shellyland

New member
הרבה מאוד זמן היא מזדיינת בסבלנות

ועכשיו סופסוף הגיע גם תורה להיות ערפדית: קבלו את צפו"ש! רחלי. בת 30 (פחות קצת). מזל תאומים. גרושה + חבר. קיבוצניקית שגרה בת"א. אחות יחידה בין ארבעה(!) אחים. עובדת בחברת תוכנה ויש לה אוטו של החברה. אוהבת לאכול (אבל לא רואים את זה עליה). חובבת מאיר אריאל. צפו"ש היא חדשה (יחסית) בפורום ועוד לא הספיקה לספר על עצמה הרבה, מלבד זה שיש הפרשי גבהים רציניים בינה לבין החבר שלה, אבל הם מסתרים. כשבחרה את הניק "צפוי שינוי" עדיין לא ידעה עד כמה הוא עתיד להיות רלבנטי. מתוקה ונכונה תמיד לעזור, החזות התמימה והצעירה שלה מצליחה להסוות את העובדה שהיא הספיקה כבר הרבה בחיים ויש לה לא מעט תובנות. יאללה, שרשרו קושיות לפסח!

גנגי

New member
מה, יש שתי ד' ב"מזדיינת"?

תמיד אני האחרונה לדעת הכול!

האגס 1

New member
קושיית חימום:

על מה ולמה 'צפוי שינוי'? וזו לא שאלה של רשע, זו לכל היותר שאלת תם...

משערת שקשור הרבה לתת-מודע

כשחיפשתי שם על מנת להרשם לפורום מוסיקה ישראלית ב-IOL הזכור לטוב ניגשתי להסתכל על שמות השירים בערמת הדיסקים הלא גדולה שלי (מעדיפה רדיו) בתקליט רדיו בלה בלה נתקלתי בשם שמיד ידעתי שהוא שלי. כן יש שיר כזה למי שלא ידע - מאד מאד קצר, אגב. למה דווקא זה? למה מיד התחברתי? היום אני חושבת שזה בגלל שבדיוק אז התחלתי להבין שאני הולכת לעשות שינוי גדול בחיים (גירושין) זו בדיוק הייתה התקופה של הלבטים אצלי פנימה לפני שעוד יצא החוצה והגיע לידיעת גם בן זוגי דאז גרושי להיום.

בואי עכשיו יש לנו אחלה קפה במשרד

לקח זמן והרבה לחץ על הבוס וסוף סוף יש קבוע גם קפה מגורען וגם חלב אמיתי. בכל מקרה לגבי ההזמנה תתקשרי אני שולחת לך במסרים את הטלפון שלי. אבל אני מעדיפה כוס בירה אם לא מפריע לך

צפו"ש../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

בינתיים, רק מקדימון. (כבר שאלתי אותך כמה שאלות, אז במפגש, כשאמרת לי להשאיר משהו לשבוע הערפדות שלך...). שֵאלתי בזמנו בעניין הניק שלך, האם ייתכן שגרמה לך לחשוב אחורה על עצם ההיתכנות של מתן דווקא ניק כזה בתקופה ההיא, או שכבר היה ברור לך שזה היה הטריגר? (פשוט לא הצלחתי להבין אם זה משהו שכבר חשבת עליו, או לא) המשך יבוא. בהצלחה. (ו.. אם הם מקשים עלייך מדי, תגידי לי!
)

ממש לא חשבתי על זה אז

כמו שכבר כתבתי בשאלה קודמת זה פשוט קפץ לי מתוך עטיפת התקליט וידעתי שזהו זה. בדיעבד... מי יודע

מוגג

New member
../images/Emo24.gif צפוש, חביבה

ברכות לרגל ערפדותך, ושתי שאלות קטנות: מה מניע אותך בחיים? על פי מה את מקבלת החלטות? האם היית מגדירה את עצמך כמחליטנית טובה? בברכת שבוע מוצלח וחג שמח.

בעיקר הרגש

בעצם בעיקר ההגיון. למעשה מלחמה תמידית בין הגיון לרגש שמשאירה אותי הרבה פעמים עם החלטה של מספקת לא את ההגיון ולא את הרגש. יותר נכון אי החלטה. במילים אחרות אני מחליטנית גרועה מאד. בדרך כלל בוחרת בדרך של לא להחליט עד שממש אין ברירה. למעשה בגלל שלא החלטתי לעזוב אז נשארתי וקנינו בית יחד והתחתנו. מבחינתי הקנייה והחתונה היו חלק מלהיות יחד ולא החלטות שעומדות בפני עצמן. כנ"ל לגבי העבודה למרות שהלב אומר לי שיהיה לי הרבה יותר טוב במקום אחר יותר נוח להשאר אפילו שזה ממש קשה ואני עובדת שעות ובלחץ והמשכורת לא משהו. תמיד אני משכנעת את עצמי שעוד מעט כשיהיה עוד לקוח ועוד פרויקט אז הוא יביא עוד עובדים ויעלה את המשכורות ושום דבר לא זז ורק לי יש עוד ועד עבודה. בתוך העבודה דווקא אני חושבת שהייתי יכולה להיות מחליטנית מצוינת אבל יש לי בוס נורא ריכוזי שאוהב לא לגלות את כל הקלפים ואי אפשר לקבל החלטות בלי לדעת. לגבי מה מניע אותי בחיים? המטרה: שיהיה טוב! לאסוף חברים טובים שיהיה עם מי לשתף ולהשתתף. לאהוב ולהיות נאהבת. ולהרוויח כסף כדי להנות לבזבז אותו. מה עוד הייתי רוצה שיניע אותי (לא שאלת אבל אני עונה): שלום (עם שכנינו) וצדק (חברתי) "צדק צדק תרדוף בקש שלום ורדפהו"

ילדים זה שמחה, ילדים זה ברכה...

הוא רצה ילדים כבר המון המון המון זמן (שנים) ואני כל הזמן היו לי תירוצים. לא רק בשבילו, גם בשביל עצמי: "אני סטודנטית, אין לי עבודה מסודרת, אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי בחיים, כשיהיה בית ותהיה עבודה מסודרת ואני אסיים את התואר אז זה יבוא..." אז זה לא בא
ואז קלטתי שאני בעצם בתוך קשר שלא עושה לי טוב וכמה שבן זוגי היה אדם מקסים ומצחיק ומבשל מצוין והמון דברים נפלאים שיש לי לומר עליו לי לא טוב בתוך הקשר ושבעצם יכול להיות שחוסר הרצון שלי בילדים נובע מזה שאני לא רואה עתיד לקשר הזה. אז זהו הוא אמר שהוא חייב לדעת אם אי פעם אני ארצה ילדים ואני אמרתי שאני לא בטוחה בכלל שאני אוהבת אותו ועזבתי את הבית לחשוב וחשבתי (גם בעזרת הפסיכולוגית - בכלל שכחתי ממנה עד ההודעה של שלי) ואחרי שבועיים של מחשבה בבית של זוג חברים עברתי לחשוב בדירה שכורה עם חוזה פתוח. והחלטתי ונשארתי בדירה השכורה. והשאר הסטוריה

בוא נראה....

יש לי כוונה מאד כנה ורצינית לסוע לטיול ארוך לדרום אמריקה או לאוסטרליה ואולי בנוסף עוד פעם להודו. ככה שיש לי עוד נניח שנה לחסוך ועוד שנה שנתיים של טיול. אח"כ לחזור לארצי האהובה והעקובה ושוב למסלול החיים. כך שגם אם אתמיד בכוונתי זו, בעוד 5 שנים אני בטח לא אהיה במקום שונה בהרבה מעכשיו: דירה שכורה באזור המרכז, חבר, עבודה, מידי פעם מפגשי פורום או בילוי עם חברים טובים, ספרים - החיים. ויש גם שאיפות לעוד 5 שנים: לחזור לרקוד או לפחות לעשות ספורט מסוג כלשהו. לעשות משהו בעניין ההוא ממקודם של שלום וצדק, אתה יודע להתנדב באיזה ארגון ולא להסתפק בתרומות פה ושם לכל מיני. הכי טוב יהיה ממש למצוא עבודה בתחום. ולימודים - שיגיע כבר הצורך הזה שהיה לי כמו לפני התואר הראשון שממש ממש הרגשתי שאני כבר חייבת ללמוד שוב. ולטייל יותר בארץ. מצד שני אולי אני אגלה פתאום שילדים זה שמחה (בניגוד לדעתי היום שילדים של אחרים במיוחד מסוג האחייניים הם שמחה) ואז אני בטח אהיה נשואה עם ילד והשני בדרך עובדת בעבודה שתאפשר לי גם להתקיים וגם להיות בבית מספיק כדי לגדל אותם

מה את אוהבת

בבן הזוג שלך הנוכחי? האם הוא התאים למה שחשבת שאת מחפשת? (ואם השאלה אישית מדיי - את לא חייבת לענות)

וגם:

מה את לא אוהבת בו? איפה הנקודות הבעייתיות בקשר ומה אתם עושיםכ די לפתור אותן? מה הוא אוהב אצלך? מה הוא לא? (ואם השאלות אישיות מדי, אז מה שהזולל אמר).

שהעיניים שלו קטנות מידי ../images/Emo70.gif

ממש אמת או חובה...
הוא בעבודה עכשיו (הנה דבר ראשון שאני לא אוהבת אצלו - הוא עובד בשבת בערב) ואני הולכת לעשות אמבטיה (פינוק שלמדתי ממך) ואח"כ לבשל צ'ילי כי יש אורחים לארוחת ערב. עוד חושבת אם לענות על השאלה. לא החלטתי עדיין.

חוץ מאשר העיניים היפות שלו ../images/Emo35.gif

אני אוהבת שהוא לא חי לפי נורמות חברתיות מכל סוג. זה לא שהוא עושה את זה בכוונה. הרי גם כדי להיות שונה בכוונה צריך להיות מודע לנורמטיבי. הוא פשוט לא מיחס לזה חשיבות. אני אוהבת שהוא מעדיף אותי בלי איפור ועם שיער פזור. אני אוהבת שהוא לא מנסה לשנות אותי. אני אוהבת שהוא אוהב להראות שהוא אוהב אותי בציבור וגם כשאנחנו רק שנינו לבד בבית. אני אוהבת את החופש שאנחנו נותנים אחד לשני בתוך הזוגיות הזאת. את זה שלכל אחד מאיתנו יש חיים מעבר ליחד. אני אוהבת שאני יכולה לדבר איתו על הכל ולספר לו הכל. שהוא חבר טוב. אני אוהבת את עצמי בתוך הזוגיות הזאת. ביחס לזוגיות הקודמת אני הרבה יותר מאושרת ורגועה ובטוחה בעצמי ועצמאית ופתוחה ועוד המון דברים שחסמתי בתוך הזוגיות הקודמת. השינוי לא הגיע בגללו אני השתנתי בתוך הזוגיות הקודמת ובעיקר בתהליך של הפרידה אבל הוא נותן לי את המקום המתאים כדי לגדול עם השינוי שעברתי. לגבי האם הוא מתאים למה שחשבתי שאני מחפשת אז כנראה שכן עד כמה שידעתי מה אני מחפשת. לא שאין דברים שהייתי רוצה שיהיו אחרת אבל אני אוהבת אותו ככה בלי רצון לשנות. כמעט

למעלה