YAYA15

New member
../images/Emo45.gif count me in

צמיגים ל-R6 אחורי דיאבלו, קדמי דיאבלו קורסה. תן מחיר

Agent5

New member
אומנם רק עכשיו החלפתי..

אבל אם תשיג מחיר אפילו דומה למה שהשגתי עכשיו ביבוא אישי (1,500 ש"ח כולל ההרכבה בארץ) אז אני בפנים. יש יתרון רציני בלחסוך את הכאב ראש. אה כן, לדעתי גם חבר שלי יצתרף להזמנה, תחשב אותי כ2 סטים. מדובר על סט אחד- דיאבלו קורסה, קידמי 120/65-17 ואחורי 180/55-17 סט שני- דיאבלו קורסה, קידמי 120/70-17 ואחורי 180/55-17 ויפה על היוזמה!
-דוד

shmupi

New member
אני גם בפנים ../images/Emo45.gif

Front: 120/70 ZR-17 Rear: 180/55-ZR-17 דיאבלו רגיל Thx

shmupi

New member
שכנעת אותי ....דיאבלו רגיל

יש לדיאבלו פיצול אישיות כמו לשמופי

hi ha

New member
אם ההזמנה תצא לפועל, כמה זמן יקח

לצמיגים להגיע? תודה

tokico

New member
im in...

אם יש במחיר כזה קח אותי בחשבון... קדמי:120-70-17 אחורי:180-55-17 קורסה כמובן...

eyaleshet

New member
../images/Emo41.gifמעט עידכונים

חלה התעוררות מסוימת ואני יודע שהוצאה על צמיגים היא לא הוצאה של מה בכך אבל היא הוצאה מחויבת המציאות. למרות ההתעוררות עדיין הכמות אינה מכובדת מספיק מהסיבה הפשוטה שאני לא מתכוון לקנות מדילר אלא מהיבואן או מהיצרן עצמו באיטליה וככה אני יוריד את העלות למינימום (נודע לי גם שפירלי מתכוונים לפתוח בקרוב מפעל ענק ברומניה לכל ליין המוצרים שלהם = זול) תנו עוד קצת גז תנסו לעניין חברים ורק שתדעו שאפילו אורן מריידרס הציע עזרה במכירת צמיגים עודפים דרך האתר שלו ונתן את ברכת הדרך ליוזמה אבל שוב עקב התחייבויות כספיות קודמות אני לא יכול לקחת את זה על עצמי ואני מחכה לראות אם נגיע למינימום הדרוש ובמידה וכן אין סיבה שזה לא יצא לדרך...

Agent5

New member
אתה יכול להגדיר את המינימום?

או לפחות כמה אנחנו רחוקים? אם מדובר ביותר מכמה עשרות בודדות של צמיגים אז לדעתי לא תצליח להביא ליותר.. -דוד

eyaleshet

New member
אני רוצה להודות אישית למנהלים שראו

את הנושא כחשוב ולדעתי זוהי אמריקניזציה חיובית עוד ועוד אנשים מתעניינים ורוצים ואני מבטיח ששבוע הבא אני ישב על הטלפון חזק עם כל הגורמים המעורבים ומי יודע אולי המחיר יהיה עוד יותר נמוך ואטרקטיבי ואז הכל יהיה יותר פשוט

למעלה