petertosh

New member
אל תסקלו אותי

אבל אני ממש לא מתלהב מהבאתו(אם תהייה) של פנחס. נכון שהוא מזוהה אבסלוטית עם הפועלים,אבל הזדהות לא יביא אותנו למעלה,אם כבר הזדהות אז בואו נשים את יאקי בשער שיפחיד חלוצים. למרות שהוא השחקן הכי מהיר שאני זוכר בארץ עם הריצות אמוק שלו,ולמרות הגולסו מהאויר בדרבי,אני לא חושב שהוא יוכל לספק לקבוצה מחצית מהשערים לה היא תזדקק. אם להשקיע כבר כסף בחלוץ ישראלי,עדיף כבר לקנות ת80% מהכרטיס של פרץ. מעבר לכך כל משחק שלישי הוא יצא באדום. הפועל צריכה סקורר,וזה הוא לא. להחליף את אוגבונה בבלילי...היינו אך בסופו של דבר. זו דעתי בכל אופן.

לא נסקול.

אני דווקא נוטה להסכים עם הדברים שאמרת. הפועל צריכה להתחזק בחלוץ נוסף, ובמגן נורמלי במקום אנטבי. (אם כי ביום שבת, במשחק הזוועתי שיפשפתי את עיניי. אנטבי סוף סוף שיחק כמו שצריך! רק חבל שזה קרה כשכל השאר נחו.
)

red 1

New member
חשיבה מטומטמת של ההנהלה

בזמן שחייבים דחוף שחקן לקישור האחורי , מחפשים שחקן לעמדה שבינתיים ( עד לעזיבה של אוגבונה ) לא צריכים בה חיזוק.

כל שם שזורקים כרגע באויר

הוא במקרה הטוב ספקולציה או במקרה הרע ספין של סוכנים. אין הפועל תל אביב אף אחד שיכול להציע לאף אחד שום דבר לגבי עונה הבאה,כי אף אחד עדיין לא יודע מי ינהל את הפועל בעונה הבאה.

על האש

New member
../images/Emo45.gif

ועדיין לא הייתי רוצה לראות אותו חוזר לבלומפילד. הוא מהיר,הוא מציק,הוא עושה בלאגן,אבל הוא כושל בתפקידו העיקרי,והבקעת שערים היא לא התמחותו.

L i k o

New member
מה בכלל הנתונים שלו מהעונה?

רואה מגרש? עולה בהרכב? מבקיע?

משה32

New member
נצל"ש לגבי חוזר

אולי עכשיו כשהלחוזונות בדרך לליגה השניה נוכל להוציא מהם את טועמה

יואב ק.

New member
לא צריכים לשחק יותר רע מהם

ללוזונות יש הרבה כח בהתאחדות, זה מספיק. אני מאמין שבסופו של דבר הקסם של לופא ייגמר וסכנין תרד עם כפ"ס (האמת שגם לזה אני מקווה).

זה לא מופרך,אבל זה נראה לי לא ריאלי

שיקפיאו ירידות בגלל לוזון. ובכל אופן זה גם לא יגיע לזה. יש שם שחקנים מספיק טובים ומנוסים בשביל לחזור לכיוון מרכז הטבלה.

יואב ק.

New member
גם לדעתי מדובר פשוט בתקופה רעה

בסופו של דבר הם יצאו מזה ויסיימו במרכז הטבלה.

למעלה