנפלקס: כריות. מצבך החברתי: רווק מושבע. גובה: 1.70 מ' מידת נעליים: 42 צבע עיניים: חום אוהב/ת אותו? לא אוהב ולא לא אוהב צבע שער: שחור אוהב/ת אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? שני כלבים אצל ההורים. בדירה שלי לצערי אני לא יכול להחזיק כלב כי אני נמצא מחוץ לדירה קצת יותר מדי זמן במהלך השבוע... במה אתה עובד? שליח פיצה. דעה פוליטית: אממ... די מתוסבך עם עצמי, לא הצבעתי בשתי מערכות הבחירות האחרונות. שעת סיום: 21:51

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif ספר ענק

קראת את הריפוי של שופנאואר? גם מעולה.

dudmel

New member
יוווו... שכחתי כל כך הרבה להקות

וזמרים - ממש על קצה המזלג: החברים של נטאשה, ארקדי דוכין לבד, פורטיסחרוף ביחד, פורטיס לבד, סחרוף לבד, איפה הילד, ויש עוד המון, באמת...

d e m o sthenes

New member
איך אתם נהנים ממוסיקה ישראלית?

לי אישית נראה שאנשים בודדים פה בארץ יודעים לעשות מוסיקה.

RichardSmith

New member
תגדיר לדעת לעשות מוזיקה...

זה הרי לא עניין של כסף, רק כישרון. מה שכן, הפקות בחו"ל יותר מושקעות...

אחלה ספרים!

אם אהבת את 1984 בטח תאהב גם את "עולם חדש מופלא"... וקראת את שאר הספרים במדריך לטרמפיסט?דיי הבן אדם הזה גאון פשוט...

dudmel

New member
קראתי את כל הסדרה של המדריך

לא שמעתי על עולם חדש מופלא - גם של אורוול? אם כן אני רץ לקרוא...

PianoGirl20

New member
לא. Brave new world .

למדנו על זה במושגי יסוד בתקשורת, וראינו את הסרט.. דווקא נראה מאוד מעניין אבל לא יצא לי לקרוא את הספר.

dudmel

New member
המממ... נראה לי שקראתי אותו באנגלית

ממש ממש מזמן. לא התלהבתי במיוחד

לא התלהבת?

אולי זה בגלל שאנגלית מוציאה חשק לקרוא כל דבר שהוא? ..בכל מקרה..לפי דעתי הוא אחד מהספרים הטובים ביותר.

למעלה