nunimon

New member
מתי טענתי שאני שפוי....? ../images/Emo8.gif

אני אוהב בשר.. מה לעשות.. ובטח שזה נשמע איכותי, ואני מקבל רק תשבוחות על אדון מוטי והפקות הבשר שלו.. חוץ מזה - להגנתי יאמר - שהאנשים הלא שפויים הם בדר"כ המענינים יותר.. השפויים הם הבנאלים.. לא? מה שזה אומר עליך, שאם אני מסתדר איתך בשלום.... אוי אוי.. אנחנו לא בקומונה...

t d m 900

New member
באיזו שעה מתכנסים ועד איזו שעה האיר

האירוע? 2. קבל מסר

nunimon

New member
זה חינם. מלבד הבשר.

הכנסיה היא חינם, וזה בלטרון. 10:00 בבוקר יום שישי 27.5 (מחרתיים ) סע מתל אביב לכיוון ירושלים על כביש 1 עד שתראה יציאה לכיוון לטרון. מוזיאון חיל השריון. בערך 25 דקות בנסיעה מתונה מת אביב. הכניסה חופשית. יהיה על האש ברמה גבוהה מאד - אתה מוזמן לקרוא בשרשור למעלה - וזה בעלות של 45 שקל לראש. אם אתה מעונין, שלח מסר פרטי ל M O R M , עם שם גיל, ואיך אתה מגיע. האדון M O R M מספיק לחוץ אז בלי יותר מדי שאלות במסרים פרטיים אליו שלא תמצא את עצמך כחלק מה180 קילו בשר שהוא מארגן. חוץ מזה הכל כתוב בפורום ! בהצלחה !

nunimon

New member
ל כ ו ל ם - ולמוטי בפרט .

אם מישהו מגיע עם אוטו מכיוון תל אביב - יש לי רשת צל (אסו"ם) צבאית גדולה מאד, והיא לא נכנסת מתחת לכסא האחורי של הRR שלי.. יש מתנדב אמיץ שיכול לאסוף את זה ממני ולהביא למען לא יקפח ראשנו בשמש?????

M O R M

New member
זה בפארק קנדה ויש עצים במקום

בשנה שעברה עשינו שם מפגש פורום ...אז זה היה שיא של 80 משתתפים... בכל אופן יש שם להערכתי די הרבה צל בין העצים. אתה מגיע לצומת לטרון יורד מהכביש המהיר (1) ופונה שמאלה. רוכב כמה מאות מטרים. משם מצד ימין יש את פארק קנדה. יהיו שלטים להכוונה במקום שיארגנו המנהלים. אז אין צורך בסככה. אגב נרשמו לארוחה עד כה ...230 משתתפים ...

night rider

New member
יהיו חברי כנסת? ../images/Emo6.gif

230??? זה המון. אני אגיע מוקדם לתפוס חניה

xfwind

New member
אם אני לא טועה זה בפארק קנדה

הירידה במחלף לטרון ואז פונים שמאלה מתחת לגשר וממשיכים מעט עד הפניה ימינה לפארק קנדה. נא לא להטעות.

itaystud

New member
לכל מי שמגיע

רצוי שתגיעו עם סכום מדוייק דהיינו - 2 שטרות של 20 ומטבע של 5 בשביל לחסוך את ההמתנה לעודף וכו'...

M O R M

New member
תביא גם אתה עודף של 5 ש"ח

תפרוט שטר של 100 למטבעות... רצוי שעוד כמה יגיעו עם כסף קטן במטבעות וחסל בעיה.

M O R M

New member
../images/Emo124.gif נרשמו עד כה 230 משתתפים!!

סוף רישום לארוחה. למאחרים ולמגיעים ללא רישום לא מובטחת ארוחה. יתכן שישאר רזרבה ויתכן שלא.... תלוי בכמות הרזרבות שאצליח לארגן - לא מבטיח כלום.

M O R M

New member
../images/Emo73.gif בעית חניה חמורה למכונית

מאחר וכמות המשתתפים גדולה כל כך. (כ- 250 משתתפים להערכתי הזהירה...) מתבקשים בעלי הרכבים להחנות רחוק כדי לא לחסום ולהחסם על ידי האופנועים. בעלי האופנועים מתבקשים להחנותם בסדר מופתי. גם לצילומים וגם למיקום נכון של החניות.

t d m 900

New member
המלצה חמה! שמעתי כי בטיול של המועדו

ן אופנועים הישראלי להר כנען ליד צפת, גנבו קסדה מאופנוע והאופנוען האומלל נאלץ לחזור על גרר לא בגלל תאונה. לשמחתינו לא קרה באירועי תפוז אבל בכ"ז כדאי להיזהר. לא מכירים 100% מהרוכבים. שימרו על הציוד

t d m 900

New member
המלצה. להגיע עם לוחית רישוי תקינה

המשטרה יכולה להגיע גם כן או להסתובב באיזור וכדאי להימנע ממה שמיותר

M O R M

New member
../images/Emo116.gif עם 150 ק"ג בשר זה לא פשוט!!

אז תשימו לב שבשביל להכין בצורה איכותית 150 ק"ג בשר צריך הרבה מנגלים נוחים. נא לכולם לעזור עם הכנת הבשר. מדובר בבשר איכותי מיושן - אנטריקוט ופילה מיושן צריכים יד מבינה להכנתם. למי שיש רכב ומנגל גדול עם רגליים מבקש להביאו. יש לנו 15 מנגלים בינוניים וקטנים מעדיף כאילו עם מעמד. בעלי המנגלים מתבקשים להביא כלי למנגל . מנגל דתיים עם מנגל חדש וכלי הכנה חדשים - יורשה רק בשר חלק בהכשר רציני לעלות עליו. בשר חלק האנטריקוט המיושן של הדתיים מגיע ארוז בהכשר בית יוסף אולם צריך במקום להשחיל אותו על שיפודים (לא רציתי לפתוח האריזה עם ההכשר.) מנגל פיתות מיוחד לחימום פיתות יועמד במקום ורק עליו תופסים מקום לפיתות לחימום. מנגל צימחונים מיועד רק לשיפודי טופו , תפוחי אדמה אפויים ותירס צלוי על האש . מותר לאכול תפוחי אדמה ותירס בתנאי עודפים מהצימחונים והילדים. (יש הרבה עודף). שימו לב לסידור המטלות שלכם ולא לזרוק על השולחן וללכת. אין קייטרינג שיכין ויסדר בשבילינו. אילו שמביאים מים ושתיה שיקפיאו אותם או יקררו ממש רציני. לא להגיע עם שתיה לא מקוררת - צפוי יום חם. ממליץ לבעלי החליפות רכיבה להביא מכנס קצר כובע וסנדלים - צפוי יום חם!!

למעלה