מהמם! ועוד נסיון הקפצה... מקווה שהלך לי...
T ThisIsJustME New member 1/4/04 #80 מאוט מאוט מאוט../images/Emo70.gif יפה../images/Emo70.gif אבל למה זה לא בגודל של רקע אמיתי?
י ילדה על צמה New member 1/4/04 #85 וואי,שחר... אני כל הזמן מתבלבלת בינך לבין שירה .... תכיני רקע!!!!!!
T TrinMyQueen New member 1/4/04 #82 הרקעים ממש יפים! ../images/Emo168.gif גם אני אולי אכין... אם יצא לי משו יפה או היום או מחר אני ישים פה!
הרקעים ממש יפים! ../images/Emo168.gif גם אני אולי אכין... אם יצא לי משו יפה או היום או מחר אני ישים פה!
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #83 תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! וענברבי, הטפט שלך מממש יפה ומקורי!! אהבתי את מה שכתבת! אבל למה באמת כמו ששירה אמרה, לא בגודל של רקע אמיתי?
תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! תכיני! וענברבי, הטפט שלך מממש יפה ומקורי!! אהבתי את מה שכתבת! אבל למה באמת כמו ששירה אמרה, לא בגודל של רקע אמיתי?
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #87 כן, אבל זה לא הטפט הראשון שלי, והמנהלת (שרון) אמרה משהו בקשר לזה שאם זה לא העבודה הראשונה אז לרשום את מס' העבודה.. אבל לא הבנתי בדיוק למה זה נחשב...
כן, אבל זה לא הטפט הראשון שלי, והמנהלת (שרון) אמרה משהו בקשר לזה שאם זה לא העבודה הראשונה אז לרשום את מס' העבודה.. אבל לא הבנתי בדיוק למה זה נחשב...
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #90 יש מישהי חדשה (סליחה שאני לא יודעת את השם שלה) שאמרה שהיא תרצה לעשות טפט!! וכשנוגית תחזור היא גם תעשה...
יש מישהי חדשה (סליחה שאני לא יודעת את השם שלה) שאמרה שהיא תרצה לעשות טפט!! וכשנוגית תחזור היא גם תעשה...
T ThisIsJustME New member 1/4/04 #92 ואם נוגית לא תעשה...../images/Emo123.gif אז נכריח אותה מווואאאאההה חחחחחחח
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #93 חחחחח ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק חח ... מוזר.. למרות השעה, אני עדיין משוגעת!
י ילדה על צמה New member 1/4/04 #95 יסמין..מאמי.. שחכת את התרופות בבוקר?.....אל תגידי לי ששתית עוד פעם מהאסלה!!... חחחחחחח..סתם!!!!!!!!!,נשמה.... יום השקר לה לי לראש..
יסמין..מאמי.. שחכת את התרופות בבוקר?.....אל תגידי לי ששתית עוד פעם מהאסלה!!... חחחחחחח..סתם!!!!!!!!!,נשמה.... יום השקר לה לי לראש..
י יסמין טרוגובוף New member 1/4/04 #96 חיחי ../images/Emo12.gif לא.... לא נראה לי! אוף... יש לי טניס! עוד הרבה זמן.. אבל בא לי להיות בבית
T ThisIsJustME New member 1/4/04 #97 ולי יש שיעור מתמטיקה עזרה...במתמטיקה כן כן אני מפגרת במתמטיקה חחחח וגם ממש אין לי כוח אבל לא נעים לי כבר לדחות את זה כל פעם אני דוחה את זה
ולי יש שיעור מתמטיקה עזרה...במתמטיקה כן כן אני מפגרת במתמטיקה חחחח וגם ממש אין לי כוח אבל לא נעים לי כבר לדחות את זה כל פעם אני דוחה את זה