אה, ושכחתי להוסיף-
מעולם לא עזבתי בן זוג בשביל טייס. לא חושבת שהייתי עושה את זה גם אם היתה לי הזדמנות. פספסת, נראה לי.... אני די חושבת שאתה טועה. היתה איזשהי תגובה כבר בשרשור הזה, אני לא זוכרת למי, שבה נאלצתי להדגים, איך לא רק שאני לא מתחברת רק לטייסים, אלא שמעולם לא נפנפתי מישהו על כך שהוא לא טייס. ורק פעם אחת, עליה אני מתחרטת מעומק לב, נפנפתי מישהו על מראהו, וכפםי שעוד הדגמתי- אני לחלוטין מתחרטת על כך, ועשיתי כל שיכולתי כדי להחזיר את הגלגל- שכבר לא היה בר החזרה. אני חושבת שאתה כועס, כי אולי גילית בי צד אחד שבאמת, קשה לי לומר שאני בסדר בו- נכון, קשה יהיה לי לצאת עם אדם נמוך ממני. אבל אתה יודע מה? אני לא אצא איתו לאורך זמן, אתן לו להרגיש שאני מעוניינת, אשכב איתו, אספר לו כמה אני נמשכת אליו- ואז אנפנף אותו. אני פשוט מראש לא אהיה מסוגלת להכניסו לחיי כאופציה לזוגיות. לא אמרתי שאסור לסנן לפני: אם בא אדם ואומר לי: אני לא יכול להמשך אליך, כי העור שלך לא חלק מספיק, ואת לא רזה מספיק- אני אגיד לו- סבבה, סע לשלום. אבל אם מישהו לוחש על אוזני בסיטואציות אינטימיות שהוא מת עלי, מספר לי בכל מיני הזדמנויות מה הוא יעשה לי בפעם הבאה שהוא יראה אותי, טורף אותי כשאנחנו נפגשים, מאזין ללהגיי עד עלות השחר, מוכן לשרוף שעות רבות בשיחה איתי, תוך ידיעה שאני במחזור, ושאפילו לא אביא אותו לפורקן מיני- ואח"כ מנפנף אותי כי אני לא מספיק יפה בבילו.... תסלח לי. לשם אני לא נכנסת. זו קטגוריה שהיא ממני ואילך. אני נאמנה ללב שלי, לתחושות שלי, לאמונות שלי, ואני לא עושה דברים רק בגלל שמבחינה חברתית קשה לי להתמודד עם מצבים מסוימים. זהו.