כמה כסף?
כמה כסף שילם תאומים לשופט,לא כי אני רוצה לדעת אם זה עולה הרבה ולוני יוכל לעמוד בהוצאות למשחק שיהיה לנו מול מכבי חיפה שישר יוציא את בנזיון. בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר,שחקן הולך להתלונן לשופט יש לו זכות מתוקף תפקידו כקפטן קבוצה. השופט הולך ונתקל אני שוב חוזר ונתקל ברגל של נמני. הוא מסתובב רואה את נמני וישר מוציא אדום. אני מתערב איתכם אם זה היה גרשון ולא נמני אני בספק אם גרשון היה מקבל צהוב. והנה אני מביא לכם הוכחה בנוסף למצלמות הטלויזיה איך השופט החרא הזה משקר. אתמול הוא היה נחרץ בדעתו שהוא הוציא לנמני את הצהוב ולא היה אפשר להזיז אותו מעמדתו הוא היה כל כך בטוח,והיום הוא הגיש את דו"ח השיפוט ומה כתוב בדו"ח,כמובן חוץ מהמשחק גם את התקרית עם נמני. "עם הגעתו אלי נוצר מגע בין רגלו לרגלי שהביא אותי למצב של מעידה". תשימו לב איזה שינוי מאתמול בערב לא ראיתי כזה שינוי הצרתית. אתמול הוא היה כל כך בטוח אין אי אפשר היה להזיז אותו מדעתו ומה הוא כותב בדו"ח השיפוט,"עם הגעתו אלי נוצר מגע". מה זה נוצר מגע? יא חרא זבל,נוצר מגע,טוב מאוד שאתה מודה. הבן אדם הלך ואז "נוצר מגע" והוא מעד,בשביל זה אדום??????? נגיד שאתה לא בטוח,אז תוציא צהוב,יא חתיכת זבל. חיכתי למשחק הזה כל כך לא היה אכפת לי אפילו שהייתם מנצחים 0-2 זה כבר לא היה זה בשבילי שנמני יצא. המנוע של מכבי המנהיג שלה הורחק רק כי "נוצר מגע". מה לא קורה שבן אדם הולך ונתקל ברגלו של חברו והוא נופל,אז הוא נותן לו מכות? כרטיס אדום זה כמו מכות מבחינת שיפוט.מאז כבר יצא לי החשק לראות את המשחק וכבר לא ציפיתי לנצחון ציפיתי שתקרעו אותנו,אבל החזקנו מעמד יפה עד הדקה ה-69´. כזה שיפוט חרא לא ראיתי בחיים שלי,חוץ מזה שיש לכם שוער טוב על זה אין מה לדבר והיינו יכולים לצאת בתיקו. שחקתם גרוע חבל"ז. אפילו קלשנקו אמר ששחקנו יותר טוב לידיעות אחרונות,וזה עוד ב-10 שחקנים. לא נורא נקווה לטוב.