כרטיס אדום לנמני!../images/Emo50.gif

אבי נמני קיבל כרטיס אדום בטענה שהביא בעיטונת קטנה לשופט, הלוואי שהפועל יתעוררו וינצחו! למרות שזה אומר שנמני לא ישחק מול מכבי חיפה...

באד בוי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

באד בוי מה דעתך ? דרבי בגמר גביע הטוטו? חחחחח הלואי מתגעגעת המונים נשיקות וחיבוקים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

יאללה הפועל../images/Emo58.gif

הפועל ת"א בנשמה - הפועל יאללה מ - ל - ח - מ - ה ! ממני חיפושית (אדומה!)

על האש

New member
אולי דרבי אבל אני לטובת אשדוד

זה הלך קשה אבל השחקני עייפים וזה בסדר לא כול המשחקים הולכים בקלות העיקר שהם יודעים להתעלות ברגעי האמת ויש לנו את שער הזהב וילד הזהב בן לוז
ואנחנו גם בגמר גביע הטוטו אחרי מספר שנים של חוסר הצלחה במפעל הזה העונה לא מוותרים על שום תואר!

בשיניים אמרתי כבר?../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

הלך לנו כל כך קשה . השחקנים שיחקו נגד בונקר 90 דקות. נו נו צעקתי . ציפורניים קססתי שיניים חרקתי . את אבוקסייס העיפו באדום מעצבן. עישנתי אני חושבת חפיסה שלמה אוףףףףףף. תנו כבר גול נוווווווווו. לא יכולה יותר ופתאום טעות קטנה בהגנה של סכנין כנפו נתן לקלצנקו והוא העביר לבן לוז וגוללללללללל. יש יש גוללל איזה כייף תראו לא נתנו לסכנין לסבול עוד מחצית פנדלים .חחחחחחח ואני הייתי מאושרת . בן לוז בשקט בשקט תקע גול זהב מקסים. דרבי לא יהיה לנו . יהיה לנו את אשדוד . מקווה שנעבור אותם. באש ובמים נתגבר על כולם כפליים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
שום בצל יין

מורנוש15

New member
שאלה חשובה....

כמו הפועל ניצחה היום את בני סכנין? מי הבקיע מי בישל!?! מה היה..!?!? זה חשוב לא יצא לי לראות את המשחק.... מורנוש..!

שמאלני

New member
על האש...

תגיד למה מחקת את הודעה שלי,כי כתבתי בה את המציאות. תהיה גבר ואל תמחוק,מה שווה שכולם פה אדומים אני מעוניין לכתוב בפורום הזה למרות שאני לא סובל פה אף אחד. אבל זה בכדי להראות לכם מה אנחנו חושבים,יעני הצהובים. אני אישית לא קיצוני כמו חברי,הם ממש לא סובלים אותכם אבל בסה"כ כולם יהודים.

מורנוש15

New member
אדומה גאה!!

נשמה... בכניסה לפורופ רשום "הפועל ת"א - אוהדים אז.. אם אתה והחברים שלך לא אנלפבתים ויודעים לקרוא.. אז אני בטוחנ או יותר נכון מקווה... שתבינו שאתם לא רצויים פה..!!!!! הפועל ת"א אימפריה!!!!! שער 5 מלחמה!!! מורנוש

על האש

New member
שמאלני

תכתוב פה כמה שאתה רוצה אין לי בעייה עם זה בכיף. ההודעה שלך לא נמחקה אלה שורשרה בהמשך לשרשור על הדרבי מכיון והיא נוגעת באותו נושא אין צורך לפתוח כול פעם הודעה חדשה באותו נושא.

BarakOnLine

New member
הפועל תל אביב

החיפושית , כל הכבוד על הםיםמה המבריקה והאינטיליגנטית יש לאמץ אותה ולשיר אותה בגרון ניכר ובקול גדול.

מורנוש15

New member
שביט אלימלך!

ה-פ-ו-ע-ל ת-ל א-ב-י-ב א-י-מ-פ-ר-י-ה!! שער 5 מלחמה...! הייתי במשחק היינו מעולים!!!משחק סוף הדרך! קלצנקו כול הכבוד!! שביט אלימך נ-ש-מ-ה!!! אבי נמני בן זונה...! קיבלת אדום.. יא הומו!! למרות שבתכלאס... מסכן.. אבל חפיף!!! באהבה מורנוש!

ישששש ניצחנו ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

אלימלך הוא המלך של הפועללללל. תודה לך אלימלך תודה לכל השחקנים הייתם גדולים . תודה לך קלצנקו על הגול הנהדר אבי נימני קיבל אדום . ואנחנו נתנו גול אדום יששששששש. באש ובמים ננצח את כולם כפליים. ובכל זאת רוצה אני להתפלל עבור מני לוי יחד עם כולם להחלמה מהירה ב1130 בכותל יחד עם כולם מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה שום בצל יין

y2002

New member
חבל שאת לא רואה את כל התמונה...

3 דברים עזרו לכם שופט פסיכי אלימלך והחמצות שלנו!

Vn Rule

New member
מה אתם שמחים?!?

עם כמה שאני אוהדת הפועל וממש מאושרת שהם ניצחו... וממש קשה לי להגיד את זה אבל הצהובים כאן צודקים לא היינו בלי האדום לנימני.. זה לא היה נצחון נכון הוא לא היה פייר בכלל אני אישית נגעלתי מהמשחק אני לא חושבת שהאדום היה צודק בכלל... המשחק היה מגעיל ממש ואם לא היינו מנצחים זה היה עצוב ביותר!!!! rule

על האש

New member
סורי את טועה ובגדול!

אחרי שראיתי את הארוע מספר פעמים אני יותר ממשוכנע שהאדום הגיע לנמני ורואים שהוא חיפש את השופט מהתחלה! עבר נגמר שמחים צוהלים וממשיכים הלאה עד המוות הפועל!!!

למעלה