M O R M

New member
אין לך סיכוי לאיים על כמות הבשר

אבל לייתר ביטחון הגדלתי ההזמנה ל- 110 ק"ג....

M O R M

New member
נירשמו ל- ../images/Emo116.gif 150 איש+ ילדים

הוגדלה כמות הבשר ל- 110 ק"ג. מי שרוצה להרשם שיזדרז - הרישום עד יום רביעי בשעה 2400!! מי שרוצה להרשם לארוחה במפגש ישלח אלי מסר אישי לרישום + קבלת משימות . נא לרשום אופן ההגעה (רכב או אופנוע) כמות המגיעים וגיל הילדים אם יש. דתיים וצימחונים חייבים להודיע ולהרשם מראש. שימו לב שכמות השתיה מתוכננת לכמות הנרשמים- אילו שאינם רשומים לארוחה שיתכבדו להביא לעצמם בנוסף לסנביצ'ים גם שתיה. אילו שישלמו יקבלו מדבקה מיוחדת וחותמת על היד. מבקש מהמגיעים לסדר את מה שהביאו בצורה מסודרת על שולחנות ההגשה ולא לזרוק "לפראייר התורן". יש לקחת בחשבון שהשקעתי עשרות שעות בהכנות ואלפי שקלים. מבקש קודם להסדיר את התשלום לפני שחושבים בכלל לגעת באוכל. לאילו שיש אפשרות להביא שולחנות פלסטיק , כיסאות , מנגלים עם מעמד גבוהה שיתכבדו ויביאו. מבקש ממי שיכול להביא תרמוס נס קפה או תה. נא להקפיד לתרום למאמץ הכללי בהכנת הבשר וניקיון האיזור. מאוד מבקש לא להשאיר פארק מלוכלך אחריכם.

M O R M

New member
../images/Emo167.gif למי שיש ערכת קפה שיביא.

אין צורך להביא קפה וכוסות כי יש כבר מספיק . יש צורך בתרמוסים של תה ונס קפה או ערכות גזיה לקפה.

M O R M

New member
../images/Emo124.gif הוזמנו 110 ק"ג בשר!!

באיכות מעולה. מבקש להקפיד להסדיר את התשלום מיד עם ההגעה לארוע שלא יצטרכו הגיזברים לרדוף אחריכם. תקחו בחשבון שהשקעתי כמה אלפי שקלים מכיסי למימון הבשר. מבקש להקפיד על נושא התשלום מיד בהתחלה.

M O R M

New member
יש ../images/Emo170.gif מרשמלו על ה- ../images/Emo116.gif

עבור הילדים. נא הקפידו לתת לילדים זכות קדימה בנושא הארוחה ובנושא המרשמלו. המנות הראשונות של הבשר מיועדות לילדים. שיפודי לבבות (כמות מוגבלת ) שיפודי פרגיות . קציצות בקר לא חריפות. בחצי שעה הראשונה רק הילדים אוכלים בבקשה.

D the kid

New member
../images/Emo7.gif רציתי לאכול את ארוחת הילדים

שיפודי לבבות
וקציצות שאפשר לאכול במקום ולא לקפץ שעה אח"כ ככה
"
הָם
הָם
" אבל בשעה שאני אגיע, בטח כמו בפעם שעברה ישארו שתי קציצות על המנגל.

M O R M

New member
../images/Emo7.gif D עצוב תאכל רק פילה וצלעות כבש

ממש רחמנות עליך...

D the kid

New member
צלעות כבש ../images/Emo99.gif בזכותך (הזכרת לי)

השבוע צלעות כבש הביתה

M O R M

New member
../images/Emo124.gif ישנו ../images/Emo116.gif מיוחד לצימחונים

במנגל המיוחד לצימחונים יהיו שיפודי טופו. תפוחי אדמה אפויים , תירס צלוי על האש. עשרות סוגי סלטים בהכנה ביתית וקנויים.

C O L T

New member
לא מה פתאום, בשר!

פשוט הבשר הזה עשוי מצמחונים כשרים וטהורים
זה כמו מנגל מיוחד לעופות, לשיפודים, לסטייקים... ככה יש אחד מיוחד לצמחונים!

M O R M

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo116.gif מנגל עבור פיתות

מאחר והמנגלים הרבים יעבדו קשה - אין לחמם פיתות עליהם. יהיה מנגל מיוחד לחימום פיתות.

M O R M

New member
../images/Emo72.gif בירה לא תיהיה במפגש !!!

בכל אופן לא באופן רישמי. מבקש מאילו שמעוניינים לשתות בירה לדאוג לעצמם בנפרד ולהזהר לא להציע בירה לכאילו שרוכבים או נוהגים. מספיק תאונה קלה אחת בשביל להעיב על היום הזה ולהשבית שימחה. אנא ריכבו בזהירות בבקשה.

M O R M

New member
../images/Emo178.gif קשה לי עם מאות המסרים !!

מבקש לשאול שאלות מנהלתיות על איך להגיע ומתי בפורום או את המנהלים של הפורום. אני עמוס בכמות עצומה של מסרים ואיני נוטה לשתף פעולה עם בדיחות בשל העומס הרב. נא לקרא כאן ובקישורים המצורפים בשירשור הזה כדי שלא אצטרך לענות עשרות פעמים על אותן שאלות . מבקש להגיע בשעה 1000 לפארק קנדה ליד לטרון ביום שישי ל"ג בעומר 27.5.2005 (נא לקרא בקישורים איך להגיע.) נא לקזז עלויות הקניות שקיבלת במשימות מול הגיזברים בשטח. התשלום מתבצע בעת הארוע בתחילתו ולא לפני כן. נא לאשר משימות שקיבלתם במסר שאוכל לדעת מי מודע ומבצע המשימה באופן ברור. מי שנרשם ושלא מגיע מסיבות כלשהן ומודיע עד יום חמישי בבוקר לא יחוייב בתשלום כלשהוא אולם חייב להודיע במסר. מי שנרשם ולא הגיע ולא הודיע בזמן יחוייב בתשלום חלקי שיקבע בהתאם למצב הפיננסים לאחר הארוע. מי שהגיע ולא שילם ואין לו מדבקה על החולצה וחותמת על היד מתבקש לא לאכול איתנו. מי ששילם עבור חבר ואו בן/בת זוג יוודא חתימה ומדבקה עבורו.

nunimon

New member
תהיה אפשרות להרשם במקום???

לכאלו שהכריך פסטרמה רק יפתח את התאבון, וכאלו שיש להם משמרות עבודה ביום שישי ולא יודעים אם הם יכולים להגיע או לא וממש רוצים לבוא????

M O R M

New member
מיקרים חריגים יכולים לבקש במסר

אישי לפני יום חמישי להכלל על תנאי בשל עבודה או תנאים בעייתיים. דוגמא: ישנה חברת פורום בהריון שיום הלידה מתוכנן ליום שישי - אז ברור במצב כזה הרשמה על תנאי - זה סביר והגיוני. דוגמא נוספת סבירה : סטודנט שלומד למבחן ביום שישי מעוניין להגיע מאוחר. אם יתעכב בצורה לא סבירה במבחן יאחר לאוכל ולא יגיע. דוגמא לא טובה ולא מקובלת: לא נרשמתי הבאתי סנדביצ'ים מהבית אבל הריח הורג אותי - גם אני רוצה להרשם בשטח - זה אפשרי בתנאי אישור שלי שיש מספיק רזרבות. במצב זה לא מובטח לקבל תשובה חיובית . להתחייב לשלם 45 ש"ח לארוחה בשרית ברמה כזו של אכול כפי רצונך ויכלתך ללא מימון מראש זה קצת יותר מסביר. הייתי מגזים ואומר שזה יהיה מאוד לא סביר "לחסוך" 45 ש"ח ולאכול פסטרמה ביום כזה. בכל אופן אם יש מישהוא שממש לא יכול להרשות לעצמו את מחיר הארוחה שיפנה אלי במסר דיסקטי ואני אממן עבורו מכיסי את הארוחה בלי לשאול יותר מידי שאלות....

למעלה