nunimon

New member
פאאז...

יש קשר למשקל של הרוכב על האופנוע להשפעה על בלאי הצמיגים...? או שזה מושפע רק מרכיבה...? אני כבר 4000 ק"מ על האופנוע, ועדיין יש לי את החתיכות הקטנות הבולטות של "החדש" מהתבנית מגומי...

זה מושפע מהכל.....

- כמה ווילי'ס אתה עושה - איך אתה מתחיל נסיעה - כמה פעמים אתה רוכב איתו רכיבות ספורטיויות - ועוד ועוד ועוד

Planet X

New member
יוזמה נפלאה אבל,

1600 ש'ח לסט כולל הרכבה זה לא מספיק נמוך. מכוון שאתה מתכנן להזמין כמות גדולה אינך יכול לחמוק מהמכס/מע'מ ואתה מקבל בומבה שמקפיצה לך את המחיר יותר מדי . מהאתר שהוצג פה פעם הזמנתי באופן אישי סט M1 ויצא לי פחות מ 1200 ש'ח לסט כולל משלוח ארצה תוך כדי התחמקות מהרשויות.שלמתי הרכבה ועדיין יצא לי זול משמעותית מ1600 ש'. אם אנחנו רוצים להפוך עצמנו לכח צרכני משמעותי אנחנו צריכים להזמין כמות גדולה מאד שזה לפי דעתי לא בעיה כי יש פה המון רוכבים שרוצים לשלם פחות (גם אם נזמין קצת יותר ממה שאנו צריכים מקסימום יישב הצמיג חודשיים בבית בשביל עסקה טובה) ובכך להוריד את המחיר מהיצרן בגלל הכמות כנהוג בשוק .

eyaleshet

New member
על זה בדיוק אני מדבר אבל אפילו לזה

הענות יחסית נמוכה = אין כח צרכני בינתיים ברור שהמטרה היא לקנות סט צמיגים ב 1000 ש"ח מורכב (יותר זול מאמריקה) אבל אתם צריכים להבין שבשביל לקבל מחיר טוב בעסקה חד פעמית חייב להיות נפח מסחרי מסויים על מנת שיתייחסו אלייך ברצינות מכיוון שלטווח הארוך עסקאות כאלה לא טובות לאף חברה הם מחפשים את המוסך שיקנה מהם באופן קבוע כל חודש.... 7 אנשים זה לא נפח מסחרי והייתי לוקח את זה על עצמי רק שאני בשלבי סיום של היוזמה הקודמת שלי של הבאת סטוק אזעקות איכותיות (עקב אכזבה כללית מהאזעקות בארץ) = פי 2 איכות וחצי מחיר....

גיקסר

New member
אתה גם תחליף לי צמיג פגום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה יודע פגם יכול לקרות,ללא קשר לרוכב או לאופנוע. סתם עצה ידידותית,כשיש בעיות מחפשים במי לירות,לגבי האזעקות שלך,אז ככה כל הכבוד שאתה מנסה להביא מוצר איכותי במחיר שווה לכל כיס,הלואי ותצליח ,אך אל תשכח שמי שיקנה ירצה אחריות,ובוא נניח אותה מערכת תגרום נזק לאיזה אופנוע,מי ישלם
אתה
המתקין
או אולי אותו בחור שנפגע לו האופנוע,ויקבל איזושהי הצעה מאיזה חבר "מומחה" שללכת למס הכנסה או מע"מ,ולספר להם על פלוני אלמוני שמכר אזעקה לאופנוע שהבריח במכס,והתקין לו אותה וגרם לו נזק,אה כן ואין לו חשבונית,כי הוא לא קיבל........... תחשוב טוב,לצערי יש בנינו הרבה אנשים שברגע שמשהו לא הולך כמו שהם רצו,יפילו אפילו את אמא שלהם. שיהיה בהצלחה בכל מקרה משה

eyaleshet

New member
יש אחריות מלאה לאזעקות לחצי שנה

ואחריות חלקית ל שנתיים עם כתב אחריות והעסק הוא מורשה עם חשבונית וחוקי לחלוטין כולל אישור משרד התקנים משרד התקשורת ומשרד התחבורה ומכס משולם במלואו וכן גם פתחתי תיק במע"מ, זו הסיבה היחידה שההליך היה כל כך ארוך - הבירוקרטיה בארץ... (בהברחה הייתי גומר את כל הסיפור בשבוע דרך אגב) אבל כמו שאמרתי המטרה הייתה ותהיה להוזיל את המחירים בארץ וגם לקבל מוצרים איכותיים יותר כלומר לשפר את התמורה !! בעלי עסקים זה מעצבן אותכם??? יופי זה אומר שתי דברים: 1. אתם לא מתאמצים מספיק להשיג מחירים טובים מהיבואן\יצרן 2. אתם כן מקבלים מחירים טובים אבל מנסים להתעשר על חשבון ציבור האופנוענים בצורה של 200%-300% רווח שורה תחתונה לכו תעשו שיעורי בית

Planet X

New member
הבעיה היא...

שהם כן עשו שעורי בית. הם השוו מחירים אחד עם השני והחליטו על 200-300 אחוז רווח, ואנחנו מה עשינו? אנחנו כאוכלוסיה פראיירים שממשיכים לקנות אצלם. אני כבר הזמנתי מחו"ל 9-10 צמיגים,ללא שום בעיות ועכובים,צמיגים מצויינים מתאריכי יצור(קרה שקבלתי צמיגים בני 4-5 שבועות) שלא תצליח להשיג בארץ והרכבתי בארץ. תמיד יצא לי זול משמעותית מבארץ הקדש. כנראה אין מה לעשות,להמשיך להדפק ולהתבכיין במקום לעשות משהו זוהי דרך ארץ אצלנו.לא נורא אחי תזמין לעצמך לבד,יצא לך טיפה'לה יקר מאשר בהזמנה מרוכזת אבל לא תהיה פראייר של היבואנים.

Agent5

New member
תאמין לי שהם "מרגישים"

כל תופעת הקניות מאי-ביי/חו"ל תופסת תאוצה. ספקים וחנויות מתחילות להרגיש את זה. אני לא יודע בכמה זה מתבטא ברווחים אבל כולם מודעים לתופעה. אי אפשר לדעת אם מתישהו היבואנים/ספקים יעשו חשבון ויבינו שנגמרו הימים הקסומים אבל כמוך, גם אני התחלתי להזמין צמיגים ושאר חלקים דרך האינטרנט ובינתיים חסכתי אלפי ש"ח בלי הגזמה. אני חושב שזה כניראה ישאר התשובה שלנו הצרכנים- הכח לייבא צמיגים בעלויות יותר נמוכות (תיפעוליות) מיבואנים. -דוד

eyaleshet

New member
תשמעו להזמין לבד כל אחד יכול

אבל בהזמנה מרוכזת המשלוח יוצא יותר זול חוסכים את הכאב ראש והכי חשוב המחיר הסופי יוצא תענוג שיגעון וואוו... אני בטוח במיליון אחוז שקניות כאלו קרו ויקרו ובסופו של דבר שוק האופנועים בארץ יהפוך לטיפה יותר הגיוני (אם לא, חברות השילוח יהיו המרוויחות הגדולות) אני הפסקתי לקנות במחירים של הארץ עוד לפני 6 שנים ואני בטוח שיש הרבה שהפסיקו עוד לפניי ובקשר להודעה שלך אז יש מה לעשות והרבה אבל אתם חייבים להבין שאני עושה את זה לא למטרות רווח ולכן אני גם לא מתכוון להתחיל לשכנע אנשים לקנות דרכי! ואני מצפה מרוכבים לעזור ולעשות את השיקולים לבד ולבוא עם החלטה חד משמעית !החלטה שבסופו של דבר תעזור לטווח הקצר (מחיר זול) ולטווח הארוך (המחירים ירדו כי בסופו של דבר אף אחד לא רוצה להיתקע עם סטוק צמיגים מיושן). אבל דרך אגב נקודת האור היחידה שמצאתי בשוק האופנועים הישראלי הוא מחיר חלקי החילוף המשומשים שהם דיי סבירים בכל קנה מידה (השאלה מאיפה הם מגיעים זה כבר דיון אחר)

lirandr

New member
מה סביר פה ?

50% ממחיר של חדש. הגיוני, לא זול במיוחד ולא "נקודת אור".

eyaleshet

New member
דוגמא...

הסטרטר שלי הפסיק לעבוד.... (ZX6) ניסיתי לשפץ לבד אז פתחתי וניקיתי ובדיוק לפני שהחלפתי את הפחמים שמתי לב שהעוגן קיבל צורה מוזרה (היה גמור בדיעבד) אבל בדר"כ שיפוץ קטן יתן לך עוד כמה חודשים או שנים של חיים... לאחר סקר שוק קטן אלו היו התוצאות: מחיר חדש = 3400 ש"ח מוסך א' = 1800 ש"ח מוסך ב' = 1200 ש"ח מוסך ג' = 450 ש"ח = קניתי

lirandr

New member
וואלה...

אצלי נשברה תושבת רגלית. דבר ראשון מרפי ליכלך בגדול, עד שהיה אופנוע לפירוק - הוציאו ממנו רק את התושבת רגלית ימין
כמובן, כשמצאתי תושבת (אחרי חודש וחצי) באותו היום מצאתי עוד 200 תושבות... כולם התעקשו על 400 ש"ח, אף-אחד לא הוריד שקל. רק לאחר פרצוף מסכן שרק חייל על מדים יכול לעשות ("קח את המשכורת של חודש אפריל
, אפילו כסף לקולה לא נשאר") הצלחתי להוריד ל300 ש"ח. אבל בעיקרון, כולם עמדו על 400 ש"ח !

גיקסר

New member
או קיי,ואחרי כל זה אתה רוצה לומר...

שתצליח למכור אזעקה עם התקנה בחצי מחיר ממה שיש בשוק
אחרי ששילמת מס הכנסה,מע"מ,הובלה,ביטוח,עלויות שילוח,וכו....... יעני נקבל אזעקה יותר טובה ממה שיש בשוק סביב ה 400 ש"ח
(2 גלאים,2 שלטים,סירנת גיבוי,ניתוק מנוע,וכו..) אני בפנים שלח לי 10 יחידות (וזה לפי מה שהבנתי ממה שכתבת לגבי מחירי הארץ) משה

NUMROUNO

New member
כל הכבוד על היוזמות. חבל שבאה קצת

באיחור מכוון שקניתי סט צמיגים לא מזמן (לפני חודש). אחרת הייתי מתווסף לרשימה.

eyaleshet

New member
אין קשר - גם ככה עוד מספר חודשים

תזדקק שוב - תלוי בסגנון רכיבה שלך ראיתי בעצמי על רוכבים אחרים וגם מניסיון אישי שברכיבת כסאח אפשר לגמור צמיג במהירות מטורפת... רכיבה אחת כסאח = לחודשיים של נסיעה רגועה אבל זה שווה את זה לדעתי

למעלה