M O R M

New member
../images/Emo41.gif דתיים במפגש הפורום ביום שישי../images/Emo41.gif

אני לא כך כך מבין מה לא ברור שהרי רשמתי זאת במפורש בשירשורים קודמים בנושא מפגש הפורום . ובכל זאת אני נשאל כל יום כמעט מה קורה עם דתיים שומרי כשרות בד"ץ. א. האוכל כולו במפגש כשר . ב. ישנו מנגל חדש ומיוחד ונפרד עבור שומרי כשרות למהדרין בהכשר בד"ץ אשר יופעל ויוכן על ידי שומרי הכשרות. האוכל במנגל זה יהיה נפרד משאר האוכל שבמפגש. הכלים כלי פלסטיק חד פעמיים והמשקאות בחלקם יהיו בהכשר מתאים (בנוסף למים כמובן.)

M O R M

New member
../images/Emo41.gif לקראת סיום ההרשמה מפגש הפורום

שימו לב שההרשמה למפגש הפורום תסגר היום רביעי בלילה. עד אז אני חייב לסגור סופית את כמות המשתתפים בארוחה.

M O R M

New member
../images/Emo124.gif 100 ק"ג בשר הוזמנו לארוע

חברה נראה שעומד להיות פה שיא של כמויות בשר. עברנו את מפגש הגילבוע בהרשמה. נרשמו למעלה מ- 140 משתתפים. סיום ההרשמה ביום רביעי בשעה 2400. נא להרשם אצלי במסר לקבלת משימה או להביא סנדביץ' מהבית. ולמי ששואל - התשלום מתבצע אצל הגיזברים בשטח בעת תחילת הארוע בקיזוז עלויות הקניות שביצע. כל מי ששילם יקבל מדבקה לחולצה וחותמת צבעונית על היד.

M O R M

New member
תשאל את בילבי אולי נישארו לה

אני אישית מעדיף חולצת פול גז שחורה XL.

nunimon

New member
אני שואל שוב - זו שיטת אכול כפי..?

או כמה שיחים לראש?

45degrees

New member
אם תהיה ילד טוב אולי אתן לך מהשיחים

שלי........ מי שמכיר אותי יודע כמה אני מתחשב ונחמד כשיש דם על המנגל

el presidente

New member
תתן לו בשיחים? מה ניסגר פה?

אחד רוצה לעשות קופים...השני נותן בשיחים....מה ניסגר?!

nunimon

New member
תגיד לי סוטה - מה עובר לך בראש???

אני חתומי התכוונתי לכבד... אני מאד אוהב כבד אווז, כבד עוף, מה יכול להיות רע בכבד סוס??? הכל , הכל צריך להאכיל אתכם בכפית...? הדימיון שלכם בפורום .. אוווו...

nimiz

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif בחיי שאתם חולים,

אתם צריכים להעביר את המפגש למדשאות של אברבנל..אולי שם תהיה השפעה מרגיעה

M O R M

New member
nunimon הארוחה הינה חופשי ללא הגבל

תאכל כמה שאתה רוצה בשר וכל מה שיש - רק תגיע רעב מאוד - ושלא תאמר שלא הזהרתי אותך. תגיע רעב!!.

nunimon

New member
מצוין .. אני מתחיל לצום מיום חמישי

ולשתות רק מים משלישי בלילה... אני בחור קטן, אבל הקיבה ומערכת המטאבוליזם שלי משופרת ומחוזקת...

למעלה