.הראשון שלי אחרי חצי שנה שלא רכבתי ! היה לי יחסית שיעור טוב אחרי מישהי שלא רכבה חצי שנה אבל נפלתי פעמיים!! הפעמיים הראשונות שלי....אחד על הצד (שטויות) ואחד על הגב (איי) שיר הסתכלה עליי וצחקה...אז שיר חכי חכי.! חחחחח!! חחח!!
ראיתי אותך מתעופפת באויר ואת באז דופק את הבאק של החיים ומושך את אילן....גם את היית צוחקת....ואיזה קולות השמעת....חחחחחחחחחחחח סורי בובה זה פשוט קורעעעעעעע
קראי בבקשה את חוקי הפורום..אני אסביר לך בקצרה שפשוט כשהשרשור מעב"ר (מה עשיתי בשיעור רכיבה) יורד מהעמוד פותחים עוד שרשור מעב"ר... ועכשיו הוא לא ירד, לכן את ההודעה שלך על השיעור שלך תשרשרי בבקשה לשרשור מעב"ר שיש למטה. תודה
דיי איזה סיח מושלם!! מאיפה כל התמונות האלה?! אני שומרת את כולם!! דרך אגב שיר ניסתי עוד פעם עם המגף וזה עובד השיטה שלך!!חחח יוואי איזה סיח מושלם אני מאוהבת!! חח
חחחחחחחחחחחחחחחחח יש תשירשור מעב"ר ושמה כולם כותבים מה היה להם בשיעור ומעלים תמונות!! דרך אגב... אתן רוכבות ביום ראשון נכון?! למה שלא תעבירו ליום שני?.... יום ראשון סתם מעפן!
כי יום שני אני מסיימת ללמוד מאוחר ואין לי כח אחר כך...זה סתם מעצבן..... דרך אגב.....לקח לי מספיק זמן לשכנע אותה שנרכב ביום ראשון אז אל תשפיעי עליה...חחחחחחחחחחח