M O R M

New member
../images/Emo124.gif דרושים עוזרי גיזברים נוספים

שיעברו בין המשתתפים להסדרת התשלומים. אני לא מתכוון להעסיק את עצמי ביום הארוע כלל. אני עובד קשה בימים שלפני הארוע ומבקש בעת הארוע להניח לי מניהול ובקשות מיוחדות. מנהל הארוחה דניאלGS יטפל בבקשות מיוחדות להכנות אוכל. יש להקפיד להשגיח על הילדים שיאכלו טוב קודם לתחילת הארוחה של הבוגרים. וממש ממש להזהר בנושא הקציצות החריפות
- מי שאינו מורגל באוכל חריף שידלג על הנסיון שלו דווקא בעת המפגש. מדובר על קציצות בקר מאוד מאוד מאוד חריפות שאינן אכילות למי שלא אוהב... ראו הוזהרתם!!
אדום חריף ביותר!!

memphis

New member
../images/Emo45.gif גזבר עם נשק לאיומים

זה יהיה חידוש עכשיו במפגשי הפורום. מי שמגיע ישלם מייד עם הגעו למקום, אחרת אוכל לא יאכל כי כך אמר בורא העולם.

M O R M

New member
../images/Emo124.gif נרשמו 170 משתתפים בארוע

מחר נסגרת ההרשמה למאחרים. חבר תתעורר פן תישאר רעב...

M O R M

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif סוציומט תשאר בבית בבקשה !!!

מבקש בכל לשון של בקשה מכל סוציומט באשר הוא להשאר בבית ולא להגיע למפגש. על מנת להצליח באירגון כזה ארוע רב משתתפים חובה על כולם להרתם למאמץ. זה אומר - לא לשאול מה לעשות ולהתחמק - פשוט לעשות. להלן משימות שתמיד אפשר לעשות בנוסף: א. עזרה לגיזברים באיסוף הכסף. ב. להחליף את המנגליסטים בתדירות גבוהה. ג. להביא תרמוס קפה או תה חם ללא קשר למשימות. ד. לוודא שהשולחנות סלטים ושתיה מסודרים ונקיים. ה. לאסוף זבל במהלך ובסוף הארוחה. ו. לוודא שהילדים יאכלו מרשמלו ולא יקבלו כוויות מהמנגל. לסיכום פשוט לעשות לא רק לדבר ולקטר. סוציומטים - תשארו בבית בבקשה....

M O R M

New member
כן , יש 40 שקיות זבל גדולות לאיסוף

אני חושב שזה יספיק.

D the kid

New member
היא באה לשאול אם מישהו

איבד קונוס. ובלי לשים לב נעצה את ההודעה
כל פעם שאני רואה את האייקון של הפינג'ן נהיה לי
יש בהום סנטר פינג'ן וגזיה ?? פעם אחרונה שהשתמשתי בגזיה היתה בכיתה ד'.

el presidente

New member
צפרדע..בלי ה' (בלי האות ה' כן?

שלא יחשבו שהיא בלי אלוהים..כי היא במקרה חזרה בתשובה)..סוחרת קונוסים.

M O R M

New member
יום ההרשמה האחרון- 180 איש עד כה

נרשמו למפגש עד כה 180 משתתפים מבוגרים וכ- 40 ילדים. נא לא לאחר בהרשמה על מנת שלא אפתיע את הקצב שעובד קשה. מבקש מתנדבים נוספים למנגלים. בעלי רכבים מתבקשים להביא כיסאות ושולחנות . למי שיש מנגל עם מעמד גבוהה מוזמן להביאו כך יהיה יותר נוח. מבקש להביא מי שיכול תרמוס תה או נס קפה . (עמדות קפה שחור יהיו במקום).

M O R M

New member
125 ק"ג בשר מתוכננים כעת!!

אבל זה יכול לעלות בהתאם לכמות הנרשמים היום. עברנו את ה- 180 משתתפים + 40 ילדים אם ירשמו היום עוד אקנה יותר. היום הגדלתי את כמות הסטייק פילה חתוך לשיפודים עם שומן כבש ל- 20 ק"ג.

nunimon

New member
הארוחה מתחילה ב 10:00?

או ש10:00 זה מפגש והתכנסות??? כל דקה קריטית בשבילי.. אני על מים מאתמול בלילה... ומחר אני מפסיק גם לשתות ...

D the kid

New member
../images/Emo6.gif נומינום, מדקה לדקה אני מתקרב

למסקנה שאתה לא שפוי. אבל אתה בסדר

למעלה