BarakOnLine

New member
אדום לנימני

vn rule היקרה מקננת בי הרגשה מוזרה שאת לא ממש אוהדת הפועל כי אם מתחזה אני לא נביא ואני ממש לא יודע כיצד היה מםתיים הדרבי ללא ההרחקה של נימני אבל לרחם על הבכיין הלאומי ולנםות לםנגר עליו ניראה לי פטתי , חוץ מזה עדיף לשחק מגעיל ולנצח את הדרבי את ההצגות הפועל שומרת למשחקים באירופה אז על תיגעלי ועל לך להיות עצובה אלה אם את אוהדת מכבי....

על האש

New member
תמיד טענתי שנימני אדום ../images/Emo6.gif

נמני אתה לא אלוהים ואלוהים לא איתך
תפסיק לבעוט בשופטים ! יום אחד כמו היום הם ידרכו עליך חזרה וטוב שכך הייתה אווריה נפלאה מרגשת ומדהימה מלחמה נפלאה של האדומים שלנו וגול אחד ששוב יכל להסתיים ביותר אומנם גם שתי הצלות של שביט של גולים בטוחים טוב שמכבי נזכרו לשחק בדקה ה85
ולמני ומשפחתו שוב החלמה מהירה מאווד מצפים לראות אותך חזרה על המגרשים בקרוב ומי ייתן והתפילה היום תשא הצלחה והבריאות תשוב אליך מני ומשפחתו תהיו חזקים ! עד המוות הפועל !!!

א פ ר ו ח

New member
תודה לך דרור קשטן

תודה ל...... שביל אלימלך אילן בכר יגאל אנטבי שמעון גרשון אסי דומב אישטוון פישונט גאבור הולמאי סלים טועמה יוסי אבוקסיס פיני בלילי סרגיי קלצ´נקו עמרי אפק בן לוז אין מתוק מניצחון ברדבי...אין !!!!!!!! ----------------------------- אפרוח
תל אביב -----------------------------

y2002

New member
במיוחד שיש שופט מטומטם...

כמו חיים יעקב -הא??

y2002

New member
שופט מטומטם ועיוור...

הוא לא ראה שאבוקסיס כיסח!!את בן-דיין???

על האש

New member
אז זהו שהוא לא ! כיסח אותו

ושום דבר שנעשה במגרש לא נותן לנמני זכות לשחק את אלוהים ובגיע הזמן שפעם אחת הוא ילמד :מאיפה משתין הדג" ולא יעשה פוזות שלא צריך חסל סדר ההתבכיינות !!! יש קבוצה אחת בת"א והיא כולה בצבע אדום לוהט!

y2002

New member
לא ראית טלוויזיה??

ראו ברור! אבל הפסיכי התעלם! חיים יעקב תתפטר!

באד בוי מתוק שלי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

חיכיתי חיכיתי ומי לא בא ? באדבוי אני כל כך מתגעגעת איפה אתה ? מקווה שתהיה פה מחר נשיקות וחיבוקים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

כנרת מתוקה שלי

אני לא יכול לישון בלילה בגללך ובגלל הדרבי.אבל אני הולך לכלא צבאי

מאיר הכל עובר ../images/Emo25.gif

מאיר הכל עובר בחיים . קח הכל בקלות . ימי הכלא יעברו. ובקשר לדרבי . יהיה עוד אחד אולי בגמר גביע הטוטו? באמת יהיה בידור . בכל אופן אני מקווה שנעבור את סכנין ואתם את אשדוד ונפגש . שתהיה הצלחה לאדומים מחר . חייבים לעבור את סכנין באש ובמים ננצח את כולם כפליים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
שום בצל יין

שמאלני

New member
כמה כסף?

כמה כסף שילם תאומים לשופט,לא כי אני רוצה לדעת אם זה עולה הרבה ולוני יוכל לעמוד בהוצאות למשחק שיהיה לנו מול מכבי חיפה שישר יוציא את בנזיון. בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר,שחקן הולך להתלונן לשופט יש לו זכות מתוקף תפקידו כקפטן קבוצה. השופט הולך ונתקל אני שוב חוזר ונתקל ברגל של נמני. הוא מסתובב רואה את נמני וישר מוציא אדום. אני מתערב איתכם אם זה היה גרשון ולא נמני אני בספק אם גרשון היה מקבל צהוב. והנה אני מביא לכם הוכחה בנוסף למצלמות הטלויזיה איך השופט החרא הזה משקר. אתמול הוא היה נחרץ בדעתו שהוא הוציא לנמני את הצהוב ולא היה אפשר להזיז אותו מעמדתו הוא היה כל כך בטוח,והיום הוא הגיש את דו"ח השיפוט ומה כתוב בדו"ח,כמובן חוץ מהמשחק גם את התקרית עם נמני. "עם הגעתו אלי נוצר מגע בין רגלו לרגלי שהביא אותי למצב של מעידה". תשימו לב איזה שינוי מאתמול בערב לא ראיתי כזה שינוי הצרתית. אתמול הוא היה כל כך בטוח אין אי אפשר היה להזיז אותו מדעתו ומה הוא כותב בדו"ח השיפוט,"עם הגעתו אלי נוצר מגע". מה זה נוצר מגע? יא חרא זבל,נוצר מגע,טוב מאוד שאתה מודה. הבן אדם הלך ואז "נוצר מגע" והוא מעד,בשביל זה אדום??????? נגיד שאתה לא בטוח,אז תוציא צהוב,יא חתיכת זבל. חיכתי למשחק הזה כל כך לא היה אכפת לי אפילו שהייתם מנצחים 0-2 זה כבר לא היה זה בשבילי שנמני יצא. המנוע של מכבי המנהיג שלה הורחק רק כי "נוצר מגע". מה לא קורה שבן אדם הולך ונתקל ברגלו של חברו והוא נופל,אז הוא נותן לו מכות? כרטיס אדום זה כמו מכות מבחינת שיפוט.מאז כבר יצא לי החשק לראות את המשחק וכבר לא ציפיתי לנצחון ציפיתי שתקרעו אותנו,אבל החזקנו מעמד יפה עד הדקה ה-69´. כזה שיפוט חרא לא ראיתי בחיים שלי,חוץ מזה שיש לכם שוער טוב על זה אין מה לדבר והיינו יכולים לצאת בתיקו. שחקתם גרוע חבל"ז. אפילו קלשנקו אמר ששחקנו יותר טוב לידיעות אחרונות,וזה עוד ב-10 שחקנים. לא נורא נקווה לטוב.

על האש

New member
אני רוצה להבין משהו אחד ולתמיד ../images/Emo123.gif

לא נמאס לכם לבכות ולהתבכיין לכול העולם??? נוצר מגע לא נוצר מגע השופט בן זונה השופט הומו וכו´ את כול התסכול על אי הצלחה אתם מוציאים על השיפוט לעזאזל??? מה נסגר? מכיוון והשופט היה בגבו לנמני לא ניתן לקבוע עם אכן הוא נתקל בוא אוו שאכן נמני"הכניס לו קטנה" אני לא בטוח שהייתה טעות שיפוט לאחר שראיתי את הארוע וגם איגוד השופטים נתן לחיים יעקוב ציון 8 והביעו שביעות רצון מצורת ניהול המשחק וגם במידה ואכן הייתה טעות שיפוט טעויות קורות פעם לצד הזה פעם הבא לצד אחר וגם לכם לא חסר שזכיתם אין ספור לטעויות שופט שנבעו מהפקר אז תפסיקו להוציא את כול התסכול שלכם על שופט כדורגל ותתחילו להתמקד בבעייה האמיתית שלכם שעבור קבוצת צמרת שרוצה להאבק על האליפות אתם לא טובים מספיק וחלאס לחפש תירוצים והתקוממיות נגדכם וחלאס להרגיש מקופחים תתחילו להתרכז בבעיות הקבוצה שלכם שלא מתפקדת כבר הרבה מאווד זמן העונה כמו שצריך ותפסיקות להטפל לתפל !

שמאלני

New member
אהה נכון...

אם השופט היה עושה את זה לקלשנקו או גרשון,ישר הייתי רואה פה עמודים שלמים שהשופט ככה והשופט ככה כמו שאנחנו כותבים וזה לגיטימי לגמרי. כל אוהד קבוצה כותב זאת אם הקבוצה חשובה לו. אבל כנראה הקבוצה הקומוניסטית לא חשובה לך אז אתה לא היית כותב,למרות שאני מוכן לחתום לך שאתה הראשון שהיית משאיר פה הודעה כמו למשל,"השופט מושחת". אבל בכדי להוכיח שאני לא סתם כותב דברים הנה מספר דברים שאמר אברהם גרנט על אותו שופט בן זונה,"הפסדנו שני משחקים העונה ובשניהם שפט חיים יעקב". אז כנראה שהוא לא רק אותנו דופק ולא רק לנו יש טענות יש לעוד קבוצות צמרת טענות. בואנה הלוואי שיזה שופט ידפוק אותכם כל כך חזק ואז אני רוצה לראות אם כל הפורום הזה לא יתמלא במחאות על השיפוט הגרוע. ברור שתכתוב שראית ונמני בעט בו הרי אתה אוהד הפועל אז מה תכתוב ההפך,למרות שקלנשקו הודה שאנחנו שחקנו יותר טוב בדרבי,אבל זה כבר עניין אחר. בכל אופן אתה צודק שאנחנו לא משחקים טוב כבר תקופה ארוכה,אבל זה בגלל מה שקורה בקבוצה. מני לוי חטף דום לב,וזה השפיע קשה על הקבוצה. כל כך רצינו לנצח אותכם,אבל מאז שהשופט הוציא את האדום שלא בצדק,לא היה מאותו רגע ערך ספורטיבי למשחק.

על האש

New member
תראה תשמע תבין ...

קודם כול למרות שאני פנאטי לקבוצה שלי אני משתדל לא תמיד אבל משתדל להיות אובייקיטיבי חוץ מהדקה ה85 ומעלה לאיזה מצב אחד שסיכן את השער הגעתם תזכיר לי??? לא שהפועל הגיע ליותר הזדמנויות הגיע לשניים ניצלה אחד סוף סיפור ! הייתם יותר טובים עד ההרחקה??? ממש ממש לא היה משחק שקול לשני הכיוונים ששתי הקבוצות מסרבות להגיע למצבים הייתה הרבה מלחמה כן אבל מצבים? ממש לא שוב לגבי השיפוט אולי גם אני הייתי כותב נגד השופט אבל אני לעולם לא יאשים שופט ביכולת כושלת של קבוצתי בניגוד אליכם שמנסים להאשים ת´שופט ולתת תריוצים ליכולת עלובה של קבוצתכם מזה זמן רב להזכירך לא כבשתם כבר שלושה מחזורים !!! על מה ולמה אתה בוכה על השיפוט??? המצב במדבי לא סימפטי? נכון אולי מה שקרה למני השפיע וברור שהמצב לא סימפטי אבל הוא לא תירוץ...גם להזכירכם מה התירוץ בהפסד לפ"ת ? שהששער הראשון הובקע מנבדל ברור? ומה עם שתי הגולים השניים 1:0 זה לא סוף העולם מה אתה אומר שעם לא היו מאשרים את השער המצב היה הפוך? ומה עם כול האופסיידים הברורים שלכם נגד הפועל באר שבע למה לא התלוננתם על השיפוט במשחק הזה? לסיכומו של עניין הפסדתם איבדתם נקודות!!! תפסיקו להאשים את כול העולם ולהיות צדיקים תמימים ומסכנים טעויות שיפוט קורות "למרות שלא הוכח שאכן זאת הייתה טעות שיפוט " תבדקו קודם מה קורה אצלכם במערכת מה לא דופק !!! תעשו בדק בית למה הקבוצה שלכם לא פוגעת ותזכרו תמיד שטעויות תמיד יפגעו בקבוצה זאת אוו אחרת זה לא תירוץ לכשלון קבוצתי !

y2002

New member
צהוב עולה זה מכבי...

ולמרות שיש שופטים מושחטים! אנחנו נצליח!!!

../images/Emo31.gifכרטיס אדום זה נמני!

קנאים כולכם, אתם רוצים להקים גדוד ולהתבכיין? לכו לפורום של מכבי ת"א (אפילו קשה לי להגיד את המילה הזאת בלי לצחוק...) אדום זה אדום, ואדום זה נמני!

שמאלני

New member
על האש...

בהמשך למה שכתבת בדרבי שהיה ביום שבת,שחקנו פי 1000 יותר טוב מכם לא אני אמרתי סרגי קלשנקו אמר זה דבר ראשון,אז שתוק ואל תחפש תירוצים ששחקתם כמו נקבות. אני מת שיהיה לכם מחר כזה שיפוט חרא ותבין על מה אני מדבר,אתה כותב פה שטויות כי אתה לא מבין שנמני לא שם לו רגל,ועובדה שבבית הדין המשמעתי בכדורגל לא החישבו לו את התיקול עם השופט. העיפו אותו ל-4 משחקים כי השופט טען שהוא קרא לו אפס,לך תאמין לזונה הזה. דוגרי בדרבי שחקנו יותר טוב שלטנו טוב באמצע המגרש,וגם שהיינו ב-10 שחקנים לא הגעתם למצב אחד,אפילו לאחד לא הגעתם עד הדקה ה-69 שהרוסי שהצליח איכשהו להכניס את הכדור. אבל כמה פעמים הגעתם לשער שלנו שאנחנו ב-10 שחקנים? ולא סתם ב-10 שחקנים אלא בלי המנוע שלנו אבי נמני מנהיג הקבוצה. אנחנו לא צריכים את נמני בכדי שיעשה את המלהכים היפים שהוא עושה עובר 2 3 שחקנים ומקביע,אנחנו לא צריכים אותו כל כך שיכניס את כמות השערים שהוא מכניס כמעט בכל משחק. אנחנו צריכים אותו כי הוא המנהיג של הקבוצה. אתה יודע אם השופט היה מוציא את בטון או דדי בן דין או אפילו טל בנין זה היה פחות כואב מאשר הוא היה מוציא שחקן כמו נמני. אתה לא קולט כמה נמני חשוב על המגרש,הוא כאילו המאמן השני של מכבי רק על המגרש. לא סתם קוראים לו נשמה,כי הוא באמת כזה. אז בגלל שהשופט חשב שהוא שם לו רגל בגלל זה צריך להוציא לו אדום? אתה יודע מילא הייתם מנצחים אותנו עם נמני במגרש,אז הייתי אומר שאתם יותר טובים. אבל בחייך בלי השחקן הכי הכי הכי חשוב שלנו. ובגדול שחקתם מגעיל חבל על הזמן,כבר ב-10 שחקנים שחקנו יותר טוב ולקראת הסיום לחצנו אותכם. אילולא אלימלך היינו מבקיעים שער אפילו שתיים. שמאלני שאומר שיהיה לכם בהצלחה בשבת,אך שר לכם שיר :). אני צהוב בנשמה,לובש אדום הוא בן זונה,סלים טועמה מחבל אני שונא את הפועל,או או או או או או או או או אני שונא את הפועל !!!

שמאלני צר לי אבל אתה לא צודק

ראשית כולם ראו שנימני שם לשופט רגל . אבל חוץ מזה גם עם נימני קרה משהו למכבי שהם לא מנצחים בזמן האחרון. בקבוצה יש 11 שחקנים והמשחק לא מתבסס על שחקן אחד . אלא כולם ביחד משחקים כמו מכונה משומנת היטב . בוא נגיד שעובר על מכבי משבר . אולי בגלל מני לוי שיהיה בריא ויקום על רגליו במהרה אמן ואמן . אולי בגלל דברים אחרים. אני לא שונאת אותכם . ואני נגד קריאה לאלימות. נראה אותכם נגד מכבי חיפה . אתה יודע מה . מאחלת לכם לנצח אותם טוב? תראה זה יהיה טוב גם לנו . ובקשר לדרבי . תמיד זוכרים מי ניצח בסוף. וזה כמובן אנחנו האדומים. והלואי וננצח את הפועל חיפה ונהיה ראשונים. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
שום בצל יין

למעלה