אני מזדהה בטרוף למה לעזאזל אנשים

רזים בזכות הגנטיקה הטבעית שלהם זוכים/ מקבלים יותר בעולם חומרני ואנורקטי זה...? מה בגלל שלא התברכתי בגנטיקה טובה כשלהם דלתות רבות סגורות בפניי..? מה הכוסיות האלו עשו בכלל בשביל הרזון הזה.. פאקינג גניטקה... לא סתם אומרים שבלונדניות נהנות יותר - מחקרים גם הוכיחו שאנשים נוטים לעזור לאנשים יפים יותר מאשר לאנשים מכוערים .. עצוב...? זה מה יש ... ננמודד עם זה... כן גם אני לא אופטימית נראה לי במין מצב של השלמה כזה..שמה לעשות בגלגול הזה לא אהיה כבר רזה אהייה מלאה סקסית כזו שרק רוצים להתענג ולשכב איתה..אבל לצאת.. איזו פאדיחה .. נביא לחב'רה בחורה מלאה לא כוסית.. לא קולי בכלל ... איזה בטטה .. אחח אנשים מתי נתעורר ...? ממני..

voguemaster

New member
התכנות הוא אבולוציוני

אבל אידאל היופי משתנה כל הזמן בהתאם לחברה...

תראי

אני יכול להגיד לך דבר אחד שנורמות חברתיות ועובדות החיים לא נראה לי שישתנו הבחורה הבלונדינית עם הגוף היפה תמשיך להיות יפה הבחורה הרזה עם הפרצוץ הנחמד תמשיך להיות נחמדה זותי המבוגרת עם הגוף החטוב תמשיך להיות חטובה וזותי המכוערת תמשיך להיות מכוערת גם אם היא תעשה שינוי תדמית אז מה לעשות לחכות לנסות ולהמשיך הלאה עד שתמצאי יש את הרצוי ויש את המצוי נכון אהבה לא תגיע אם הבחור יעמוד בכל הדרישות שלך אהבה גם לא תגיע גם אם הוא לא יעמוד בכל הדרישות שלך אהבה זה רגש שמגיע ויכול גם ללכת אז מי שבאמת מחפש אהבה או יותר נכון את הדבר האמיתי מוזמן לשיחה באמת רצינית עימי כי אני סך הכל אוהב לדבר שיהיה בהצלחה כבר אמרתי

כן ובעולם מפוצץ בתדמיות מזויפות

מלאן גברים נופלים באשללית אידאל היופי? ומה זה האידאל הזה ? מי קבע אותו? אותם מכתיבי אופנה תחת חסות ההראואין שיק שקבע שנשים שדופות עם צלעות בולטות הן שיא האופנה? נו בחייכם אל תצחיקו אותי .. אני לא חושבת ואפילו לרגע אחד שהאנורקסיה הזו במקום ויפה .. אני בעד נשים עגלגלות אבל בגלל תכתיבי החברה האונרקטיות - אני מה לעשות - לא מתה על עצמי אני כל הזמן עסוקה בתחרות עם "הכוסיות" ברחוב וכל הזמן משווה .. וכל הזמן משווים אותי - כן אני אינטלגנטית כן אני יפה כן אני מצחיקה כן אני אפילו סקסית אבל אני לא רזה .. וזה שכלול במשוואה הורס את כל המסיבה .. ממש כייף לשמוע בסופה של פגישה כמה מקסימה ומדימה אני אבל מה לעשות לא רזה .. ולבחור יש פנטזיית יציאה עם נשים רזות... והוא לא לבד יש מיליון כמוהו .... אז מה שמא אשאר לי בדד? או אאמץ לי לחברה מספר אינסופי של ידידים שיהיו איתי כי אני עסיסית וסקסית ומתביישים בי לקטע רציני ... וואלה אני בכלל לא נראית רע.. בכלל לא .. יש לי נוכחות כריזמה אינטלגנציה פלפל ושאר הירקות אבל אני פשוט לא רזה חולה שדופה.... וקשה לגברים לעכל את זה לקטע רציני .. זה פאדיחה איזו בטטה .... מתה עחל אותם גברים שנמשכים לזה במיטה אבל אין להם ת'ביצים להמשיך את זה לקטע רציני .... לפחות תהיו אמיתים ותגדרו את זה מראש

gershon17

New member
אההה! אידיאל היופי!

לכן אין אף אישה מעט שמנמנה או אפילו שמנה ממש עם בן-זוג! לכן רק דוגמניות מתחתנות ומביאות ילדים! בטח! בטח! תפסיקו להאשים את "החברה" בזה שאתן לא מוצאות בני-זוג כי אתן לא נראות כמו ש"החברה" דורשת. קודם זה החברה, אחר כך הגברים שלמדו רק מסרטי פורנו, ובסוף זה הדוגמניות הרזות האלה שנכנעות לתכתיבים. יש הרבה נשים שלא נראות טוב ומוצאות בני זוג איכותיים. חוץ מזה, הקיטורים האלה לא טובים לעור הפנים. והם גם לא יעזרו לך, כי את לא יכולה לשנות את החברה בטווח כזה שגם יועיל לך במציאת בן-זוג.

nescafe

New member
אני דווקא כן מוצאת

את המראה השדוף יפה. כמו שגרשון אמר..זה די נשמע כמו תירוץ לחוסר ההצלחה הזה <אם ניתן לקרוא לזה כך> חבל. חבל שבמקום להנות מהחיים תעסיקי את עצמך בהשוואות מטופשות בינך לבין כוסיות <
> "...וכל הזמן משווים אותי - כן אני אינטלגנטית כן אני יפה כן אני מצחיקה כן אני אפילו סקסית אבל אני לא רזה .. "- יקירתי זה נשמע כמו התנצלות/הסבר. אל לך להוריד מערכך בגלל שהחברה קבעה שרזון זה יפה <ושוב, אני שייכת לאומללים שכן חושבים כך, אבל זו רק אני
> יש הרבה גברים <ונשים> שלא נמשכים למראה הזה ואף נגעלים ממנו.

טלטלי100

New member
הסיפור הידוע שחוזר על עצמו....

את אותו סיפור פחות או יותר שמעתי מחברתי . בהתחלה ניסיתי לשכנע אותה שזה לא נכון ולא צריך לעשות הכללות . אבל מה לעשות המציאות חזקה מהכל. יש גברים רציניים שמחפשים קשר רציני ויודעים מה הם רוצים מעצמם אך הם מיעוט. אל תשכחי שהם גם מתבגרים יותר לאט כך שבחורה שהיא במערכת יחסים עם גבר לפעמים מרגישה שהיא מגדלת ילד ומנסה לרצות אותו - דבר שעוד יותר מעיק... עם נוסיף לכל זה גם שגברים דרך האהבה נסים להשיג סקס - ולפעמים נותנים לבחורה לחיות באשליות.... אז כל הסיפור נהיה עוד יותר מסובך.... בקיצור את צודקת ואני מודה לאל שאני לסבית ולא צריכה להיתעסק עם זה למרות שרוב חבריי הטובים אם לא רובם הם דווקא גברים ולא נשים - אבל מערכות יחסים איך להגיד זה לא הצד החזק שלהם..... דרך אגב זאת שאני איתה כרגע
אני מאמינה שהיא אפילו לא בי שלא לדבר על לס אבל נימאס לה מהצד השני מה גם שהיא עברה מערכות יחסים הרסניות ביותר עם גברים. אני לס די גברית - אם ההיתי נשית סביר להניח שלא היינו יחד - היא לא היתה מסוגלת..... בנימה אופטימית זו יום טוב טל

גברים מחפשים אלילות

גברים מחפשים כנראה אלילות ולא נשים בשר ודם! לאחר עשרות פגישות וקשרים שונים וקצרצרים זה ברור לי כשמש. מבלי להשתחצן אני חושבת לעצמי שאם אני (בחורה שנראית די טוב) לא עומדת בסטנדרט שלהם אז אוי לנשים אחרות.. מילא שהם מציבים את הסטנדרטים שלהם. אבל מי מציב אותם??? כל פלוץ קטן מחשיב את עצמו לאיזה בראד פיט לפחות, כאילו שהוא יכול להרשות לעצמו בכלל לבחור.. את אמורה ליפול לרגליו כשהוא מציע לך להכנס למיטה כאילו יש לו שם איזה אוצר שאין לאחרים.. מאיפה הבטחון העצמי הזה? אלוהים יודע.. הם רוצים אותך קרייריסטית ומצליחה ואם זאת אישה של בית שעושה מה שאישה אמורה (לפי דעתם) לעשות. ובין כל זה הם מצפים שתמיד תהיה חלקה , מטופחת ונעימה. שינדוף ממך ריח בושם מתקתק גם אחרי כושר או ספונג'ה.. וכושר? נו, את חייבת לעשות גברים רוצים אותך רזה כמו דחליל מצידם שתצומי.. בקיצור נראה שלהיות עם גבר ולעמוד בכל הסטנדרטים האלו זו עבודת פרך שאני אישית מוותרת עליה.

אוי אלוהים

אם הייתי רוצה לשרש מליבי את תשוקתי ליופי, אני חושב שזו היתה משימת חיים שלמים. האם אני בכלל רוצה לשרש אותה?

Cadillac

New member
על מה את כועסת בדיוק ????

אני באמת לא מבין ...... לכל אדם והאידאל שלו, חלקנו מתפשרים יותר וחלקנו פחות. ובת זוג זה לא אוטו שאפשר להגיד ... נו טוב שיהיה 1400 סמ"ק.... לא נורא על השריטה... נתקן. כולנו רוצים אותן, חכמות, יפות, מצחיקות, מרגשות ועוד ועוד ועוד ....... כולנו רוצים אותן בדיוק כפי שאנחנו רוצים אותן !!!!! למה ? ככה ! כי זה מה שבא לנו .... זאת לא ילדותיות, זה פשוט כל אחד והקטע שלו. אז הוא גמד, שמן, גרוש עם זנב ... אז מה ???? זה אומר שאסור לו לחלום ???? את לא החלום שלו .... לא נורא. והסיבה לא חשובה ! ( זה יכול להיות חצקון, 20 קילו ספייר, או סתם הצורה שבא את מחזיקה את הכפית נראת לו משונה !). אני רק לא מבין למה זה אמור להפריע לך? אני לא החלום של הרבה אנשים, ואני עדיין לא מרגיש צורך לשבור כמה כלים. אין לך מה לכעוס ! להגיד לך את האמת.... כן, מראה חיצוני חשוב ! אף אחד לא חושב שצריך להיות מושלם, אבל אסטטיות היא מעין צורך ויזואלי. מידת הצורך היא כבר סיפור אינדיבידואלי. אבל אין מה לדון ולדבר ולהתעצבן ו...... אני לא יודע מה ! אם לדעתו של איש .... את מושכת, יפה ו בלה בלה בלה .... אבל הוא מתקשה להשויץ בך. זאת כבר בעיה שלו ! מה את הופכת את זאת לשלך ???? אין לך מספיק כאבי ראש בחיים ??? זהו, אין לי יותר מה לומר .... כרגע. אני צריך להרגע .... ו..... דרישת שלום לכל חבריי הפורום ..... עברה כמעת חצי שנה מהפעם האחרונה שלי בפורום .... אוקטובר 2003 תמיד נחמד לבקר פה. היו שלום. ד"ש לנוירוטית ... עם היא עדיין בסביבה.

סליחה, בן אדם, מכל מה שכתבת...

החלק היחידי שהיה רלוונטי למה שסיפרתי היה: "את מושכת, יפה ו בלה בלה בלה .... אבל הוא מתקשה להשויץ בך. זאת כבר בעיה שלו ! מה את הופכת את זאת לשלך ???? אין לך מספיק כאבי ראש בחיים ???" על המקרה הזה דיברתי. ההוא שאמר לי שהוא "מתבייש להראות איתי" אחרי שהוא היה כמעט מאוהב בי. ההוא שלמרות שהגדיר את עצמו בן זוג שלי- לא הפסיק להזכיר לי פגמים במראה שלי. ההוא שבתחילת הפגישה אמר לי שאני אשת חלומותיו (וזה לא שהחצ'קון הופיע האמצע הפגישה!) ובסוף הפגישה טרח להזכיר לי את נוכחותו של החצ'קון (הוא כנראה חשב קצת הלאה: איך אני אראה אותה חברים שלי עם החצ'קון הזה?!) וההוא שלא הפסיק לומר לי שהוא לא רוצה קשר רציני בכלל, שכב איתי, וישכב איתי שוב אם תינתן לו הזדמנות- אבל טרח לספר לי ש"היא כל כך יפה, שאני כמעט רוצה להתחתן איתה"... מטומטמים.

wintert

New member
אחלה נושא שבעולם, אין מנוס!

בוקר טוב (או שאני אמור להגיד לילה טוב, עכשיו 2:20 בלילה) :) תראו, דבר ראשון שיש לי להגיד הוא שעליתם פה על נושא שימשיך לרוץ עוד אלפי דורות אחרינו (אם ישאר משהו מכדור הארץ). למה אומרים שפעם כל מי שהיתה שמנה (לפחות ביוון היה כך) היא נחשבה לHIGHLIGHT? זה עניין של חינוך ותמיד זה היה ככה. הטלוויזיה (ערוץ האופנה) עיתונים (מדור האופנה?!) וכו'. מממ, איבדתי את כל מה שרציתי להגיד ... :/ שורה תחתונה, תיפגשי המון אנשים כי: א. זה טוב. ב. זה טוב. ג. זה מצויין. ד. כל מה שאמרו לפניי: כדי למצוא את האחד האמיתי באמת, שיאהב אותך כמו שאת, תיאלצי לעבור עוד הרבה אנשים עד אז. (אפילו אני עדיין כך). אבל, כל דבר לטובה, בזמן שתעברי בין האנשים, את תכירי כאלו שיתרמו לך מכל מיני כיוונים אחרים. אני את שלי אמרתי ... אני חוזר לכוכב שממנו באתי. שיהיה לכולם סופ"ש מקסים, חיים טובים ו...היי, בטח ניפגש איפשהוא כולנו (שם למעלה). כל טוב, רות, זבוב.

כוס אמק ../images/Emo46.gif

יאללה תעשי דיאטה, תתחילי לבקר אצל קוסמטיקאית, תעשי קצת שופינג לגוף ולנשמה ותפסיקי להתבכיין! סך הכל את תרגישי יותר טוב עם עצמך אחרי זה. ורק תזכורת קלה- אניטה פללי בשילוב עם ריקי לייק זה לאאא חלומו הרטוב של כל זכר

lumier

New member
את עושה את זה לעצמך...

אני לא נוהגת לקרוא ולכתוב בפורומים- זאת לי הפעם הראשונה אבל מה שכתבת צד את עיני בעמ' השער של תפוז וככה קראתי את כל השתלשלות השיחה- תני לי להגיד לך משהו קטן מניסיון ארוך שנים וכואב מאוד- כל מה שקורא לך את עושה לעצמך- עושה רושם מההודעות שלך שהרבה יותר ממה שהגברים מתעסקים בפצעים שלך את מתעסקת בהם- ומבלי לראות אותך אני יכולה לדעת שכשאת בדייט כל שפת הגוף שלך משדרת- אני יודעת שאני לא כוסית- ומה שאת הכי משדרת זה את החשש שלך מפני הרגע בו הוא יאמר שאת לא מספיק יפה בשבילו. הדבר הכי לא סקסי בעולם זה אישה שחושבת שהיא לא יפה- בעיקר אם היא באמת לא יפה. האמת, גברים הם אחלה (רובם) ויש להם אפשרויות בחירה מגוונות והם יכולים להרשות לעצמם להיות בררנים- מה לעשות זה המצב- אפשר לצעוק מהיום ועד מחר שהכוסיות הורסות לנו- אבל זו מלחמה אבודה מראש- גברים רוצים לידם אחלה בחורה אבל שגם תהיי יפה- ויש כאלו בשפע- אז למה להם להתפשר? תהיי מאושרת ממי שאת בלי צורך בגבר לצידך שיעזור להגדרה העצמית שלך- אל תהיי כ"כ תקיפה אליהם, ותנסי רכות. רכות עם ביטחון עצמי- זה מתכון בטוח.

אני לא חושבת שזה נכון לגביי....

כמעט כל האנשים שמניתי כאן עברו את הפגישה הראשונה איתי (חוצמהגרוש עם הילדה) ועוד כמה פגישות- ואפילו התגלגלו למיטתי. כולם נהנו, ורצו להמשיך את הקשר במשך זמן מה. כך שאני לא נופלת במקום של לשדר חוסר יופי, או חשש, או תוקפנות. אני דווקא די בטוחה שעצמי במפגשים פנים אל פנים.... ולמה שוב חזרנו אלי?! כל השרשור הזה.... באמת, ניתי להעביר הלך רוח ולא מקרה פרטי... מספיק שמלא אנשים פה הזדהו איתי, נראה לי שזה עשה את העבודה.

night mistress

New member
הרהורים מפי גבירה לשעבר..../images/Emo188.gif

לא זכור לי מתי קראתי מונולוג כ"כ נוקב ונכון.. את האמת לי אין את הבעיה הזאת עם גברים מאחר ואני מאוהבת בעצמי באופן טוטאלי וגורמת להם להרגיש כאילו אני מינימום מיס עולם.. אבל בכל זאת כמו שאת אומרת יש לי את הפחד מפני "המפגש החברתי", כי ידוע לי שאישור בא מהחברה והמשפחה..ולא מהאדם עצמו.. אני אוהבת למרוד במוסכמות..אם החברה לא מאשרת לי מישהו אני ישר יוצאת איתו..האחרון החזיק שנה וחצי..
ובקשר לגברים שלך, אם הם מאתר הכרויות-תעברי מקום..לעולם אל תדברי על המגרעות שלך ותרגישי טוב עם עצמך..ובמידה שמישהו יאמר לך משפט כמו "התביישתי בך" תזכירי לו כמה הזין שלו באמת קטן וכמה שהוא חסר חוט שידרה,מנשק כמו צפרדע, ממש לא ריצ'ארד גיר וכל העלבה אחרת שאת יכולה למצוא-גם אם אין בה אמת..אחרי הכל, הם יכלו להעליב אותך במכוון, למה את לא אותם?לפחות תצאי גדולה בכך שגרמת לו להרגיש כאילו את למעשה פסלת אותו ועשית לו טובה שהמשכת.. בעיה נוספת בעידן הממוחשב היא שכל אחד בטוח שיש מבחר כל כך רחב של נשים/גברים נואשים, אז הוא פוסל על כל דבר קטן-ובסוף נידון להישאר לבד..ואם זו הבחירה שלו אז שיבושם לו..

למעלה