מיטץ

New member
אני צריכה עזרהההה...

אני גם רוצה לעשות רקע... הבעיה היא שאני לא מבינה כלום בתוכנה
נכון ששמים תמונה אז לא הבנתי איך אפשר להוריד לה את הרקע? אוח זה מסובך תצילו אותי חחח

תראי..

אין לי בעקרון פיינשופ, אלא פוטושופ. אבל אני מניחה שזה אותו הדבר אצל כולם. מה שאת עושה, זה שאת לוקחת את התמונה. לא בתוך כל הקובץ של הטפט אלא קחי את זה בתור קובץ נפרד שזה רק התמונה. ואז תקחי לאסו (lasso) ותסמני ככה עם היד בלי שום דבר נוסף מסביב לדמות שאת רוצה לחתוך. אבל תשאירי יחסית "הרבה" רווח בין הדמות לרקע, כי הרי את עושה את זה עם העכבר ואת לא מדוייקת ממש. אז, את סימנת את כל הדמות עם גבול עבה יחסית של הרקע ואת מעבירה את מה שסימנת לעבודה שלך. את לוקחת מחק, ואת מתחילה למחוק לאט לאט את הרקע כשנשאר רק הדמות (תעשי את זה אולי אפילו ב200% גודל של המסך כדי שתראי יותר טוב) וזהו. יש לך את הדמות חתוכה כמו שצריך בלי הרקע. ואת יכולה לשים אותה איפה שבא לך על המסך. ככה אני לפחות עושה..
ואני אף פעם לא השתמשתי בפיינטשופ אז אני לא יודעת ממש אם אפשר לעשות את הכל. אבל אני מתארת שכן, כי לדעתי אפשר אפילו לעשות את זה בצייר.

איזה באסה זה...

יש לי פוטושופ "דמו", במחשב, יעני, זה מראה ומסביר, ואח"כ צריך לקנות את זה...

מיטץ

New member
תודהה אני ינסה...

למרות שיש עוד הרבה דברים שאני לא מבינה חחח
אני יעשה ניסויים

T u r n e r 1

New member
..............

לפחות את עושה ניסויים ולפי זה מבינה אני אפילו את זה לא יודעת לעשות...(ויש לי פוטושופ) חחחחחחחח

בהתחלה..

אבל אז את מתחילה לאט לאט ללמוד את כל הכלים, איך משתמשים. את מוצאת טכניקות משלך, וזה פשוט כיף!

מיטץ

New member
צודקת , את מזה עזרת לי... ../images/Emo13.gif

אני הצלחתי בערך הכל... הדבר היחיד שאני לא הצלחתי זה הרקע...

מיטץ

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי אני כבר לא יעשה משהו לתחרות... זה יוצא לי מכוער

ס22י אז.. ../images/Emo13.gif

אני מכירה את ההרגשה הזאת כשלא מצליחים משהו אז כבר לא רוצים לעשות אותו... (אתמול בדיוק היה לי את זה..
)

עכשיו ברצינות לכווולם../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

רואים שהיה ש!!ה להמשיך את התחרות?!,כמה רקעים!!

ThisIsJustME

New member
רקע ../images/Emo59.gifתי ../images/Emo13.gif ובהחלט הייה שווה

להמשיך את התחרות

איימ לוויג איט..פמ פמ פמ פמ םמ..

לא הבנתם נכון?, מהפרסומת של מקדונלדס...(נדבק לי לראש)

למעלה