xMy imMortaLx

New member
כןן זה די יצא לי יפה !!!

אבל המחשב שלי כזה דפוק..... ותמיד אומר שהייתה שגיאה ובלה בלה בלה.... ואני אנסה עוד מעט לעבוד אבל משהו אחר כי אני לא בטוחה שאצליח להגיע לאותה תוצאה!!! יוווווו.....הייתי גומר עם זה אתמול וזהו!!! נו טובבב.......

לא נורא.. ../images/Emo8.gif

אני בטוחה שתצליחי בסוף לסיים!
וגם אל תשכחי לשמור באמת כל כמה זמן.. אני כבר טובה בלעשות את זה כי המחשב שלי לא כל כך נחמד אליי... בואי נאמר את זה ככה..

ChipiM

New member
וואי אני חייבת עזרה- פוטושופ! ../images/Emo140.gif

אם מישהי מבינה- איך מקטינים תמונה ששמתי (layer) - את הגודל שלה, בלי שישתנה הגודל של המסך או משהו כזה, רק אותו layer? כי אני מנסה ניסיון לא מוצלח במיוחד, ואין לי את מי לשאול! תודה מראש למי שתענה...

יסמין להצלה!../images/Emo34.gif

חיחי. את רוצה להקטין את כל העבודה בלי שיהרסו השכבות. או שאת רוצה להקטין תמונה תוך שמירה על פרופורציות?

ChipiM

New member
חיחי! הצלחתי לבד! אחרי מיליון נסיונ

נסיונות... אבל תודה רבה בכל מקרה! וואי כל יום אני מגלה שאני יותר ויותר חולה על הפורום הזה! תודה למרות שבסופו של דבר לא הייתי צריכה...
!!!!

חחח בבקשה?../images/Emo12.gif

אניוואי, את יכולה בכל זאת להגיד מה רצית ומה עשית? כי יהיה מאוד נחמד לדעת לפחות..

ChipiM

New member
אממ רציתי להקטין תמונה ושהשאר

ישאר באותה פרופורציה... ומה שעשיתי הוא לא הרבה, {ממש לא הרבה} פשוט כי אני מתה מעייפות ולא יכולה להשקיע לאורלנדו המושלם מספיק זמן
אני לא בטוחה שאספיק להכין רקע... כי אני ממש גרועה בזה.. חחחחחחחחח יאללה התחפפתי לישון, לילה דוב וחלומות מתוקים! ותודה על הנסיון המיידי לעזרה... חולה עלייך יסמין! {מקווה לחלום על אורלנדו..
}

חחח תודה.. ../images/Emo13.gif

חולה עלייך גם!
ובקשר לרקע.. למה שלא תספיקי?!
יש לך איזה שישה ימים!!
לילה טוף גם לך!|ירח

כן....

בעקרון נגמר באפי כבר שנה שעברה, אבל מתישהו השבוע אני יראה את הפרק האחרון..
וגם אולי (אני מקווה מאוד שלא) עוד מעט תיגמר הסדרה אנג'ל גם כן..

בנות!!!!!!!!!../images/Emo8.gif

לכולן!!, אהבתי את כל הרקעים!!, ואתן ממש מוכשרות..... קבלתן ממני צל"ש

ChipiM

New member
הנה הרקע שלי! ../images/Emo140.gif

פשוט לא הייתי כאן מקודם (לא היה לי זמן)

ChipiM

New member
../images/Emo51.gif! ../images/Emo140.gif

דרך אגב- ישבתי עליו אתמול בלילה עד 1 וחצי, רק כדי להבין איך מפעילים את התוכנה בכלל, ואת הרוב עשיתי היום באיזה שעתיים-שעתיים וחצי ככה... ועכשיו אני יותר מבינה בתוכנה! יש... וד"א- אם אני לא מגיבה להודעה הראשונה ששמת, זה בדר"כ כי אני לא כאן... אני תמיד מגיבה אם זה בשבילי! you all

למעלה