חפיף...
י ילדה על צמה New member 1/4/04 #103 ../images/Emo70.gif../images/Emo66.gifזה טוף../images/Emo70.gif ואני אשמח אם עוד יכינו!!
י ילדה על צמה New member 1/4/04 #106 המועדף עליי עד עכשיו../images/Emo26.gif הרקע של ***,לא אומרת,נה נה בננה!!
N n o g i t New member 1/4/04 #109 אוף ניסיתי לעשות רקע, וזה יצא אחד הדברים הכי מגעילים בעולם כולו פשוט זוועת עולם אני ינסה עוד פעם, אבל לא נראה לי שיצא מזה משו..
אוף ניסיתי לעשות רקע, וזה יצא אחד הדברים הכי מגעילים בעולם כולו פשוט זוועת עולם אני ינסה עוד פעם, אבל לא נראה לי שיצא מזה משו..
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #111 כן!! תמשיכי לנסות! וגם אולי תנסי להוריד את התוכנה בכל זאת.. זה לא "סתם עוד תוכנה" זה משהו ששווה את זה.. ומקסימום תמחקי אחרי התחרות... *נואשת ביותר*
כן!! תמשיכי לנסות! וגם אולי תנסי להוריד את התוכנה בכל זאת.. זה לא "סתם עוד תוכנה" זה משהו ששווה את זה.. ומקסימום תמחקי אחרי התחרות... *נואשת ביותר*
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #112 אהה ולמי שחשבה אחרת (כמוני למשל ) אז זה בסדר גמור להגיד את מה שאמרתי, אני חושבת, כי לא אמרתי איזה תוכנה להוריד, אם זה לגירסאת ניסיון או לא, או בכלל מאיפה להוריד..
אהה ולמי שחשבה אחרת (כמוני למשל ) אז זה בסדר גמור להגיד את מה שאמרתי, אני חושבת, כי לא אמרתי איזה תוכנה להוריד, אם זה לגירסאת ניסיון או לא, או בכלל מאיפה להוריד..
י ילדה על צמה New member 1/4/04 #113 משימת הצלה של השירישור הזה!! לפני שהוא עובר לדף השני!!! *אנחנו נביס אותך מעריצת ג'וני!!חחחחחחחחחחחחח...
משימת הצלה של השירישור הזה!! לפני שהוא עובר לדף השני!!! *אנחנו נביס אותך מעריצת ג'וני!!חחחחחחחחחחחחח...
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #114 אבל למה להגיב ככה להודעה שלי? חשבתי שאני חשובה... ושאנשים מגיבים לי... אבל זה לא היה לי! זה היה סתם... חחח סתאם ואוףףף... המנהלת הייתה אמורה להדביק את השירשור הזה למטה, כדי שישאר כל השבוע, אבל היא לא עשתה את זה, ועכשיו היא נסעה לשלושה ימים..
אבל למה להגיב ככה להודעה שלי? חשבתי שאני חשובה... ושאנשים מגיבים לי... אבל זה לא היה לי! זה היה סתם... חחח סתאם ואוףףף... המנהלת הייתה אמורה להדביק את השירשור הזה למטה, כדי שישאר כל השבוע, אבל היא לא עשתה את זה, ועכשיו היא נסעה לשלושה ימים..
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #115 *למטה=למעלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחחחח, אני והטעויות שלי! תמיד עוד במילים שמשנות את כל המשמעות של ההודעה!
*למטה=למעלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחחחח, אני והטעויות שלי! תמיד עוד במילים שמשנות את כל המשמעות של ההודעה!
י ילדה על צמה New member 1/4/04 #116 ../images/Emo11.gifאז אני אציל אותו../images/Emo8.gif אני ואת....עד מתי היא נסעה?
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #120 היא עזבה אתמול אני חושבת.. והיא אמרה שלשלושה ימים.. אז בטח מחרתיים היא תחזור.. ואין מה להקפיץ ולהקפיץ את ההודעה שוב ושוב.. פשוט אם השירשור מתחיל לרדת ממש אז מקפיצים או משו... אבל בכל זאת, היא הייתה צריכה להדביק אותו *למעלה* כי מחר השירשור כבר לא יוכל לקפוץ..
היא עזבה אתמול אני חושבת.. והיא אמרה שלשלושה ימים.. אז בטח מחרתיים היא תחזור.. ואין מה להקפיץ ולהקפיץ את ההודעה שוב ושוב.. פשוט אם השירשור מתחיל לרדת ממש אז מקפיצים או משו... אבל בכל זאת, היא הייתה צריכה להדביק אותו *למעלה* כי מחר השירשור כבר לא יוכל לקפוץ..
ז זוארץ שולט New member 1/4/04 #117 זוועת עולם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif הביטוי שלי עוד אנשים משתמשים בו יפייי מואהאהאהאה ידעתי שאני אפיץ אותו בסוף אהמ. לא
זוועת עולם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif הביטוי שלי עוד אנשים משתמשים בו יפייי מואהאהאהאה ידעתי שאני אפיץ אותו בסוף אהמ. לא